fbpx


Haal de herfst in huis, en maak hem zelf…!


De herfst staat voor de deur…ik vind ieder seizoen mooi, maar de herfst is toch wel mijn favoriet!
Al die mooie kleuren en blaadjes. S’avonds gezellig weer een kaarsje aan en gevallen kastanjes en eikeltjes oprapen om er daarna thuis iets leuks mee te doen. 

Het enige nadeel is, dat wanneer je s’ochtends de deur uit gaat, je moet opletten dat je niet met drie kruisspinnen op je hoofd de auto instapt…en zo vervolgens uren later op je werk aankomt. Ik bedoel zij zijn net de hele nacht met dat web bezig geweest, dat is toch lullig.
Maar buiten dat, vind ik de herfst prachtig! 


Een hert mag in mijn huis niet ontbreken, evenals gevonden schatten van buiten (eikeltjes, beukennootjes, paddenstoelen, afgewaaide takken, kastanjes, etc.) 

Wat mag er van jou echt niet ontbreken in de herfst? 
Haal je bepaalde bloemen in huis? Of knutselen de kids iets leuks?
Of misschien verander je wel helemaal niets…
Ik ben heel nieuwsgierig!

Fijne donderdag,
Liefs Lisanne 


Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  kreamade

  |

  Jouw hert past echt bij de herfst! Hier worden ook al druk kastanjes verzameld. Verder stel ik de herfstsfeer in huis nog even uit. Ik heb altijd moeite om afscheid te nemen van de zomer. gr. Hennie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Maar een zonnige herfst? Dan hoeven we nog even geen afscheid te nemen!

   Reply

 • Avatar

  Stof With Love

  |

  Leuk hoor, je hert! Dit wordt mijn eerste échte herfst met eigen huis. Vorig jaar was ik nog veelte druk met klussen en alles. Duurde even voor het huis ingericht was. Ben er altijd van overtuigd dat ik kleurtjes heel leuk vind, maar ik merk dat ik het nu weer wat soberder aan pak in huis. Dus bij mij zit de herfst er al wel in ;-). Liefs, Anne-Co

  Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Ik ben ook nog aan het nazomeren, ik probeer de herfst nog even buiten de deur te houden :-)
  Je hert is prachtig.
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Maar de herfst is een hele mooie combi met de zon hoor ;-) groetjes

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hai, dank je wel! Ik maakte hem vorig jaar al. Heb toen geen patroon uitgeschreven maar wil dit nog wel een x gaan doen. Dan hoor je het als eerste :-). Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Wat een gezellig hert bij jou in huis. Daar kom je de herfst én winter wel mee door. Later in het jaar leuke kerstversiering aan en om het hert en daarna misschien een das of wintermuts. Ik wil nog even lekker nazomeren.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  heerlijke tijd mooi gekleurde bladeren,eikeltjes zoeken kransen van maken eikeblad ook heel leuk om daar een krans van de maken kalebassen ook zo mooi,kortom wij houden er wel van

  groetjes mingle-mangle

  Reply

 • Avatar

  MissSewing

  |

  So lovely! I like it!!
  best regards, MissSewing

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Heeeeeeeeeeeel mooi groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter