fbpx


Zwolle…here we go!

Daar gingen we op pad naar Zwolle, ik wilde heel graag naar de Handwerkbeurs, was zo nieuwsgierig geworden. Omdat het nogal een stukje rijden is maakte we er meteen een Valentijns mini vakantie van.

Ik was mooi op tijd, de eerste dag (donderdag) zo rond 10.30 uur en ik dacht, het is nu vast nog niet zo druk….ga ik lekker op mijn gemak uren lopen neuzen…..manlief reed door naar een voor hem veel aantrekkelijkere winkel dus ik hoef niet te haasten.

Verkeerd gedacht! Gelukkig had ik vooraf een kaartje gekocht en ging die rij aan mij voorbij. Maar het duurde 20 minuten op mijn jas af te geven, zo nu kon ik eindelijk naar binnen. Heerlijk rondkijken en nieuwtjes op doen. Maar vooral ook een weg vinden door de mensenmassa…want wat was het druk!!!

Het Wolcafé uit Schoonhoven (waar ik regelmatig inkopen doe) was ook aanwezig met een stand. Uiteraard met allemaal leuke wol en katoen en ook heel veel pakketten voor sjaals, tops, omslagdoeken en het vest dat ik hier al eerder liet zien. En laat ik dat vest nou juist aan hebben die donderdag, mmmm ik zie allemaal hongerige vrouwen naar mijn vest kijken…..

Ik loop langs de Wolcafé stand en ik zwaai! Hoi, wat is het hier druk he! Wel gezellig… die meiden in de stand hadden geen tijd om terug te kletsen zo druk was het…hihi..en inmiddels voelde ik zelfs iemand aan mijn vest plukken….maar goed ik kwam natuurlijk ook om wat te scoren! Dus ik liep een rondje en toen ik met gevulde tassen weer aan kwam bij de Wolcafë stand, kon ik die meiden niet eens meer zien in de mensen (vrouwen)massa.

Inmiddels had ik hele zware dikke wol ingeslagen (zie foto) en vroeg of ik die even mocht stallen bij hen in de stand. Waarop zij zeiden, ja hoor prima, kom je dan ook meteen even meehelpen! Uhm, Ja natuurlijk, waarom niet…


Zo was ik van beursbezoeker ineens beursverkoper geworden! En wat was dat lache zeg, het liep allemaal als een trein… ik maakte een praatje met heel veel mede bezoekers/verkopers…

De bollen Drops Verdi voor dat ene vest vlogen de stand uit! Ik moest opletten dat ik mijn eigen vest niet uit het oog verloor, maar gelukkig had het Wolcafé ook een voorbeeld exemplaar op de paspop zitten, en hoefde ik niet uitgekleed te worden ;-).

Al met al een hele leuke en drukke dag waar ik van heb genoten!! Na de beurs ben ik met manlief heerlijk uit eten geweest! Hebben jullie nog iets kunnen scoren op de beurs?

Ik ben van plan om van die hele dikke wol een poef te haken…..wordt vervolgd…..

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  ikke

  |

  Leuk, wat een gezellige dag.
  Je kan dit weekend ook nog naar Eindhoven die heeft zaterdag en zondag ook een creatieve beurs.
  Fijn weekend!

  Reply

 • Avatar

  www.tbezigebijtje.blogspot.com

  |

  Wat leuk, de handwerkbeurs!! Krijg je NOG meer ideeen :) Ik ben niet geweest, ik denk maar goed ook (zoveel wol en zoveel te doen.. oeps;).
  Gezellig, ook nog even uit eten! Superdag!!

  Ik wens je een fijn weekend,
  Liefs Miriam
  't Bezige Bijtje.

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Wat een gave wol zeg. Ik weet zeker dat dat voor een poef echt heel mooi wordt! Maar eigenlijk zijn de bollen/klossen voor de sier al erg mooi, dus als je er voorlopig niks mee doet, staan ze leuk in je huis. En vertel eens, wat houdt het in ……. DE deken? Ik las een andere reactie erover. Misschien heb ik iets gemist, of misschien ben ik niet zo thuis in de wereld van de wol????? Ben benieuwd! Jer

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja is een hele leuke deken, de CAL (crochet along deken 2014). Op de blog http://www.terrayleven.blogspot.com kun je er alles van zien. Elke week komen er een paar toeren op haar blog en zo kun je een hele lange tijd, met allemaal verschillende steken, een deken haken! erg leuk!

   Gaaf he die wol, ze liggen idd nu nog te pronken… Liefs Lies

   Reply

Laat een reactie achter