fbpx


Arne en Carlos gaan verhuizen naar…Astrid mail me je adres en ik stuur het Paasboek/de mannen naar je toe! ;-) Heel veel plezier ermee, zoals je hieronder op de foto ziet er staan allemaal leuke dingen in! Allen dank voor het meedoen, Wat een enorme hoeveelheid reacties! Echt super leuk, ik word helemaal HAPPY van dit soort dingen en natuurlijk ook van het volgen van al jullie blogs. 
Dit was zeker niet de laatste give-away, dus graag tot een volgende x! 
Liefs LisanneLabels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Amber

  |

  Gefeliciteerd Astrid met het leuke breiboek. Je hebt nog een paar dagen om er heerlijk uit te haken. En Lisanne bedankt voor het organiseren van de leuke GiveAway.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Chantal van HaakBrei-n

  |

  Astrid Gefeliciteerd met het supergave boek, ik ben er nu ook volop uit aan het breien! En Lisanne wat een schitterende kussens heb je daar, ik ben er ook met een bezig maar dat project ligt nu even in de kast, borduren gaat nu echt wat te traag :-))) X Chantal

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank je wel! Ik ben er ook weg van! Mijn moeder heeft ze voor mij geborduurd!!! Echt top! X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Truus de Mier

  |

  Die kussens op de foto staan vind ik schitterend. Heb jij daar een pakket voor gekocht? Heb hier nog geborduurde "schilderijen" liggen waarvan ik nog van die kussens wil maken.

  Groeten van Juffrouw Mier

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Waren idd borduurpakketten. Hele oude al weg en daarom ook goed te betalen! Een gelukje! Lieve groet Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter