fbpx


Baby presents haken…

Goedemorgen…! Gister was een spannende dag, draad en praat… is namelijk over op een eigen domein! Alles werkt gelukkig nog! Pfff….kan me geen leven meer voorstellen zonder jullie, dus kreeg er best een beetje stress van hihi. Vanaf nu vind je me gewoon onder www.happyhandmadeliving.nl maar ook het blogspot adres werkt gewoon nog!

Dit is me een fijn haakpatroon van Roest haakt. Je haakt binnen no time een hele boel speenkoorden.






































Het zijn super leuke cadeautjes…! En helemaal niet kostbaar ook.





































Dat komt ook doordat je er bretelclips voor kunt gebruiken. Die zijn een stuk goedkoper in de aanschaf dan een speciale speenkoordclip (leuk scrabbelwoord ;-) Ik kocht ze HIER online en binnen twee dagen lagen ze op de mat. Ik vind ze nog hipper ook, dan die andere speciale clips.






































Zo ik kan even vooruit. De eerste zijn alweer op weg naar hun nieuwe bestemming in een leuk cadeau pakketje. Het gratis haakpatroon van Roest haakt vind je HIER. Dank je wel voor het delen Eliane!

Fijne donderdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  afkes

  |

  Leuk dat je een eigen domeinnaam hebt! misschien dat ik dat ooit ook ga doen..zou alleen nog niet weten hoe:)
  groetjes

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik snap er ook helemaal niks van haha, maar heb er maar iemand voor ingehuurd. ;-)

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Zo BN-er. Gefeliciteerd met de mooie vermelding in Mollie Makes. Helemaal leuk dat je daar in staat. En dan ook nog een eigen domein. En een eigen shop bij MDH. Het betere werk.

  Succes en groetjes, Margaret

  Reply

Laat een reactie achter