fbpx


Kan ik je blij maken?

Wie mag ik blij maken met een heerlijk hakende Clover Amour haaknaald en wat bolletjes katoen in pastelkleuren? Ook nog een leuk labeltje doe ik erbij, omdat ik er om moest lachen… want waar doe je zon labeltje nou in? Mocht je een idee hebben, ik hoor het graag…..


Ik ben zelf aan het haken in pastelkleuren (morgen een voorproefje) en ik word er helemaal blij van! Kan ik jou blij maken met deze haakspulletjes…..laat dat een reactie achter bij dit bericht. En ik vind het heel leuk als je volger wil worden! As zondag laat ik weten naar wie ik het pakketje op stuur….
Fijne dag!!!!

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (22)

 • Avatar

  Jans

  |

  Hoi lis , zou het pakketje weer doorgeven aan een van mijn zussen zij gebruiken nog steeds de ouwertse haaknaalden , uiteraard verloot ik het dan als ik zou winnen , duimen maar

  Reply

 • Avatar

  Carla Killens

  |

  Die bolletjes zie ik wel zitten, de haaknaald heb ik zelf ook, dus laat de kans maar aan iemand die nog niet zo'n super haakpen heeft.
  Ik zet met plezier een linkje bij mij !
  Liefs!

  Reply

 • Avatar

  Simone's Haak en Naai blog

  |

  I lalalalalove deze kleurtjes!! Heerlijke lente!! Ik doe mee!! Ben benieuwd wat je ermee aan het maken bent!!
  Liefs Simone

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Leuk hoor, zo'n weggevertje! Ik hoop dat je er iemand anders heel blij mee kunt maken, ik heb de naald zelf al (de fijnste die er is!) en weet ook zo gauw niet wat ik van de pastelkleurtjes zou willen maken… eerst mijn eigen voorraad bolletjes maar eens wat weggewerkt zien te krijgen, hihi. Groetjes!

  Reply

 • Avatar

  Friemel En Tinus

  |

  Dat zijn mooie kleurtjes katoen! Ik hoor allemaal enthousiaste verhalen over die haaknaald. Ik haak nu met een 'ouderwetse' haaknaald. Dus ik waag graag een kansje!

  Reply

 • Avatar

  crochetcookingandmore

  |

  Woh, wat een super weggevertje!! Je blijft aan het weggeven…superleuk! Ik doe heel graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Verie -Vestywo-

  |

  Ik ben niet zo hele haakster, doe niet mee, maar zal wel je weggevertje promoten op mijn blog!

  Lieve-Groetjes, Verie

  Reply

 • Avatar

  Hennie

  |

  Jaaaa! Leuk!! Mooie kleurtjes en wat lijkt me dat een fijne haaknaald! Zou het heel graag winnen! En dat labeltje kan heel mooi in een pas genaaid jurkje dat ik net klaar heb.
  Groetjes Hennie

  Reply

 • Avatar

  Elfi

  |

  Oh, leuk. Ik heb al zoveel positieve berichten gehoord over deze haaknaald, ik heb alleen de ouderwetse grijze naalden nog van tig jaar geleden. De kleurtjes van het garen zien er ook super uit. Volger was ik al via bloglovin, dus ik doe heeeeel graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Ik doe graag mee. Heb er zaterdag mee gehaakt op de"Haak dan mee" morgen bij ons in het dorp.Geweldig! Groetjes Jennie H.

  Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Dit vind ik wel heel leuk! Dus ik doe mee! gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  Nina-hobbysite

  |

  Ik waag ook graag een kansje. Werkt nu zelf met een ouderwetse haaknaald. Maar merk als ik veel met de CAL bezig ben dat ik last van mijn handpalm krijg. En het mooie is dat deze haaknaald precies de goede grootte is.

  Reply

 • Avatar

  sneksniltje

  |

  Ik ben er nog eentje dat met de ouderwetse dunne metalen haakpennen haakt. Maar ik heb er al op zoveel blogs over gelezen dat die Clover amour haakpennnen toch zo goed zijn, dat ik er nieuwsgierig naar wordt om er ook eens een uit te proberen. en die bolletjes garen zien er ook aantrekkelijk uit, behalve dan die roze, want daar gruw ik van, maar helaas, jongste dochter vindt dat een fantastisch kleur…)
  Ik word volgertje en doe dus graag mee.
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  Reply

 • Avatar

  Carin

  |

  Ik ben al een volger van je via email ;-)
  Mij zou je zeker blij maken met dat pakketje, want ik haak de CAL deken met zo'n ouderwetse metalen haaknaald. Ik hoor zoveel verhalen over deze haaknaald, ook wel over andere waardoor ik de bomen in het bos niet meer zie welke nou voor mij geschikt zou zijn. Ik merk met de fibro dat het toch belangrijk is dat je heerlijk soepel kunt haken en zou daarom heel blij zijn om deze haaknaald eens uit te kunnen proberen.
  Dat etiketje is een leukerd zeg en die bolletjes ook…. echte lentekleuren die passen bij het super mooie weer wat we nu hebben. Spring is in the air ;-)

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Ik doe graag mee. Ik volg je al via Bloglovin! Ik zou dit pakketje kado willen geven aan een lieve vriendin die het verdiend!

  Groetjes
  Diana

  Reply

 • Avatar

  Gerda

  |

  Ik ben druk aan het haken, inktvisjes voor couveuse kindjes, ken je dat project? Staat ook ook op faceboek, zo leuk. Dus katoen zou heel welkom zijn, en een nieuwe haaknaald ook met zo'n fijn handvat, gebruik nu nog een ouderwetse.
  groetjes,
  Gerda

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Ik doe mee hoor, graag. Heb vorige week m'n eerste Clover gekocht, nr 4! Was de laatste jaren meer aan het breien, maar ben sinds vorige week weer helemaal into het haken. Verslavend ;-)! ik zou dus lekker de hele serie willen gaan sparen. Jer

  Reply

 • Avatar

  paarsedraad

  |

  Daar doe ik graag aan mee, niet voor mijzelf, maar voor mijn dochter van 19 die graag haakt (en dat, naar mijn mening, ook nog eens heel erg mooi doet).
  Wat zou het leuk zijn als ik haar daarmee mag verrassen!
  Anja
  http://www.paarsedraad.blogspot.nl

  Reply

 • Avatar

  Gerda

  |

  Nog een kleine toevoeging: dat labeltje zou aan het inktvisje kunnen hangen, want ze krijgen een naam (mag ik zelf verzinnen) voor ze naar de couveusebaby's gaan.

  Reply

 • Avatar

  moepsje

  |

  wat lief dat je dit doet. Heb net je blog ontdekt en natuurlijk gelijk volger geworden! Wat een leuk ruitpatroon ook hè? Ik vind de kleurtjes van de bolletjes super en ben zeer benieuwd naar de haaknaald. Zoveel lovende berichten. en mijn to-do-lijst is zooo groot. Het pakketje zal zeer zeker gebruikt gaan worden. Leuke aktie!

  Reply

Laat een reactie achter