fbpx


I love Gunther…!

Hi,

Laatst won ik bij Nominette via een fb actie het nieuwste La Maison Victor magazine. Super gaaf! Zeker omdat ik nu ook op naailes zit. In dat magazine stond ook een link naar een haakpatroon waar ik meteen weg van was. Gunther de Vos!

Het is een te gekke vossen knuffel! Hij is zo leuk omdat hij een beetje raar is. Ik vond het ook een heel leuk patroon om te haken omdat je kop en lijfje meteen aan de pootjes vast haakt. Weer een nieuwe uitdaging zeg maar…


Zo’n schattig koppie he!


Nog even een lief labeltje aan zijn staart…!


Hij is me leuk he! Ik ben helemaal weg van hem, Het gratis haakpatroon vind je HIER op de site van La Maison Victor. Nominette dank je wel voor het winnen!

Fijne zaterdag, Ik ga er heerlijk van genieten en maak er een freubelweekend van!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (26)

 • Avatar

  Annemaries Haakblog

  |

  Oh wat een schatje!!! Heel erg leuk, dankjewel voor de link. Ik ga 'm ergens bewaren en als ik ooit tijd heb… :-) Fijn weekend!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja hij is echt leuk he! Geniet van je weekend! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Heel grappig! En wat een leuk labeltje!
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

 • Avatar

  Tiny Happy Fox

  |

  Oooh, hij is echt geweldig :-D !!! Ik heb het kleine Guntherke al gemaakt, en de wol voor deze grote knuffelvriend ligt ook al klaar. Maar ik ben met zoveel tegelijk bezig… ;-)
  Fijn weekend!
  http://www.tinyhappyfox.blogspot.be

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik herken het hihi! Maar er is ook zoveel leuks! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  heel mooi net even weer wat anders,

  fijn weekend mingle-mangle

  Reply

 • Avatar

  Saskia

  |

  Oooh… vosjes zijn altijd leuk, maar deze is écht wel superleuk!! :)
  Ik zet Gunther bij op m'n verlanglijstje!

  Creatieve groetjes, Saskia :)

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Wat een leukerd! Zo met die pootjes naast elkaar. Grappig!

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Deze vos lijkt op de tekeningen van mijn kinderen toen zij klein waren. Zij tekenden de vier pootjes een poosje zo naast elkaar. Misschien vinden kinderen deze vos daarm zo leuk.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Natalie

  |

  Gunther is meteen herkend, wat is ie leuk hè!

  Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Wat leuk! En je zit dus ook op naailes, zien we je projecten hier??? gr. Hennie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, het is echt zo leuk! Je ziet ze zeker hier of op Instagram voorbij komen! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Patricia Kral

  |

  Ik zag je vos en was meteen verliefd….Hij doet me denken aan de vos van Sara Carr. Google maar eens op haar naam en je vindt de liefste en leukste knuffels. Je zou hem toch zo na maken van een oranje stof…..Als je dat leuk vindt wil ik dat ook voor je doen. Zomaar…omdat ik 'm zo leuk vind….Veel succes met je creatieve hobby's!!!!!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik was ook meteen verliefd, hij is zo leuk! idd van oranje stof is ook een heel leuk idee! Meteen gegoogeld, wat een te gekke knuffels maakt zij! Echt te gek! Zo ver ben ik nog niet met de naaimachine hihi Jij bent er wel al een ster mee he? Nou ik vind het super leuk!!! Dank! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ingrid K.

  |

  Hallo Lisanne! Wow, ik hou van jouw haak knuffel, zo'n mooi vosje!!! (Heel goed gelukt!)
  Erg leuk! (Ik koop LMV sinds de eerste editie, vind ik heel interessant!)
  Guntherke!!! <3
  Liefs,
  Ingrid xx
  http://myfunkycrochet.blogspot.be

  Reply

 • Avatar

  Klaartje Nel

  |

  Die wilde ik ook al maken! Ik heb ook het liefst dat je alles aan elkaar kan haken. Dan bespaar je je een hoop vervelend naaiwerk! Die van jou is alvast goed gelukt!

  Reply

 • Avatar

  Miss Creatuurtje

  |

  I love Gunther tooo! Hier staan 2 Gunthersjaaltjes op het programma, die zijn ook zo leuk.

  Reply

 • Avatar

  Karlijn Muller

  |

  Hi Lisanne, ik ben halverwege 'gunther', maar loop vast met 't patroon bij zijn kop. Naar mijn idee klopt de telling vd vasten daar niet. Of ik lees het patroon verkeerd. Bv Kop toer 3, daar tel ik 20 vasten. Maar in de vlgd toer worden er 17 genoemd. En zo vaker … Hoe zie jij dat?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Karlijn, ik kan me niet herinneren dat er een fout in het patroon zat toen, maar het is alweer even geleden. Ik kan je zo helaas niet helpen zonder het te zien. Misschien kan La Maison Victor je helpen? Fijne dag, groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter