fbpx


DIY spook…!

Hi, Het is bijna Halloween en daar hoort een spook bij. Het liefst niet te eng… Ik heb dit idee ooit ergens gezien, maar kan het nergens meer vinden. Het zat al een tijd in mijn hoofd en ik vind het zo leuk, dat het zonde is om niet te delen. Mocht iemand weten waar het vandaan komt hoor ik het graag, dan kan ik ernaar verwijzen.

Ik vind deze zelfs een beetje schattig!…

Je hebt nodig: Zwart karton, schaar, (oude) papieren kerstklok, wit tule en lijm. Knip de bel en de bovenste ronding van de kerstklok af.Knip uit het zwarte karton twee ogen en een mond en plak die op de kerstklok als hij uitgevouwen is. Vanaf nu kun je het een spook noemen ;-) Pas op met de secondelijm! (zeg ik vooral tegen mezelf, want ik zat met mijn duim vast aan mijn wang en heb twee dagen met die plek moeten lopen :-)

Knip een stuk uit het witte tule en drapeer dat over je spook heen. En klaar is je spook! Je kunt een hele familie maken met grote en kleine spookjes…of gewoon één en die combineren met andere Halloween items…


De spookjesslinger komt uit de Flair van deze week.

Fijne iets langere zondag, nog een uurtje langer om te freubelen…
Liefs Lisanne

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Leuk! Ja, heerlijk hé, een uur langer weekend!
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Die spin hoeft niet van mij… Maar de spookjes zijn leuk! Ook de kleintjes!

  Reply

 • Avatar

  HaakBrei-n

  |

  Ja secondelijm is echt "troep" als ik het gebruik gebeuren er de vreemste dingen. En ook al doe je voorzichtig dan gaat het juist mis. Hihi ik zie je al lopen met je vinger op je wang!:-):-) Het spook is echt fantastisch!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi….lach maar ;-) ik met die vlek uit eten sávonds haha

   Reply

 • Avatar

  saved with style

  |

  Die spookjes-slinger vind ik geweldig! Ik koop nooit de Flair, maar misschien nu een uitzondering maken…Jouw DIY is ook erg leuk geworden! Ben zelf niet van het Halloween gebeuren, maar een spookje op z'n tijd vind ik wel schattig! X, Judith

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hier hetzelfde, wij doen er niks aan, maar ik vind een knutselproject met een thema altijd leuk! X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ceciel

  |

  Super mooi gemaakt en goed uitgelegd ook! Ik kijk uit naar nog meer DIY van jou!

  Reply

Laat een reactie achter