fbpx


inhaken…?

Goodmorning!,

Eerder heb je hier kunnen zien dat we een super leuke workshop mochten testen met een club bloggers bij het Wolcafé. Dat was echt een super leuke middag! Zo leuk om met elkaar te kletsen over onze heerlijke hobby. Misschien heb je op de andere blogs ook wel de super leuke portemonneetjes voorbij zien komen. 

Omdat er meteen al veel meer vraag naar deze workshop was staat de volgende gepland! Zondag 22 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur bij het Wolcafé te Schoonhoven. Onder het genot van koffie/thee en wat lekkers! Klik hier voor alle info. Het zou super leuk zijn als je komt…Dit zijn een aantal voorbeelden, uiteraard ga je aan de slag met de kleuren die jij kiest.
En als je de techniek eenmaal in de vingers hebt…zijn de mogelijkheden oneindig! 
Dus voor iedereen die er zin in heeft, wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Misschien zie ik je daar…zou ik heel erg leuk vinden.
Fijne zondag met zonnetje!
Liefs Lisanne

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Ik heb me ook aangemeld! Lijkt me heel gezellig, en een leuke locatie.
  Kom je zelf ook weer?
  Groetjes, Hilde

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super leuk! Ik zie je daar! Gezellig! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Ik kan het iedereen aanraden om naar deze leuke workshop te gaan!!! Het is echt reuze gezellig en de portemonnees worden allemaal anders en echt mooi.

  Dus, snel opgeven!

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  epsiej

  |

  Leuk! Ik zou heel graag willen, maar kan die dag niet. Het inhaken kan ik wel al en vroeg me af of je het patroon zou willen delen? Vind het namelijk echt een geweldig beursje. Vind trouwens sowieso dat je hele mooie dingen maakt!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hoi, dank voor je complimenten! ik kan het patroon nu niet zo delen omdat het wolcafé er workshops mee doet! Misschien een volgende x, die is op donderdag avond geloof ik? En anders onthou ik het voor in de toekomst…groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter