fbpx


Haak- en breicafé op 17 april!

O wat ging dit weekend weer veel te snel voorbij! Maar spoedig heb ik een paar vrije daagjes, kan niet wachten! Inmiddels ben ik weer druk bezig met haken op bestelling, zo leuk!(daarover later meer). 
Aanstaande donderdag 17 april organiseert de bibliotheek in Lekkerkerk een haak- en breicafé! Ik ga er zeker even een kijkje nemen. Ik ben benieuwd welke nieuwe creatieve mensen ik daar ga tegenkomen. Altijd leuk om ideeën en tips met elkaar te delen. Dus mocht je in de buurt zijn, je bent van harte welkom! 
Kijk hier voor meer informatie! 


Of kijk even op hun facebook pagina.
Misschien zie ik je daar? 
Succes met het doorkomen van de maandag! 
Dat heb ik zelf namelijk altijd nodig op deze dag! hihi
Liefs Lisanne

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  drop

  |

  Hello,
  I see you love my little cotton rabbits…
  I knit some ones too, they are on my blog
  Thanks for your visit
  Drop

  Reply

 • Avatar

  Lisanne Multem

  |

  Oeps! Verkeerde knopje Chantal, en nu is meteen je lieve reactie weg….snik…snik…excuus! Ik herken het helemaal zie je! hihi oooo die maandag!!! X lisanne

  Reply

 • Avatar

  Lisanne Multem

  |

  idd…..gelukkig bijna dinsdag! En volhouden he! hihi

  Reply

Laat een reactie achter