fbpx


Mini “haak” interview met Annemarie Benthem van Annemarie’s haakblog

Goedemorgen! Bedankt voor alle super lieve felicitaties van gisteren…Zo gaaf! Zoveel heb ik er nog nooit eerder gehad :) Ik had een hele fijne verjaardag, met een prachtig kado, homemade appeltaart en heerlijke linzensoep! En lekker gekletst over handwerken en workshopplannen. 

Deze week stelde ik de drie vragen aan Annemarie van Annemarie’s haakblog. Annemarie schreef al twee superleuke haakboeken en organiseert iedere zaterdag de link your stuff op haar prachtige blog. Daar doe ik zo graag aan mee, het is een verzamelplaats waar iedereen zijn of haar creatieve project kan delen. Er is mega veel inspiratie vandaan te halen en iedere x kom je weer nieuwe blogs tegen. 

Haakpatronen van AnnemarieMijn nummer één haaktip:


Wat eigenlijk voor alles geldt: blijf proberen als het niet de eerste keer lukt, en twijfel niet te snel aan jezelf. Ik blog natuurlijk nooit over mijn mislukte projecten :-) maar geloof me, die zijn er ook echt. Het is een kwestie van doorzetten, als je iets echt graag wilt leren zal dat uiteindelijk ook lukken. En schroom niet om hulp in te roepen. Als je niemand in je omgeving hebt die haakt is er misschien wel een haakcafë bij jou in de buurt. Lisanne: Goede tip, het is zo fijn om deze hobby te hebben. En als je wilt, lukt het zeker!


Is er iets dat je nog graag wilt leren op handwerkgebied? 


Het lijkt me vreselijk leuk om van die mooie taarten te maken, maar om mezelf een beetje te beschermen (ik ben nogal een zoetekauw) ben ik daar maar nooit aan begonnen. wat ik daarnaast heel leuk vind om te doen is stempels maken. Gewoon met een gum van de Action en een gutssetje. Ik heb een tijd geleden een workshop gevolg bij Gertie Jacquet. Haar blog vind je HIER.  Ik vond het vreselijk leuk om te doen en het maken van een stempel vind ik een heel fijn rustgevend klusje. Lisanne: Ow dat klinkt ook heel erg leuk, ik ben dol op stempels, maar heb er nog niet eerder 1 zelf gemaakt.
   

Wat moet iedere haakster een x gehaakt hebben? Bijvoorbeeld een poncho, sjaal, woonaccessoire, tas etc. En is dit dan ook jouw favoriet? 


Oei dat is een lastige vraag voor iemand zoals ik die alles heel graag haakt :-) Ik hou zelf vooral van makkelijke projecten. Dat hoeft niet per se iets te zijn wat snel af is. Een deken vind ik ook geweldig leuk om te haken, dus als ik zou moeten kiezen zou dat het zijn. Het is heerlijk om in de winter onder je zelf gehaakte deken te kruipen. Mijn laatste deken was een bloemendeken (zie hieronder), dat vond ik ook heel erg leuk om te doen. Het patroon van die deken komt trouwens in een prachtig haakboek wat begin 2015 uit gaat komen. Dat is eigenlijk nog een geheimpje, maar bij deze voor jou dan de primeur :-) Lisanne: Yeah…! Je weet, ik ben dol op mooie boeken! En deze bloemendeken is prachtig, al die mooie fijne bloemetjes naast elkaar…


Dank je wel voor je tijd Annemarie..! Super leuk om te lezen en wat een gave primeur :) ik kijk er nu al naar uit! Je kunt Annemarie ook volgen via facebook, klik HIER om naar haar pagina te gaan. 
En zie hieronder de boeken die Annemarie schreef…ik vind het boek slingers haken echt top! Je kan er eindeloos mee variëren. 

Volgende week in het mini haak interview: Maaike van Koert van Crejjtion. 

Fijne woensdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (15)

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  leuk intervieuw, wij hebben ook haar boeken en zijn zaterdag vaak te vinden bij haar link your stuff,
  grappig dat zij ook bv stempelen leuk vind,(wij ook haha)

  liefs mingle-mangle

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja leuk he! Zo lees je net weer iets meer van elkaar. X Lisanne

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks! Vind ik ook, ik heb er nog een paar in het verschiet :-)

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank, ik ben zelf erg nieuwsgierig hihi dus ik hou er van.. ;)

   Reply

 • Avatar

  craftyqueens.nl

  |

  Superleuk deze interviewtjes! Ik kijk nu al uit naar dat nieuwe haakboek, hihi! xx

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Weer een nieuw haakboek in aantocht. Vast een om voor 2015 op mijn verlanglijstje te zetten. Dat gehiempje heb je toch maaar mooi uit het leuke interview meegenomen.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Wat weer een leuk interview!! Ik vind de Link your Stuff van Annemarie ook zo gaaf! Vergeet alleen heel vaak om mee te doen..
  En wauwie, je was jarig!!! Helemaal gemist (beetje te druk hier). Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Zo te lezen was het een heerlijke dag!

  Reply

 • Avatar

  Henrike de Graaf

  |

  Leuk om te lezen :) fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad! ��

  Reply

 • Avatar

  Annemaries Haakblog

  |

  Jeej wat heb je er een gaaf blogbericht van gemaakt! Ik had nog niet eerder tijd om er naar te kijken en was helemaal blij verrast toen ik net zag wat je ervan gemaakt hebt. Dankjewel! Liefs, Annemarie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Graag gedaan..! Jij hebt ook zon fijne blog :) fijn weekend! Liefs Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter