fbpx


Kreadoe…!

Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoek aan de Kreadoe in Utrecht. voor wie het nog niet kent, het is een grote beurs met allerlei hobbymaterialen. Van bakken, naaien tot kleien en plakken, uiteraard kunnen ook haken en breien niet ontbreken op deze beurs…! Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er. Met mij waren er nog heeeeeel veel anderen aanwezig afgelopen zaterdag en was het te druk om echt goed bij de stands te kunnen kijken (moet je ook maar niet op zaterdag gaan, hoor ik je denken ;)


Maar toch wist ik nog wat mooie spullen te scoren. Het nieuwe boek van Bonthuishouden moest ik mee naar huis nemen…en ook de te gekke cadeauzakjes en stickers van Leuke Lintjes kon ik niet laten liggen. Verder kocht ik nog wat rest stukjes leer (nog geen idee waarvoor, maar dat komt meestal vanzelf)


Wat ook erg leuk is dat er allemaal andere blogsters rondliepen en er tijd was voor een praatje. Hierboven zie je Loes van Freubelweb met haar net nieuwe boek (is echt heel erg leuk)! Maar ik heb ook bij kunnen kletsen met Maaike van Crejjtion en Saskia en Claire van Haken en kleur waren er live aan het haken ;) Villa Kakelbont en Mama_Martina (instagram naam) liepen er ook rond… wat een GEZELLIGe mensen allemaal!


Al met al een geslaagde dag! Zijn jullie ook nog geweest? En zo ja, wat heb je er gescoord?

Fijne maandag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (13)

 • Avatar

  kreamade

  |

  Jammer, jammer, dit jaar was ik er niet! Krijg wel weer de kriebels voor volgend jaar als ik het allemaal zo voorbij zie komen. Leuke aankopen! gr. Hennie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Volgend jaar weer hihi…maar ik weet nog niet of ik dan weer ga. gr lisanne

   Reply

 • Avatar

  Patricia Caminada

  |

  Ik had graag gegaan, maar dan weet ik dat ik de buidel niet gesloten kan laten. Helaas is zijn onze financien niet toereikend voor dit soort dingen. Bovendien moet ik dan manlief meenemen ( ik heb geen rijbewijs en geen ov kaart) en die heeft een hekel aan dit soort beurzen. Maar ik lees de ervaringen en kijk de foto's,

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hai Patricia, ik ben het helemaal met je eens, ik vind ook dat je al een hoop geld kwijt bent om er alleen al binnen te komen. Ik ga ook op zoek naar de wat kleinere en meer betaalbare evenementen. En lees vooral lekker mee :) Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Ik vond het ook weer heel erg leuk!! Ik heb Saskia en Claire ook gesproken, ik kwam kennissen tegen, gezellig met dames zitten kletsen tijdens de lunch en zo vloog de dag om. Joep en ik zijn tot half 3 gebleven toen waren we behoorlijk moe.
  Twee jaar geleden won ik een toegangskaart bij Tintangel en dit jaar bij Niels Holgersson! Ik win nooit iets en nu 2 keer achter elkaar een kaartje. En Joep mocht gratis naar binnen ;-) Ik zal op mijn blog zetten wat we gescoord hebben.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super leuk dat je een kaartje had gewonnen, dat scheelt al weer een hele hap. Erg leuk om je weer even te zien. Ikben benieuwd wat jij allemaal hebt gescoord! hihi groetjes

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Heerlijk om door jouw foto's nog even na te genieten. Zo leuk om op de KreaDoe ontwerpers en bloggers tegen te komen. Je hebt toffe spullen waarmee je alle kanten op kunt. Eén van mijn aankopen heb ik al op mijn blog staan, dus die ben je vast al tegen gekomen. Bij onze vertrouwde uitgever kocht ik ook een nieuwe creatieve agenda in een lekker handzaam formaat.
  Ik kwam terug met een hoofd vol ideeën. Nu nog de tijd vinden.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Ik ben vrijdag geweest. Ook druk maar nog net te doen. Ik ben vast medebloggers tegen gekomen, maar die ken ik meestal al niet van naam, laat staan van gezicht… Misschien een idee voor de organisatie om een ontmoeting te organiseren volgend jaar. Ik heb een aantal leuke dingen gekocht, maar kan er niet te veel over vertellen omdat het veel sint kado's zijn. Ik heb in elk geval een paar bollen Stylecraft Weekender gekocht. Dat, en de rest komt vanzelf voorbij op mijn blog…

  Reply

 • Avatar

  Henrike de Graaf

  |

  Ik ben er niet geweest maar wil er wel een keertje naar toe maar omdat ik werk op zaterdag niet altijd haalbaar!

  Mooie dingen heb je gescoord!!

  Geniet ervan!

  Groetjes Henrike

  Reply

 • Avatar

  Friemel En Tinus

  |

  Ik ben ook geweest!! Op donderdag. Ook heel erg druk….ik had verwacht dat het iets minder druk zou zijn doordeweeks…maar goed, ik vond het leuk!! ik heb stylecraft gekocht, kralen en leren bandjes om armbanden te maken. Volgend jaar ga ik weer :)
  Liefs, Lotte

  Reply

 • Avatar

  swiid-swiet

  |

  Ik ben vrijdag geweest, was ook erg druk!
  Weer veel leuke, verschillende dingen gekocht waaronder vilt, armbandjes, wol, stickers, knoopjes en
  nog meer! Leuk hoor!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Jullie shop is ook zoooo gaaf…! Echt fan! Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter