fbpx


Gehaakte glitter sjaal!

Ik haakte weer eens een sjaal. Kun je nooit genoeg van hebben toch? En het zijn ook van die mooie cadeaus, Deze simpele gehaakte sjaal, bestaat uit allemaal stokjes, werd toch als snel heel uniek ;)Door de mega knoop die erop zit trekt hij heel wat bekijks…. :)

Aan de achterkant zie je goed hoe simpel hij is. De sjaal bestaat uit twee helften, allebei in een grijstint.Er zit een glitter in het garen, maar omdat het garen subtiel van kleur is, kan de sjaal zowel casual als chique gedragen worden. Bijvoorbeeld bij een avondjurk, maar hij is ook heel mooi op een spijkerjack.


Fijne zondag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (21)

 • Avatar

  de DIY Diva

  |

  Wat een mooie sjaal. Die knoop is een echte blikvanger! Zelfgemaakt? Zo nee, wil je ons dan de knopenwinkel verklappen…

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een prachtig garen voor een prachtige sjaal!
  Ik zou niet het type zijn voor zo'n knoop, maar bij een ander kan ik het zeker waarderen!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Nee dat is ook meer een grapje hoor ;) hihi Vond het wel gaaf voor de foto. X

   Reply

  • Avatar

   Sandra

   |

   Dat is het zeker! Haute Couture! :-)))

   Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Mooi, die sjaal met de glitter er in. Die knoop vind ik persoonlijk té groot. Het verstopt het elegante van de sjaal wat!
  Maar wel gedurfd!
  Groetjes Sofie

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Heeeeeeeeeeeeeeel mooie sjaal groetjes Marie-Claire

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel Marie-Claire…wat een prachtige naam heb je toch!

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ow wat grappig! Knopen zijn weer helemaal hip! groetjes

   Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  hihihi, ik zag je al sjouwen met die knoop :)! Supermooi met zo'n glittertje erin hoor, heerlijke sjaal…
  Liefs, Mirjam.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahaha met mijn kin op de straat hahaahha Thanks Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Super mooi garen met dat glittertje! gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Wauw, prachtig!! En die knoop, die is echt waanzinnig!!!

  Reply

 • Avatar

  Gaëtane

  |

  Heej Lisanne, welk garen heb je gebruikt? Ik vind hem prachtig!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hai, dankjewel! ow ik heb geen flauw idee meer, het was een onbekend merk voor mij en ik had maar twee bollen nodig Er zat veel meter op en een glitter in. Als ik er nog achter kom laat ik het je weten. Ik moet dat gaan opschrijven ;) Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter