fbpx


Dank u Sinterklaasje…..

Wat heb ik super fijne kado’s van de Sint gekregen……


De Clover Amour haaknaald 3,5 mm. Ik had er zelf al meerdere malen bij staan twijfelen. Omdat ik eigenlijk al genoeg haaknaalden heb en deze een beetje te prijzig vond. Maar nu heb ik hem van de Sint gekregen!!! En wat haakt hij fijn!! hij is echt het geld waard, de grip is super doordat hij zacht is. Ik denk dat ik er zelf ook nog een paar ga aanschaffen…… Sint liet weten dat ze te verkrijgen zijn bij het Wolcafé. www.wolcafe.nlEn ik kreeg ook nog allemaal verschillende oogjes en neusjes voor het haken van amigurumi. Koala neuzen, hondenneuzen, berenneuzen, konijnenneuzen en kattenneuzen groot en klein. Ik kan voorlopig aan de slag! Super!! deze neuzen en ogen zijn verkrijgbaar bij www.echtstudio.nl

Dank u wel Sinterklaas!!!!!!!!!!!

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

  • Avatar

    charlotte

    |

    wat een lieve sinterklaas jammer dat hij nu weer voor een jaartje weg is :(

    Reply

Laat een reactie achter