fbpx


Giveaway winnaar…!


Het is vrijdag…! 
Dat betekent 2 dingen:

* Het is bijna weekend
* Het is tijd om de winnaar van de super handige giveaway bekend te maken!!!


En dat is: crea d’ emilia!!!
Zij schreef:
Ik begin met een cadeau. Ik ga stiekem voor mijn moeder een sjaal haken en daar zou ik deze give-away graag willen winnen. Ik ben eigenlijk met heeeeeeel veel projecten tegelijk bezig en dus kan het wel handig zijn om zo’n toerenteller te kunnen tellen. Ik zou hem ook voor mijn broers project als eerste kunnen gebruiken, want daar ga ik een kussenhoes voor haken. haha. En de rest van de cadeaus haha. Dit handige apparaatje zal ik dus wel heeeeeeeel erg goed kunnen gebruiken!!!! ^.^ Een hele fijne dinsdag verder!

Lieve haakgroetjes,
Emily

Gefeliciteerd Emily! Mail me je adres en de toerenteller komt naar je toe.
Iedereen bedankt voor het meedoen en graag tot een volgende x!
Fijne vrijdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  Amber

  |

  Wat een vrolijke foto. Dat een teller zomaar een lach op mijn gezicht kan toveren. Gefeliciteerd Emily.
  En Lisanne, leuk dat je deze GiveAway hebt georganiseerd.

  Ik wens je een fijne dag en een super weekend toe, Margaret

  Reply

 • Avatar

  crea d' emilia

  |

  Hey Lisanne,

  Ik had jouw meteen een mailtje gestuurd toen ik deze post zag, maar ik heb niks terug gehoord. Ik weet dus niet zeker of hij goed is overgekomen???

  Groetjes Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hai Emily, nee ik heb geen email gehad en omdat je hier onder het bericht ook niet gereageerd had dacht ik dat je het niet wist. Maar geen punt, mail me je adres en de giveaway komt je kant op! Groetjes Lisanne

   Reply

  • Avatar

   crea d' emilia

   |

   Hey Lisanne,

   Ik heb jouw een mail gestuurd naar: draadenpraat@outlook.com Dat is de goede toch. Die heb je namelijk op je blog staan hahaha. Hier heb ik de vorige keer ook een mail naartoe gestuurd maar die is denk ik niet goed overgekomen. Ik had vergeten te reageren omdat ik meteen die mail ging sturen hihi :-) Hopelijk is hij nu wel overgekomen.

   Groetjes Emily
   (casacreaemilia.blogspot.nl)

   ps. Laat je weten als het niet zo is?? :-)

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja dat is het goede adres, en nu heb ik hem meteen ontvangen! Hij komt naar je toe! Heel veel plezier ermee! Liefs Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter