fbpx


Weggevertje!!

Het is inmiddels bij jullie bekend dat ik veel te veel boeken heb…….natuurlijk kan er altijd nog wat bij ;-) …maar nu gaat er eerst ééntje weg, ja echt….snik…snik. ik moet dringend wat ruimte creëren hier in huis, dus heb de zolder (met hulp, dank!) en wol voorraad al grondig opgeruimd! Heerlijk, daar krijg ik weer lucht van!


Dit boekje vol met knutselprojecten wil ik graag weggeven…hoop dat ik iemand blij kan maken!


Alvast een idee voor de Paasdagen?


Wil jij dit boekje graag hebben, laat dan een reactie achter bij dit bericht.
As zondag laat ik weten aan wie ik dit boekje toe zal sturen!

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (17)

 • Avatar

  Nina-hobbysite

  |

  O, ik doe graag mee. Ik vind dat je een toffe site heb. Heb veel terug gelezen. En ik ben dol op tijdschriften. Alleen breien ben ik nog niet zo goed in.

  Reply

 • Avatar

  Tinekebo

  |

  Nou zeg , ik weet niet waarom er niemand reageert ? Ik wil dat boekje graag hoor !

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Ik doe ook weer mee hoor. Het ziet er superleuk uit! Ook de eierwarmers zijn echte schatjes. Je hebt wel gelijk met hoe leuk Pasen is wat sfeer betreft. Ik krijg er door jou ook helemaal zin in :-). Jer

  Reply

 • Avatar

  Jenneke van Maurik

  |

  hai hai ik ga je allereerst via email volgen en ik sla je op in mijn leeslijst zodat ik je via mijn blog ook kan zien :-) ik zie nl hier nergens geen volgers gadget…. ik ben bij je beland nadat ik je link bij annemarie zag en wowwwww ijn hart sloeg even extra over …. ik kom je niet alleen volgen voor de give away hoor ik sluit alleen wel vandaag aan :_) liefs jenneke en als je zin hebt om bij mij (ons) te kijken http://creaties-jenneke.blogspot.nl/ ps link van deze give away staat op de linkerzijde van mijn blog

  Reply

 • Avatar

  Greet Schelfthout

  |

  ooo wat een leuk boekje ….
  ben benieuwd welke leuke creaties daar allemaal instaan …
  ik doe dus heel graag mee!!!

  Reply

 • Avatar

  SarahD

  |

  ik wil ook een kans wagen!
  leuk idee!

  Reply

 • Avatar

  Happyezz

  |

  Wat lief van jou dat weg-gevertje! Ik ben blij dat ik volger van je ben geworden, want je hebt een super leuk blog met leuke creaties!
  Groetjes Willemijn

  Reply

 • Avatar

  ria

  |

  Leuke aktie Lisanne!
  Ook ik waag een kansje!
  Groetjes

  Reply

 • Avatar

  ria

  |

  Geloof dat het gelukt is!
  Zal het door de nacht komen? Ha ha!

  Reply

 • Avatar

  ria

  |

  Het is gelukt!
  Komt vast door de nacht! Ha ha!

  Reply

 • Avatar

  ria

  |

  O, sorry nu is het dubbel! Lachen!

  Reply

 • Avatar

  ria

  |

  Nou zeg, dacht dat het gelukt was om een berichtje te plaatsen maar…….

  Reply

 • Avatar

  ria

  |

  Hoe kan dit nu?

  Reply

 • Avatar

  RIa

  |

  Ha ha! Aktie voorbij!
  Ik weet nu wel hoe het moet!!!!
  Groetjes X

  Reply

Laat een reactie achter