17 januari 2014

haaknaald strijd!

Ben weer begonnen aan een sjaal, wel een andere dit x, namelijk door een dunne draad te gebruiken.

Ik haak hem in de schelpsteek. Ik had nog een Limited by Wolcafe bol liggen. Er zit ruim 900m op die bol die van kleur verloopt! 
 Ik haak hem op haaknaald 2,5 mm.
Het gaat nog niet zo snel als anders maar ik ga gewoon steeds door tijdens het televisie kijken. Want er zijn nu weer een aantal goede series op de buis! En het is meer een voorjaarssjaal.
Hoewel, als Keesje steeds mijn haaknaald blijft vangen, ben ik bang dat hij nooit af komt…. hihi! Ja, mijn katten zijn niet gek van draadjes en wol, maar wel van haaknaalden…… wat een heerlijke huisgenoten zijn het toch!

3 reacties op “haaknaald strijd!”

  1. Jans schreef:

    Gezellig hoor zo samen met keesje mooi je schelpsteek ik heb ook weer bijna een sjaal af van haken en kleur en niet te vergeten m n wekelijkse haakopdracht groet jans

  2. Anoniem schreef:

    Wat grappig dat Kees de naald interessanter vindt dan de draad ;-). Ik ben met een wollen plaid bezig, breien. Helemaal leuk, maar ik wil ook wel weer meer gaan haken als ik jouw voorbeelden zie. Echt gaaf, die sjaals, maar ik moet eerst nog een olifantje haken. Zo komen we de winter wel door ;-). Jer

  3. Nina-hobbysite schreef:

    Wat een mooie dingen maak je! En die kat is ook super.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving