fbpx


Uitslag giveaway Basis Boek Haken…!

Wow! Wat een boel reacties! Super gaaf…Helaas heb ik niet 50 boeken om weg te geven. Ik hoop dat iedereen genoemd in de reacties kan leren haken want ik weet hoeveel ontspanning en leuke dingen het mij brengt…en dan nu de winnaar…De winnares van het Basis Boek Haken van Christel Krukkert is DaNa….! Zoals ze zelf schrijft, net begonnen met haken en met een beetje hulp van dit boek gaat het vast lukken…! Gefeliciteerd en heel veel plezier ermee! Mail me je adres en het boek komt naar je toe…

Iedereen bedankt voor het meedoen en dit is zeker niet te laatste giveaway, graag tot een volgende x.

Geniet van je zondag, ga ik ook doen! 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Amber

  |

  Dana, gefeliciteerd met dit leuke boek en veel plezier met het leren haken. Lisanne, dit was weer een toffe GiveAway. Echt een cadeautje voor de beginnende hakers.

  Geniet van een fijne zondag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Gefeliciteerd Dana! Leuk de scrabble blokjes!

  Reply

 • Avatar

  DaNa

  |

  Wow, tof….. Ben hier heel blij mee! Nu kan het echte werk starten….

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah! Hij komt je kant op! Veel plezier ermee, groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter