fbpx


juni…

Wat gaat de tijd toch snel…ook juni was weer een heerlijke maand. Het was een maand vol zon en in de tuin zitten. Ik heb heel wat afgehaakt (uhm veel gehaakt dus). Het was de maand dat ik de eerste twee patronen van mijn Boslijn aan jullie liet zien, dat ik voor het eerst dit jaar met mijn blote voeten in het zand op het strand stond. De maand waarin het WK begon…en we (Nederland) nog steeds meedoen! En mijn blog al 300 volgers heeft :-), had ik nooit durven denken!
Allemaal fijne dingen dus. 
Helaas was er ook een andere kant, en moest ik een paar dagen geleden afscheid nemen van een heel lief mens, wie ik heel erg zal missen…en wiens familie ik heel veel sterkte wens met dit grote verlies.
Wat zal juli voor ons in petto hebben…?  Niemand die het weet.
Maar het is wel de vakantiemaand! Ik kijk er naar uit. Hoop dat we nog veel zonnige uren tegemoet gaan, en dat ik vaker op het strand mag staan. En dat het net zo creatief mag zijn als juni…of nog meer ;-)
Fijne eerste dinsdag in juli,
Liefs Lisanne

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  kreamade

  |

  Mooi! Sterkte met het verlies/gemis. gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Ben je bang van zand, of is het er gewoon nog nooit van gekomen!
  Wat haakte je veel in juni, dat belooft voor juli en de toekomst ;-)
  En ook sterkte bij het verlies…

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi…neee niet bang voor zand…heerlijk juist.! Maar de drukke baan en hobby…hihihi

   Reply

 • Avatar

  Jannie

  |

  Wat een leuke rood/wit/blauwe armbandjes! Hoe maak je die vast? Of zijn ze beetje elastisch?

  Reply

 • Avatar

  Angélique

  |

  Heel veel sterkte met het verlies en de rouwverwerking.
  Je bent behoorlijk productief geweest afgelopen maand als je het zo bij elkaar ziet. Leuk!

  Reply

Laat een reactie achter