fbpx


Geen hert………….. maar een eland dit keer….

Omdat ik zo dol op herten, rendieren en elanden ben, heb ik dit x een eland gebreid.Is het geen plaatje, ik gebruikte er Phildar Rapido voor en breide hem op pen 6. Ik gebruikte in totaal 6 bollen in 3 verschillende kleuren, beige 11 voor de hele eland, craie 09 voor het gewei en chanvre 03 voor de pootjes. Eland is in totaal (incl. gewei) 49 cm.

Het patroon komt uit het boek gebreide dieren….


Het is een heel leuk werkje, er gaat wel een hoop vulling in, dus hou daar rekening mee. Eland zit hier nu lekker warm boven de kachel in de vensterbank…. Veel plezier!

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Chrissie en Heidi

  |

  Thanx voor je leuke reactie bij ons!!! Wat is je eland geweldig leuk, echt een snoepie!! Super crea zeg!

  Fijn Weekend!
  Heidi

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank Heidi! Ik ben ook een beetje verliefd op hem! hihi
   Nu bijna een beer af! Ben benieuwd wat je daar van zal vinden? Fijn weekend!!

   Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Tinie

  |

  Hai Lies Wat ziet je blog er geweldig uit! En wat een leuke dingen staan erop! Ik ben zelf niet creatief dus ik vind het ook nog eens super knap! Ik word er ook blij van dus ga regelmatig kijken! Oh ja en Iris is ook helemaal weg van je eland! Helemaal top! Kus Tinie

  Reply

Laat een reactie achter