fbpx


Thuis…

De afgelopen week scoorde ik meerdere nieuwe spullen voor in de woonkamer. Ik ben er zo blij mee dat ik ze even wil showen aan jullie… 


Allemaal in de rustige kleuren die je misschien al wel gewend bent van mij.
Het antieke gewei en het witte Zweedse paarde scoorde ik bij Loods 5. Het blijft echt een super leuke winkel. Het super gave Hooray It’s Today bordje bestelde ik bij Lotte van der Wiel, ik ben er weg van. En het herinnert me eraan dat je van elke dag moet genieten! De huisjes (hout en beton) bestelde ik bij By Zenz, een super leuke webwinkel waar ik ook de le sac en papier scoorde als opberger.

Voor mijn rollen inpakpapier…


Bij By Zenz scoorde ik ook deze stoere pistool vaas. Cool he! De annabel knipte ik uit de tuin.


En deze cotton light balls die al een aantal maanden op mijn verlanglijstje stonden, ik wilde ze helemaal in het wit, scoorde ik ook bij Loods 5. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe spullen.
Ik wil binnenkort mijn hele woonkamer wit schilderen, heb nu nog een licht taupe kleurige muur…maar wil alles wit! hihi
Nu alleen nog even manlief lief aankijken….;-)
Owja en de rest van de maand mag ik niks meer voor in huis kopen…hihi…kijken of het lukt.
Fijne vrijdag en bijna weekend…
Liefs Lisanne

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (17)

 • Avatar

  kreamade

  |

  Heerlijk om zo een aantal nieuwe dingen in huis te hebben. De slinger heb ik ook en ligt hier in een stoere draadijzeren mand. Die Le sac en papier staat ook nog op mijn lijstje! Super mooi! gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  Stof With Love

  |

  Je hebt weer goed ingeslagen inderdaad, maar het is weer vakantiegeld tijd toch? Ik heb me laten gaan met stofjes ;-). Vind de cotton light balls ook erg mooi, maar weet nooit zo goed waar ik dat dan weer moet gaan hangen. Geniet er maar lekker van! Liefs

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Heerlijk al die stofjes! Ik moet echt een cursus gaan volgen! hihi

   Reply

 • Avatar

  Simone s haak en naai blog

  |

  Leuk spulletjes heb je gekocht!! Heerlijk om weer nieuwe dingetjes in je huis te hebben! Ik kan daar ook zo van genieten! Maaruh… de rest van de maand niets meer kopen… de maand is pas net begonnen… ach dan maak je gewoon weer iets leuk :)
  Fijne dag vandaag!!
  Liefs Simone

  Reply

 • Avatar

  At home with Ilona

  |

  Echt leuke spulletjes heb je gekocht zeg. De coton light balls staan ook op mijn verlanglijstje! Ze zijn echt heel mooi. Maar die vaas (in de vorm van een pistool) vind ik echt prachtig. Die had ik ook nog nooit gezien. Mijn zoon van 8 zei meteen, dat ik die ook maar moest kopen, omdat het er zo stoer uit zag. Ik vind het ook stoer, maar tegelijkertijd ook erg verfijnd, door de kleur en natuurlijk de prachtige bloemen erin. Kortom super mooie aankopen.

  Reply

 • Avatar

  Arja van Garderen

  |

  Wat een leuke spullen allemaal zeg!
  Voor dat vaasje lekker stoer!
  Geniet ervan, en nu maar hopen dat je je man zover kunt krijgen dat hij voor je aan de slag gaat ;).
  X Arja

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Goed geslaagd! Vooral 'Hooray it's today' vind ik top :-))
  Succes met het ompraten van manlief :-))

  Reply

 • Avatar

  Doortje Dartel

  |

  Wat een leuke spullen allemaal!
  Die vaas zullen zelfs mijn mannen gaaf vinden :)

  Reply

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Mooie spulletjes zeg!!! En je nieuwe header vind ik ook erg mooi!!

  Reply

 • Avatar

  swiid-swiet

  |

  Leuke spulletjes allemaal, maare….rest vd maand niks kopen? 't is nog maar begin vd maand!
  En in juli zijn er altijd heel veel markten ed…..succes!

  Reply

 • Avatar

  wendela

  |

  gave spulletjes allemaal! Loods 5 is ook mijn winkel, moet er nodig weer eens naartoe!

  Reply

 • Avatar

  By Zenz

  |

  Hoi Lisanne,

  Leuk dat je ons hebt vermeld op je blog.
  Veel plezier van je aankopen en een fijne zomer :)

  Groetjes Linda – By Zenz

  Reply

Laat een reactie achter