fbpx


Sterren haken…!

De feestdagen staan weer voor de deur, de tijd van lichtjes, sterren en hertjes in huis! Heerlijk! Dit haakpatroon maakte ik vorig jaar. Nu haakte ik de sterren met een haaknaald 2,5 mm en DMC Nature, waardoor ze een andere look krijgen en oooo zo leuk zijn voor aan de muur… Je kunt de sterren op twee verschillende manieren dichtmaken. De bovenste ster op de foto is dicht genaaid en de onderste ster is dicht gehaakt. Het is maar net wat je wil ;) Ik vind dit zelf erg mooi…en ook een stuk makkelijker en sneller! Ik heb ze nu aan de muur hangen, staat erg gezellig deze tijd. Maar je kunt er natuurlijk van alles mee. Stop er een rammelaar in, of maak er drie naast elkaar als kinderwagen mobiel (heet dat eigenlijk zo?) Hang ze in de kerstboom, het raam of aan de trap. Sterren zijn nou eenmaal altijd en overal leuk!  Klik HIER om naar het patroon te gaan. Jullie al bezig met kerstversiering? Of echt pas na dat Sinterklaas weer op de boot zit? Bij mij loopt het dit jaar allemaal een beetje door elkaar heen haha… Fijne donderdag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (30)

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  nee hier al lekker met kerst bezig,sterren vouwen haken ,de kerst-cal maken van haakbaak staat vandaag weer een
  nieuwe bal op, wij doen ze deze keer allemaal in zwart wit en die ster van jouw kan er ook mooi bij,bedankt voor het delen
  wij haken hier vrolijk verder, heb je de gehaakte letters al gespot ?? kijk even bij ambers creaties, sint en piet kun je ook
  nog haken en ….gratis van de hema haha

  liefs mingle-mangle

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja super gaaf he, al die gebreide en gehaakte items van Hema, echt de BOM! Ik vind jullie ballen ook erg leuk in zwart/wit! Fijne avond meiden… X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Heel erg leuk!!! Ik stel het toch nog even uit tot na de sint, al verandert er al wel wat in de woonkamer… gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  juffrouw truus

  |

  Eenvoudig mooi. Mijn voorkeur gaat naar de dichtgehaakte, dat geeft een leuk extra randje. Misschien probeer ik ze in het wit te maken, maar er staat al meer op mijn lijstje en ik ben ook nog eens het huis aan het opruimen (het lijkt meer puinruimen)

  Groeten van Juffrouw Mier

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi, ik ken het die lijstjes…! Wij weten niet wat vervelen is haha

   Reply

 • Avatar

  renee

  |

  Ik ben gek op sterren en deze zijn mooooooooi, geniet ervan.

  Reply

 • Avatar

  Angélique

  |

  Leuke sterren, ik ga ze meteen pinnen, want zoals je zegt, sterren komen altijd van pas ;-)

  Reply

 • Avatar

  Henrike de Graaf

  |

  Gaaf!!! Zit alleen nog volop in de Sinterklaasmood haha!! Komt door de kids he! ;)

  Volgende week mag de boom hier pas opgezet worden :)

  Groetjes Henrike

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, met de echte boom wacht ik ook zeker nog ff, Eerst nog gezellig Sinterklaas vieren. Wel weer fijn die feestdagen he..! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Vera

  |

  Wat leuk, ik was nog op zoek naar een leuk patroon voor een muziekdoosje (die heb ik al in huis) en was dus erg verrast toen ik zag dat jouw uitgeschreven patroon ook voor een muziekdoosje was! Ik zit eraan te denken om de ster met Catania Grande te maken, heb jij hier ervaring mee?

  Groetjes Vera

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Heerlijk om patronen met ander garen een heel ander uiterlijk te geven. De sterren geven meteen een beetje kerstsfeer in huis.Echt mooi. Ik ga ze zeker ook haken. Maar eerst haak ik mijn Sinterklaascadeautjes af. Zou zo sneu zijn als ze pas na 5 december klaar zijn.

  Liefs, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Margriet

  |

  Dit weekend ga ik de kerstkaarten knutselen. Ik kan niet wachten tot ik de kerstboom mag gaan zetten, maar dat mag ik van mijzelf altijd pas na 5 december.

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Heel erg leuke sterren! Door alle leuke kerstideeën die ik voorbij zag komen kon ik het ook niet laten om alvast te beginnen met wat kleine haakprojectjes voor de kerst. En nu het Sinterklaasgeknutsel helemaal klaar is, kan ik me nu vol overgave storten op de kerst.

  Reply

 • Avatar

  Liz

  |

  Beautiful!

  Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Hoi Lisanne,

  Mijn zoontje houdt heel erg van sterren! Ik zou dus graag een paar van deze sterretjes voor hem haken, maar de link op je blog werkt niet (klopt dat? Of ligt het aan mij?)… is er misschien een maniertje om het patroon toch nog te bemachtigen?

  Thanx,
  Marleen

  Reply

  • Avatar

   Quita

   |

   Haay!
   Heb je inmiddels het patroon al gevonden!?
   Zou hem namelijk zelf ook willen.
   Groetjes Quita

   Reply

 • Avatar

  Quita

  |

  Haaay!

  Graag zou ik dit patroon willen hebben, maar zie hem op deze pagina er niet tussen staan. Dank!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi, je vindt het patroon onder de gratis patronen. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  nellie

  |

  Ik kan het patroon ook niet vinden.
  Ik klik bij categorieën gratis patronen maar kom steeds hier terecht?

  Reply

  • Avatar

   nellie

   |

   Gevonden

   Reply

   • Avatar

    Lisanne Multem

    |

    Gelukkig!

    Reply

 • Avatar

  Dewi

  |

  Hoi Lisanne,
  Zou dolgraag het patroon van deze ster willen bekijken, alleen hangt er geen hyperlink (meer?) achter de tekst ‘ Klik HIER om naar het patroon te gaan.’ aan het einde van deze post. Ik lees dat anderen dit ook melden maar dat iemand hem ook weer vond… Ik kijk met mijn neus vrees ik… Kun je me helpen?
  Veel groeten!
  Dewi

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Dewi, goed dat je het zegt!! Is denk ik met het overzetten van de site gebeurd. De link is weer hersteld. Veel haakplezier! Groetjes Lisanne

   Reply

   • Avatar

    Dewi

    |

    Oh yes! Dank je wel!
    Groetjes,
    Dewi

    Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Wat een prachtig patroon! Kan je deze ook groter kunnen maken? Voormaat bank kussen?
  Groetjes Danielle

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Danielle, jazeker. Het patroon voor het sterkussen staat in mijn boek :) Haakje happy. Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter