fbpx


Superhandige giveaway!!!

Voor sommige projecten, met oneindig veel toeren miste ik al een tijdje iets…

Dan was ik de tel kwijt, sloeg ik een toer over of deed ik een toer per ongeluk twee x.
Maar daar was ineens…..een super coole roze toerenteller! Ok, dit is natuurlijk niet nieuw, maar ik was op slag verliefd op deze roze variant…!

En voor mijn lezers die net als ik erg blij worden van een roze toerenteller, heb ik goed nieuws! 
Ik geef er één weg! 


Wil jij deze te gekke toerenteller winnen? Laat een reactie achter bij dit bericht en schrijf daarin voor welk project jij de teller als eerst gaat gebruiken. Ik ben namelijk heel nieuwsgierig ;-)
 As. vrijdag (19-09-2014) laat ik weten wie heeft gewonnen!

Fijne dag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (45)

 • Avatar

  Tamara Maathuis

  |

  Waar ik hem voor het eerst voor zou gebruiken is geen twijfel over mogelijk! Ik ben (voor het eerst) met een sjaal aan het breien en ik ben al 3 keer opnieuw begonnen omdat ik hopeloos kwijt was waar ik was gebleven.
  Groetjes, Tamara

  Reply

 • Avatar

  Stof With Love

  |

  Wat leuk! Misschien niet nieuw, maar ik kende het niet. Ik doe ook graag mee, en wel voor een grijze babydeken met de granny steek. En nu.. duimen maar!

  Reply

 • Avatar

  Lize van der Ploeg

  |

  Wat een leuke uitvinding. Wist helemaal niet dat dit bestond. Ik wil hem als ik win gebruiken voor een babydekentjes.
  Groetjes Lize

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Leuk. Ik ben een truitje aan het haken. De toerenteller zou daarbij super handig zijn.
  groet Jikke

  Reply

 • Avatar

  "di cuore"

  |

  i love love love it!!!
  ^^
  i can take the number of my granny square, finally..

  Giuliana

  Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Lachen, ik wist geeneens dat er é''en bestond, maar is idd wel makkelijk! Ik doe mee met je give-away en jahhaa..roze is ook mijn lievelingskleur!

  Lieve-Groetjes, Verie

  Reply

 • Avatar

  Doortje Dartel

  |

  Dit is super handig voor het gillet dat ik aan het breien ben voor mijn zoontje. Ik ben de hele tijd de tel kwijt.

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Het lijkt zo simpel, maar ieder haakster zal dit waarschijnlijk een werelduitvinding vinden. En ook ik wist niet dat het bestond, maar hoe vaak ik niet toeren uithaal, tot waar ik het weer weet….. ;-). Als volgend project heb ik Olli van Feyenoord/Blijdorp staan. Maar volgens mij is de toerenteller voor elk project superhandig en zo houd je wel weer meer tijd over voor nieuwe projecten, want…….. niet meer telkens tellen en uithalen ;-). Jer

  Reply

 • Avatar

  Anneke Kooistra

  |

  Gaaf!!! Voor een lalylala pop…en nog heel veel meer want die blijven leuk om te haken!

  Reply

 • Avatar

  Simone s haak en naai blog

  |

  Heb al vaak zo'n ding in mijn handen gehad maar nog geen gekocht, waren ook niet zo'n hippe roze als deze!! Ik gebruik nu een kladblaadje om de toeren bij te houden dus…. ik doe graag mee met je give-away! Liefs Simone

  Reply

 • Avatar

  Marianne haakt en naait

  |

  Wat een ideaal ding is dit! Ik ben ook altijd met een pen en kladbaadjes in de weer. Wat mijn volgende project gaat worden weet ik nog niet, maar een toerenteller gaat zeker van pas komen!

  Reply

 • Avatar

  Manon Smid

  |

  Ik ben voor m'n moeders verjaardag twee kippen aan het breien, waarbij veel geteld moet worden. Ik heb wel een toerenteller, maar die ben ik steeds kwijt.(meestal tussen de kussens van de bank) Dus 1 voor om mijn nek lijkt me super! En vooral zo mooi roze….

  Reply

 • Avatar

  Truus de Mier

  |

  Onze middelste dochter zet steeds streepjes als ze aan het punniken is. Deze gezellige, lachende toerenteller lijkt haar heel handig! Punnikprojecten genoeg. Het eerstvolgende is een jurkje voor de pop die ze heeft gepunnikt. Volgens mij heb je haar wel voorbij zien komen op mijn blog.

  Groeten van Juffrouw Mier

  Reply

 • Avatar

  Renatha de Wit

  |

  Wauw! Handig én roze, die wil ik wel winnen ♡
  Handig voor het schattige konijntje van Allaboutami waar ik steeds de tel bij kwijt raak. Mijn dochter vraagt al niet eens meer wanneer hij klaar zal zijn. Met dit handige apparaatje kan ik haar toch blij maken met haar konijn. Om daarna aan een stapel kerstkadootjes te beginnen waar ik het roze wonder ook wel bij kan gebruiken ;)

  Reply

 • Avatar

  crea d' emilia

  |

  Ik begin met een cadeau. Ik ga stiekem voor mijn moeder een sjaal haken en daar zou ik deze give-away graag willen winnen. Ik ben eigenlijk met heeeeeeel veel projecten tegelijk bezig en dus kan het wel handig zijn om zo'n toerenteller te kunnen tellen. Ik zou hem ook voor mijn broers project als eerste kunnen gebruiken, want daar ga ik een kussenhoes voor haken. haha. En de rest van de cadeaus haha. Dit handige apparaatje zal ik dus wel heeeeeeeel erg goed kunnen gebruiken!!!! ^.^ Een hele fijne dinsdag verder!

  Lieve haakgroetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  jehanne15

  |

  Ohhh want!!! Ik zit altijd te klooien met pen en papier naast me op de bank;-),

  Ik brei veel vesten momenteel, echt lange , dan weer korte met wijde hals, allemaal rowan patronen, love it ♥

  Reply

 • Avatar

  ikke

  |

  Die is geweldig! Ik ga voor mijn zwangere collega als verrassing een lalylala pop maken echt zo'n project waar ik altijd de tel bij kwijt raak, ik zet dan stereepjes op papier, dan vergeet ik streepjes te zetten of raak het papier kwijt, zucht………
  Dus ik doe heel graag mee!
  Groetjes ikkeismooi

  Reply

 • Avatar

  craftyqueens.nl

  |

  Wat een leukerd! Zelf heb ik zo'n normale toerenteller die je op de breinaald kan zetten, maar dat is natuurlijk niet zo handig bij een haakproject! Zelf raak ik vaak de tel kwijt bij amigurumis, daar zou ik hem voor gebruiken ^^ xx

  Reply

 • Avatar

  Moon Hulsman

  |

  ben hartjes voor mn schoonzus aan het haken, die woordt na 'de vervelende ziekte' te hebben gehad toch 50. Bij de hartjes is het een regel minderen en dan een regel gewoon haken. Regelmatig raak ik dan helemaal de tel kwijt. Als ik de toerenteller win maak ik voor jouw ook een lief hartje.
  Alvast bedankt dat je dit verlootinkje doet, superleuk.
  Liefs Moon

  Reply

 • Avatar

  shila de haan

  |

  Roze …mijn lievelings kleur,ik zou hem gebruiken voor mijn achtste Lalylala

  Reply

 • Avatar

  Gaëtane

  |

  Oh!! Zo leuk :-)! Zo ééntje heb ik nog niet! Op jouw aanraden heb ik het boek 'Haak-in' besteld. Als het toegekomen is, zal ik een projectje kiezen (bij voorkeur iets zoals jouw kussen) en ik kan mij voorstellen dat daar wel wat getel bij te pas zal komen ^^!

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  hoi,
  oh zo n handig ''dingetje'' heb ik nog niet!
  zit altijd te ''pielen'' met papier en pen en regelmatig heeft iemand anders de pen ''geleend''
  ben een sjaaltje met ajour patroon aan t breien. dus daar kan het goed gebruikt voor worden
  groetjes mar broeders

  Reply

 • Avatar

  Esther Bloch

  |

  Super! Maakt het tellen van de lange armen en benen van lalylala en beer bram een stuk makkelijker! Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  jeanne's freubel

  |

  ik doe graag mee lijkt me eigenlijk heel handig, ik ga een beanie en bijpassende sjaal breien en daar zal ik hem heel goed bij kunnen gebruiken. groetjes jeanne

  Reply

 • Avatar

  crochetcookingandmore

  |

  Superdingetje….ik zou hem gaan gebruiken voor mijn kussens die ik aan het breien ben met aan de voorzijde een kabel, waarbij je goed moet opletten in welke toer je zit.

  Reply

 • Avatar

  Friemel En Tinus

  |

  Dat is superhandig!! Ik ben zo vaak de tel kwijt…pff…ik zou hem gebruiken voor mijn nieuwste project: de volkswagenbus uit het boekje autotjes haken!

  Reply

 • Avatar

  Chateligne Dupantalon

  |

  Mooi en handig, was alles maar beide tegelijk :-) Ik zou het voor een 2de VW-pillow gebruiken, dan zou ik niet zo sukkelen met tellen als de 1ste keer.

  Reply

 • Avatar

  mazzel

  |

  Ik zou eerst uitproberen of het goed werkt, ik ken alleen die oude die bij een beetje beweging meteen 10 toeren erbij telde. Als het goed werkt zou ik hemgebruiken voor het maken van knuffels voor de kittenopvang. Dat doe ik nu met roze post-it blaadjes

  Reply

 • Avatar

  Atelier Constance

  |

  Hallo,
  Roze zo mooi roze zo zoet ik brei een babyslaapzak met een glimlach op mijn snoet.

  Reply

 • Avatar

  Annie

  |

  Wat handig! Ik zou hem gaan gebruiken voor mijn eerste omslagdoek.
  Of het patroon gaat lukken is dan nog de vraag, maar de tel raak ik zeker niet kwijt.
  Tenminste, als ik niet vergeet het cijfertje door te draaien. ;)

  Liefs, Annie

  Reply

 • Avatar

  Rosaly

  |

  Wauw! Handig zeg! Ook ik kende het nog niet!
  Ik wil hem gebruiken voor Lupo van Lalylala.. met zijn hoofdje ga ik steeds de mist in en nu ligt hij heel zielig in een tas te wachten tot ik opnieuw de moed heb om het nog eens te proberen…

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Jaar graag! Ik zou hem gebruiken voor mijn eerste omslagdoek! Staat al lang op mijn to do lijstje, maar het komt er steeds niet van! Groetjes Nicole

  Reply

 • Avatar

  Ien Buijs

  |

  Ja die is idd superhandig. Ik heb precies deze al een tijd, omdat ik het zo schattig vond :-) Ik zou wel meedoen om hem voor iemand anders te winnen, maar dat is niet leuk. Als ik dus nu niet meedoen, geef ik iemand anders hier meer kans :-)
  Ik heb hem regelmatig om mijn nek als ik in de trein zit te haken. Dan betrap ik me er weleens op dat ik al een uur met dat ding om op mijn werk loop :-)

  Leuke giveaway!

  Reply

 • Avatar

  JoJo

  |

  een toerenteller en dan ook nog in het roze ik wordt daar blij van ben ik eindelijk van de briefjes af die ik nu gebruik en steeds kwijt ben

  Reply

 • Avatar

  Tiny Happy Fox

  |

  Handig!!! Geen gedoe meer met papiertjes om de tel bij te houden, en ook gemakkelijk als je buiten wil haken (waait ten minste niet weg, zoals mijn papiertjes :-). ) Ik zou hem gebruiken om een knuffelbeestje te haken voor een vriendin die binnenkort een baby'tje verwacht.

  Reply

 • Avatar

  Maryvonne

  |

  Oh, die is mooi! Ik zou hem aan mijn dochter van 11 geven die nu bezig is met haar eerste lalylala pop te haken en die heel graag ook jou beesten wil gaan haken!

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Lijkt me erg handig (en wat is hij mooi zeg), om eindelijk de eerste stap te zetten om een southbay sjaal in groen/fuchsia te haken voor mijn dochtertje Robine. Lieve groet, Sylvia Kroon

  Reply

 • Avatar

  Elfi

  |

  Wat een handige toerenteller, ik ben sokken aan het breien, en ben bijna bij de teenmindering. Komt dus goed uit, beter dan turven op een los briefje.

  Reply

 • Avatar

  Arja van Garderen

  |

  Oeeeeehhh wat een leuke en handige toerenteller! :)
  Ik heb me ingeschreven voor een haakcursus!
  Jawel! Ik ga me eens tussen de crea-bea's wurmen en gezellig aan de haak! :)
  Dus dit lijkt me wel een handig hulpmiddeltje vooral als je gezellig aan de praat raakt zoiets als draad & praat hahah ;).
  Ik ga alvast duimen want dit is TE leuk!!
  Volgens mij ook erg verslavend hahah….

  Xxxxx Arja

  Reply

 • Avatar

  Arja van Garderen

  |

  Oja! Ik heb trouwens ook een giveaway online staan!
  In samenwerking met Studiodewinkel.nl!
  :) X

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  oeioei die is gaaf!! jaaah welke haakliefhebbende-vrouw wil dit nou niet?!
  leuke give-away die ik momenteel errug-goed kan gebruiken bij het haken van de Dikkie Dik waar ik aan ben begonnen.
  en OMG het zijn -tig aantal vasten, in alleeeeen maar oranje!!!
  nog even en ik ga zelf kijken zoals het roze toerentellertje haha!!
  Fijne dag nog! x

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Lijkt me handig en mooi in het roze! Dan zou ik niet meer eindeloos hoeven tellen…ik zou hem gebruiken om nog een south bay sjaal te maken.

  Reply

 • Avatar

  esther vogelaar

  |

  superleuke toerenteller zeg! ik heb er nog geen en eigenlijk zou ik m heel graag winnen omdat ik superveel haak dagelijks. ik zou de teller gelijk gebruiken om jouw opkikker te haken want dat is mijn volgende projectje! groetjes Esther

  Reply

 • Avatar

  Katrien Duck

  |

  Leuke give-away zeg! Het lijkt me heel handig om er 1 te hebben, scheelt een heleboel tellen. :)

  Reply

Laat een reactie achter