fbpx


Snor Festival…! Yvestown Fair…!

Yes! Gister was het zover,  ik ging naar het Snor Festival met daarop de Yvestown Fair in het Lingebos. Ik keek er al even naar uit! En het was super leuk, hieronder wat sfeerfoto’s.


Bij Yvonne van Yvestown scoorde ik het Weekend Ontbijtboek, als aanvulling op het Yvestown in de keuken kookboek. En ook dit ontbijtboek is weer helemaal top! Wat een prachtige foto’s en heerlijke zondagse recepten ;-) Ik kan daar helemaal happy van worden.  Ook had Yvonne de theedoeken en ansichtkaarten bij zich! Helemaal geslaagd dus!
De wooden Xmass trees door Ingrid van Wood, Wool & Stool! Eindelijk scoorde ik mijn favoriete witte exemplaar. Zo blij mee!
De Flow bus was ook aanwezig, wat een vrolijkheid straalt die uit zeg! Zo gezellig, we kregen allemaal een Flow weekly mee naar huis en ik scoorde de Flow scheurkalender voor 2015! Die is me gaaf, iedere dag weer een super mooie mini poster! Ik kijk er nu al naar uit om te gaan scheuren. Hoewel de tijd op zich al snel genoeg gaat ;-) dus ik zal gewoon nog even moeten wachten! 
Bij Ingrid (Wood, Wool & Stool) nam ik ook het haakpatroon van de Wood & Wooly Waist Coat mee!
Kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan, Vind hem zo cute staan bij meisjes! Ga hem voor cadeau haken.  
Hier krijg je toch gewoon een smile van op je gezicht! Wij namen een bosje mee naar huis :-)
 Wood, Wool & Stool ansichtkaarten! 


En er liepen ook nog varkentjes met krullen :-)Ik heb echt genoten! Het zonnetje was er, en er was zoveel moois te zien! Daarnaast is de omgeving daar ook prachtig! Samen met mijn mams had ik een super fijne middag. Ik zeg volgend jaar weer Snor? ;-)Nu is het weer maandag, en gaan we weer aan de slag! Hoe was jullie weekend? Ook een beetje van de zon kunnen genieten?Have a nice day!Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (10)

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Ik word er helemaal blij van! Wat een vrolijkheid!
  Groetjes,
  Akkelien (debreimeisjes.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is zo leuk! Echt een aanrader! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Ohw……jaloers…… Ik wilde ook zo graag heen :-((
  Hier stonden echter andere plannen op de kalender en gelukkig was dat ook een heerlijk weekend.
  Maar volgend jaar ga ik zeker!!

  Reply

 • Avatar

  Manon Smid

  |

  Ziet er super gezellig uit! Wat maak jij mooie foto's!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank! Bloos! Ik doe maar wat hoor…hihi! groetjes

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Het was echt super gezellig. Iedereen was er vrolijk en er was zoveel leuks te vinden. Ja, ik was er ook. Jij scoorde een geweldig kookboek. Zo leuk om de auteur enthousiast te horen praten. Ik scoorde een geweldig tassenboek. Je geeft met jouw foto's een kleurrijk doorkijkje naar het festival. En voor wie is geweest even fijn nagenieten.

  Fijne dag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Ingrid K.

  |

  Lisanne, bedankt voor je berichtje en die leuke foto's! Ik denk dat zal ook zeker iets voor mij zijn, maar spijtig kon ik niet naartoe…. omdat ik bij de hobbybeurs naar Hasselt ging, dat was ook geweldig! Er zijn zo veel leuke dingen altijd!!! :)
  Liefs,
  Ingrid xx
  http://myfunkycrochet.blogspot.be

  Reply

 • Avatar

  Miss Creatuurtje

  |

  Ik had er veel over gehoord, fijn om er nu ook beelden van te zien! Leuk dat je een fijne dag had.

  Reply

Laat een reactie achter