fbpx


Give away!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zin om iets te winnen? Iets voor het haken? Iets waar ik helemaal fan van ben? Iets kleurrijks? Iets vrolijks?


Ik geef weg een Clover Amour haaknaald 3 mm. omdat deze zoooo heerlijk haken! En drie minibollen katoen in leuke voorjaarskleurtjes.
Wil jij kans maken? Laat een reactie achter bij dit bericht.
Ik maak as vrijdag avond de winnaar bekend!

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (30)

 • Avatar

  Dalandra

  |

  Amour naalden! Ik hou van Amour naalden. :D

  Reply

 • Avatar

  Gerrie van Gortel

  |

  daar wordt ik heel vrolijk van ,past prima bij mijn 2 e granny maar kan mijn dochter ook blij maken die ik besmet heb met mijn haak virus :)

  Reply

 • Avatar

  Danny Breebaart

  |

  Wat een leuke verrassing op deze morgen. Ja ik doe graag mee met deze give away.
  groetjes Danny

  Reply

 • Avatar

  Wilma

  |

  Wat leuk, het is altijd tijd om iets te haken. En met die leuke kleurtjes … daar wordt je toch blij van!

  Groetjes Wilma van den Bergh

  Reply

 • Avatar

  Fred

  |

  wat een leuke give away, ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Elfi

  |

  Leuk, ik doe graag mee, ben ook besmet met het haakvirus.

  Reply

 • Avatar

  Hélène

  |

  Iets kunnen winnen is altijd leuk!Dus: ik doe mee.
  Overigens: een leuke site!Gr.Hélène

  Reply

 • Avatar

  afke

  |

  Hoi, ik doe mee! ik geef de haaknaald dan door aan iemand en de bolletjes wol zijn dan voor mezelf:) Leuk dat je dit doet! fijne week verder

  Reply

 • Avatar

  Jozefien

  |

  Hee Lisanne, ik vind je blog echt super leuk. Ik kijk bijna elke dag, echt inspirerend! En ik ben net overgegaan op de clover haaknaalden. Echt een verschil. Het haken gaat bijna vanzelf :) Dus ik ben van de partij.

  Reply

 • Avatar

  Carin

  |

  Als ik het zou winnen dan zou ik mijn petekind er een plezier mee doen. Ze was gisteren nog hier en zei dat ze eens die haaknaalden met handvat (zo noemt zij ze) wilde uit proberen.
  Leuke give away !

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  hallo ben net een nieuwe haakster dus voor mij zou het fijn zijn om deze haaknaald te proberen

  Reply

 • Avatar

  Swasie

  |

  Hoi hoi,
  Wat een enorm leuk blog heb je. Ik ga je volgen.
  Ook een erg leuke give away, nog niet met zulke haaknaalden gewerkt dus ben benieuwd.
  Groetjes

  Reply

 • Avatar

  Ina Dorreman

  |

  Ik ken het niet. Sinds ruim 30 jaar weer begonnen met haken,en ook verslaafd. Begonnen met restje katoen een pannenlap gehaakt. Nu op zoek naar fijn materiaal voor zomerdeken.Ik hou mij aanbevolen!! Leuke aktie gr. Ina Dorreman

  Reply

 • Avatar

  Jans

  |

  Natuurlijk waag ik weer een gokje Gr. Jans'

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Nou, dat is lief van je. Ik zit nog met een ouderwetse haaknaald te werken, is nog van mijn moeder geweest, minstens 50 jaar oud, het lijkt me fijn om zo'n lekker in de hand liggende haaknaald te proberen.

  Reply

 • Avatar

  Stephanie Oostwouder

  |

  Ooh wat een leuke actie heb je zeg! Jaa ik doe mee! Ook wil ik even zeggen dat ik mezelf er op betrap dat ik helemaal vrolijk word als ik zie dat je weer een nieuw berichtje hebt geplaatst en het bijna spannend is om te kijken wat voor leuks je deze keer weer hebt gemaakt! Lees het met veel plezier en geeft weer leuke ideetjes voor nieuwe creaties, ik blijf je graag volgen! ;)

  Reply

 • Avatar

  creacarmen

  |

  Oh, ik ben al een tijdje benieuwd naar de naalden van Clover, iedereen is daar zo enthousiast over! Ik doe graag mee!
  Carmen

  Reply

 • Avatar

  Marjolein van der Velden

  |

  Wat een leuke blog en een geweldige give-away! Zo'n naald staat op mijn verlanglijstje (weet je hoe lang september nog duurt??) We gaan samen heel wat kilometers wol/draad verwerken!
  Marjolein

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Toppie die haaknaald . Toppie dat je dit verloot. En natuurlijk doe ik mee met het kans maken hierop XXX Sandra

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Ik doe mee hoor. Wat een gave give-away! Ik heb al vaak gelezen dat jij zo enthousiast bent over deze haaknaalden, dus ik ben zeer benieuwd! Jer

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Ik doe heel graag mee met deze leuke give-away. Ik haak nog met van die ouwe haaknaalden, maar krijg daar altijd toch wat kramp van. Ik zou deze haaknaald graag willen uitproberen en dit is dan een leuke kans.
  Groetjes,
  Elys.

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Ik doe graag mee, ik wil deze haaknaald wel eens uittesten.
  Groetjes,
  Martine
  Homemade and more

  Reply

 • Avatar

  Huis en Haak

  |

  Wat een leuke giveaway! Ben sinds kort helemaal fan van de Clover Amour haaknaalden. Ben zo stom geweest om niet in 1 keer een hele set te kopen. Ik heb nu 4 verschillende maten, maar no 3 ontbreekt nog….en dat is echt geen grapje…haha! Ik had namelijk net een no 3 gekocht (gewoon een ouderwetste haaknaald) omdat de oude krom was. Deze dikte is wel de dikte waar ik het meest mee haak dus ik waag een gokje! Leuki dat je mijn blog ook bezocht hebt!
  Groetjes, Jacqueline

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Ook ik doe graag mee met deze giveaway in voorjaarskleurtjes :).
  Ik zou de haaknaald heel graag willen uitproberen en de bolletjes katoen zijn natuurlijk altijd goed. Heb al op internet gelezen dat deze haaknaalden heel fijn haken en dus waag ik een gokje bij deze giveaway. Superleuk en nu maar duimen.
  Groetjes, Lisa.

  Reply

 • Avatar

  Katrien

  |

  Ik kom net op tijd op je blog terecht om te kunnen deelnemen aan deze heerlijke give-away. Ik ben beginnend haakster en heb 1 clover amour om mijn CAL-deken te haken, maar deze maat heb ik nog niet en zou dus helemaal welkom zijn.
  Erg lief van je!
  Groetjes, Katrien

  Reply

 • Avatar

  Marja

  |

  Hallo, ik doe graag mee op t laatste nippertje. Ik ben sinds kort gek op haken en op felle kleurtjes.
  warme groet,
  marja

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Ik heb me net opgegeven om te gaan haken in Rhoon 15 februari. Daar zag ik ook d verwijzing naar je blog, wat gezellig zeg. Ik zou graag in aanmerking komen voor de give-away, dan kan ik het gelijk gaan gebruiken,
  groeten Nel

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Hallo, ik was op je blog aan het lezen en zag je give-away. Ik wil ook wel kans maken op de Clover haaknaald. Lees er zulke enthousiaste berichten over. Groetjes Hanneke

  Reply

Laat een reactie achter