fbpx


Flavourites live…!

Afgelopen zondag was ik met allemaal leuke meiden op Flavourites live in Amsterdam…! Wat een feestje was dat. Een groot aantal van de leukste webshops onder 1 dak. Nou daar kun je me wel even laten snuffelen… ;)


Overal de mooiste spullen en DIY ideeën, ik keek me ogen uit! Ik had afgesproken met 14 andere meiden van Instagram. Super leuk om iedereen een x in het echt te ontmoeten en met een aantal had ik meteen klik!

Zo ook met Lucy van Galerie Lucy, samen hebben we heel flavourites afgespeurd naar de leukste items…! En dat waren er een heleboel!!


Deze shop verkocht allemaal mooie spullen van Engelpunt, De papieren confetti slinger en kerstboompjes nam ik mee naar huis…


De mallen voor het maken van papieren diamanten zijn super hip! Op deze foto zie je de Krantenkapper shop, vol met diamanten! Ik kreeg van Studio de winkel een setje om zelf te knippen en vouwen. Super blij mee, ik show ze hier nog een x als ze af zijn.


Toen kwam ik bij de shop van A Little Love Company aan, En wat ik daar zag…! Allemaal zoete gekleurde gehaakte spullen, vossenkoppen, poezenbeesten, wolken, regenbogen, sterren, confetti en ga zo maar door..! Een en al feest! hihi.Ik kocht het niet, omdat ik meer lol beleef aan het zelfmaken, maar ik kan me voorstellen dat als je niet kan haken, dit een hele fijne shop is!

Ik kan nu al zeggen dat ik volgend jaar weer naar Flavourites Live ga, het is echt een super leuke beurs, met prachtige shops, maar ook heel veel leuke mensen!

En als we het toch over feest hebben..! Het is bijna weekend, zo’n zin in!
Fijne vrijdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (10)

 • Avatar

  Ceciel

  |

  Wat leuk om te zien en lezen. Ik was er zelf ook. En heel grappig om Lucie hier terug te zien! Ik heb de laatste tijd ook contact met haar en ga zelfs binnenkort een leuke blogsamenwerking met haar aan.

  Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Ohhhhhhhh, die poesjes op de laatste foto, die zijn inderdaad heel erg leuk om zelf te maken!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, het is echt een zoete shop! hihi allemaal felle kleurtjes en schattige haaksels! Ook allemaal leuke papieren dingen! X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  craftyqueens.nl

  |

  Wat ziet dat er leuk uit!! Ik wist helemaal niet van deze event af, die ga ik zeker in de gaten houden voor volgend jaar ;) xx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja is echt heel leuk! allemaal hippe en mooie spullen hihi Wel moeilijk inhouden hoor haha

   Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Flavourites kende ik niet. Er zijn veel leuke webshops te vinden zie ik!

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Lieve Lisanne, jouw heerlijke GiveAway is aangekomen. De hele dag liep ik met een big smile. Dank je voor 'Puur haken'.
  Zodraa ik er iets uit gehaakt heb laat ik het op mijn blog zien met natuurlijk een linkje naar jou als gulle gever.

  Dan over jouw bezoek aan deze leuke beurs: Er komt vast een dag dat jij zelf met jouw ontwerpen en maaksels op deze beurs gaat staan. Ik denk dat je er goeed bij past en dat anderen net zo naar jouw spullen kijken als jij naar de spullen en shops deze keer. Zelf kende ik deze beurs nog niet, maar het lijkt me echt iets om volgend jaar ook naar toe te gaan.

  Fijn weekend, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat fijn dat het boek goed is aangekomen! Heel veel plezier ermee! Ja het is echt een te gekke beurs! Liefs Lisanne en jij ook een heel fijn weekend!

   Reply

 • Avatar

  Lucie Beck

  |

  Mooi verslag en leuke foto's Lisanne ;-) !

  Reply

Laat een reactie achter