fbpx


Fashion baby..!

Eindelijk durfde ik het aan, nadat ik de lussensteek al even had geoefend begon ik aan de waistcoat van Wood, Wool & Stool. En het is gelukt!!! Ik vind ze zo schattig worden, ik heb niemand thuis die erin pas (hoewel kat Kees misschien wel) maar kan het niet laten om ze te haken! Het zijn ook meteen geweldige cadeautjes. Want wat worden die vestjes gaaf!Dit is toch te cute voor een klein meisje. (trouwens ook heel leuk bij grote meisjes)

Dit is de eerste die ik haakte, maar ik heb de smaak te pakken en ga er zeker nog meer maken. Zoals Ingrid van Wood, Wool & Stool zegt zijn ze ook te gek in de Zeeman Tweed wol. En voor volwassenen vind ik een zwarte super gaaf!

Je vindt dit te gekke patroon (met nog een heleboel anderen) in haar Etsy shop. Klik HIER om er naar toe te gaan.


Fijne vrijdag, bijna weekend! Yeah…!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (10)

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  leuk gemaakt, bijna zo'n zelfde vestje gezien bij de miss etam, maar zelf maken is veeeel leuker;D
  (stukje leer misschien oude riem kringloop nog een ideetje:D)

  groetjes mingle-mangle

  fijn weekend

  Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Heel gaaf gemaakt, het labeltje van jezelf is ook zo mooi! Haakse hoor..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Truus de Mier

  |

  Ja, dit soort vestjes zijn erg leuk. Heb net mijn eerste poncho af. Daar durfde ik nooit aan te beginnen en nu moet is het toch gelukt. Wie weet lukt dit dan ook wel.

  Groeten van Juffrouw Mier

  Reply

 • Avatar

  Angélique

  |

  Wat een leuk vestje, een beetje hippie-achtig :-)

  Reply

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Superleuk!!! Jikke vindt hem heel mooi, dus ik voel een nieuw haakprojekt aankomen ;-) Zal Fenne hem ook wel willen, hahaha!
  Fijn weekend!
  Liefs,
  Nadine

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ow leuk! Die meiden snappen het wel ;-) Het is niet moeilijk en je hebt heel snel en top vestje! X

   Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Echt een super leuk vestje! gr. Hennie

  Reply

Laat een reactie achter