fbpx


Lekker snuffelen…..

Ik word altijd zo blij van winkels waar je uren kan kijken naar de bollen wol en katoen, heerlijk al die kleurtjes en materialen. Gewoon op je gemak alles bekijken en alle nieuwe soorten uit proberen. Lekker snuffelen en verzinnen wat je ermee kan maken. Heerlijk!!!

Het Wolcafé in Schoonhoven is één van mijn favorieten en bestaat dit weekend alweer een jaar! Dat is een feestje waard dacht Leonie. Mocht je in de buurt van Schoonhoven zijn, kom dan even een kijkje nemen en anders kun je natuurlijk ook gewoon online bestellen en profiteren van de acties.

Een aantal acties zijn: 
25% korting op de Drops garens Alpaca en Lima 
Stapelkorting op Zpagetti (1 bol voor 8,50 euro, 2 bollen voor 15 euro en drie voor 22 euro)
Limited by van 27,50 voor 25 euro

Misschien zie ik je daar?…..

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter