fbpx


Mini “haak” interview met Ingrid van Ingthings

Ingrid van Willenswaard van het blog Ingthings is echt één en al inspiratie! Ik volg haar al jaren en nog steeds weet ze me iedere x te verrassen met de leukste DIY’s en grappige verhalen! Ik vind het echt bijzonder knap, Ingthings is een echte feel good blog! Deze week stelde ik Ingrid de drie vragen van het mini “haak”interview… 


Foto: Ingthings


Wat is je nummer één haaktip?


Gewoon blijven proberen, ook al lukt het niet meteen zoals je wil. Een haakwerk kan je makkelijk uittrekken en weer opnieuw doen, dat doe ik ook, elke keer weer opnieuw, net zolang tot het goed is.
Ik kan helemaal niet goed patronen lezen, ik vind dat elke keer een hele puzzel.. Bij mij gaat het vooral om het plezier van het maken niet om het eindresultaat…Is er iets dat je nog graag wilt leren op handwerkgebied? Of iets dat je anderen wilt aanraden om te leren?


Ik geloof dat ik alle basistechnieken van het handwerken goed beheers (ik hou alleen niet zo van borduren). Ik denk altijd als ik het kan bedenken kan ik het ook maken, het is gewoon een kwestie van proberen. Ik zou het heel leuk vinden om wat meer te breien, truien enzo, maar er zijn zoveel dingen die ik leuk vind om te doen, dat het er gewoon niet van komt.


Foto: Ingthings

Wat moet iedere haakster een x gehaakt hebben? En is dat ook meteen je favoriet?


Oh dat zou dan absoluut een gehaakte deken zijn, gewoon omdat het zo’n mooi klassiek handwerk is, en een echte uitdaging. De granny’s haak je zo tussendoor (wel veel werk om af te kanten:) je ziet de stapel groeien, heel erg leuk. En als je er genoeg hebt haak of naai je ze aan elkaar. Mooi als kadoo of gewoon om er zelf onder te kruipen :)

Ingrid haar tweede boek Vive la vie is net uitgekomen en echt een aanrader!  Je kunt haar ook volgen via Instagram. Klik HIER om naar haar account te gaan. 
Neem ook even een kijkje op haar blog (link boven aan dit bericht), de leuke verhaaltjes en prachtige foto’s maken mij altijd blij!
Happy dinsdag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Leuk! Ik las hiervoor de blog van Ingsthings en aansluitend dus jouw mini-interview. Ik word ook altijd heel blij van haar blog. Het interview vond ik ook leuk om te lezen.
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  ..heel leuk om dit zo te lezen, Lisanne!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  HaakBrei-n

  |

  Supermooie foto's, ik wil ook zo'n kussen! :-)) en niet te vergeten , leuk interview om te lezen. X Chantal

  Reply

 • Avatar

  Henrike de Graaf

  |

  Wat een leuk blogje weer :) ik volg Ingrid haar blog ook al een poosje! Haar boeken staan nog op mijn verlanglijstje,zoveel inspiratie!! Heerlijk :D

  Benieuwd naar je volgende bloggast!

  Groetjes Henrike

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Heerlijk om zo iets meer te weten te komen over weer een favoriete creatieveling en blogger.

  Groetjes, Margart

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Heeeeeeel interessant om lezen groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter