fbpx


De haak en breidag!

Vorige x (op de handwerkbeurs in Zwolle) was het toevallig gezellig samenwerken wel erg goed bevallen! Dus toen Leonie van het Wolcafé mij vroeg om deze x mee te gaan naar de haak en breidag in Amersfoort, had ik daar wel zin in! Natuurlijk, want voor een verslaafde handwerkster zoals ik, is het een heerlijke plek om een dagje rond te hangen, hoewel hangen?


Toen de stand eenmaal leuk stond te staan, vol met Limited by Wolcafé bollen en allemaal andere haak en brei spulletjes. Kon het feest losbarsten! 


En dat deed het ook deze x weer. Het was gezellig druk en helemaal vol met haak en brei spullen. Zoals je op de foto ziet waren mijn bloedjes van eierwarmers ;-) ook mee! hihi (daar later meer over)


Van alles hadden we mee, pakketten voor omslagdoeken, een gehaakte top, uiltjes, haasjes, vogeltjes, paashangers, Limited bollen, wat haakboeken, haaknaalden etc etc. Allemaal spullen waar ik zoooo blij van word.


Hier show ik een met Limited by Wolcafé bol, gehaakte omslagdoek ;-)! Er zit ruim 900 meter op zo’n bol waardoor je uit één bol een hele omslagdoek haakt, of iets anders natuurlijk, maar het omslagdoek patroon krijg je gratis bij de bol. De vrolijke kleuren lopen heel langzaam in elkaar over, en dat maakt hem meteen erg zomers! Al met al…het was weer een geslaagde dag! Op naar de volgende…

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Chantal van HaakBrei-n

  |

  Oh Lisanne, het ziet er gezellig uit je straalt ook helemaal! Idd hoezo verslaafd!!! Zou je helemaaaal niet denken. En ik ben benieuwd of je paaskonijnen een nieuw baasje hebben gekregen.Liefs Chantal X

  Reply

 • Avatar

  Patricia De Baene

  |

  wat een plezant uitje. Het ziet er daar supergezellig uit.

  groetjes
  Patricia x

  Reply

 • Avatar

  Tinekebo

  |

  Wat een mooie omslagdoek en wat ziet de kraam er gezellig uit. Grappig die haasjes , ik heb ze ook gehaakt.

  Reply

 • Avatar

  Anja

  |

  Hallo, zag er in het echt ook gezellig uit hoor. Heb wat pakketjes bij je gekocht. Heb nog een vraagje over de omslagdoek die je aan het maken was en die op de achtergrond. Het waren allemaal mini bloemetjes. Verkopen jullie daar ook het patroon en de wol van? Of was dat iets van jou prive?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   O wat leuk Anja! Misschien tot de volgende x! Het pakket van die omslagdoek is te koop via Wolcafé voor 29,95. Je betaald alleen voor de wol. Mocht je het willen hebben, stuur dan even een mailtje naar info@wolcafe.nl
   Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter