De feestdagen staan weer voor de deur, de tijd van lichtjes, sterren en hertjes in huis! Heerlijk! Dit haakpatroon maakte ik vorig jaar. Nu haakte ik de sterren met een haaknaald 2,5 mm en DMC Nature, waardoor ze een andere look krijgen en oooo zo leuk zijn voor aan de muur…

Je kunt de sterren op twee verschillende manieren dichtmaken. De bovenste ster op de foto is dicht genaaid en de onderste ster is dicht gehaakt. Het is maar net wat je wil ;) Ik vind dit zelf erg mooi…en ook een stuk makkelijker en sneller!

Ik heb ze nu aan de muur hangen, staat erg gezellig deze tijd. Maar je kunt er natuurlijk van alles mee. Stop er een rammelaar in, of maak er drie naast elkaar als kinderwagen mobiel (heet dat eigenlijk zo?) Hang ze in de kerstboom, het raam of aan de trap. Sterren zijn nou eenmaal altijd en overal leuk!  Klik HIER om naar het patroon te gaan.

Jullie al bezig met kerstversiering? Of echt pas na dat Sinterklaas weer op de boot zit? Bij mij loopt het dit jaar allemaal een beetje door elkaar heen haha…

Fijne donderdag!

Liefs Lisanne

30 reacties op “Sterren haken…!”

  1. mingle-mangle schreef:

    nee hier al lekker met kerst bezig,sterren vouwen haken ,de kerst-cal maken van haakbaak staat vandaag weer een
    nieuwe bal op, wij doen ze deze keer allemaal in zwart wit en die ster van jouw kan er ook mooi bij,bedankt voor het delen
    wij haken hier vrolijk verder, heb je de gehaakte letters al gespot ?? kijk even bij ambers creaties, sint en piet kun je ook
    nog haken en ….gratis van de hema haha

    liefs mingle-mangle

  2. kreamade schreef:

    Heel erg leuk!!! Ik stel het toch nog even uit tot na de sint, al verandert er al wel wat in de woonkamer… gr. Hennie

  3. juffrouw truus schreef:

    Eenvoudig mooi. Mijn voorkeur gaat naar de dichtgehaakte, dat geeft een leuk extra randje. Misschien probeer ik ze in het wit te maken, maar er staat al meer op mijn lijstje en ik ben ook nog eens het huis aan het opruimen (het lijkt meer puinruimen)

    Groeten van Juffrouw Mier

  4. renee schreef:

    Ik ben gek op sterren en deze zijn mooooooooi, geniet ervan.

  5. Angélique schreef:

    Leuke sterren, ik ga ze meteen pinnen, want zoals je zegt, sterren komen altijd van pas ;-)

  6. Henrike de Graaf schreef:

    Gaaf!!! Zit alleen nog volop in de Sinterklaasmood haha!! Komt door de kids he! ;)

    Volgende week mag de boom hier pas opgezet worden :)

    Groetjes Henrike

  7. Vera schreef:

    Wat leuk, ik was nog op zoek naar een leuk patroon voor een muziekdoosje (die heb ik al in huis) en was dus erg verrast toen ik zag dat jouw uitgeschreven patroon ook voor een muziekdoosje was! Ik zit eraan te denken om de ster met Catania Grande te maken, heb jij hier ervaring mee?

    Groetjes Vera

  8. Amber schreef:

    Heerlijk om patronen met ander garen een heel ander uiterlijk te geven. De sterren geven meteen een beetje kerstsfeer in huis.Echt mooi. Ik ga ze zeker ook haken. Maar eerst haak ik mijn Sinterklaascadeautjes af. Zou zo sneu zijn als ze pas na 5 december klaar zijn.

    Liefs, Margaret

  9. Margriet schreef:

    Dit weekend ga ik de kerstkaarten knutselen. Ik kan niet wachten tot ik de kerstboom mag gaan zetten, maar dat mag ik van mijzelf altijd pas na 5 december.

  10. Daphne schreef:

    Heel erg leuke sterren! Door alle leuke kerstideeën die ik voorbij zag komen kon ik het ook niet laten om alvast te beginnen met wat kleine haakprojectjes voor de kerst. En nu het Sinterklaasgeknutsel helemaal klaar is, kan ik me nu vol overgave storten op de kerst.

  11. Marleen schreef:

    Hoi Lisanne,

    Mijn zoontje houdt heel erg van sterren! Ik zou dus graag een paar van deze sterretjes voor hem haken, maar de link op je blog werkt niet (klopt dat? Of ligt het aan mij?)… is er misschien een maniertje om het patroon toch nog te bemachtigen?

    Thanx,
    Marleen

  12. Quita schreef:

    Haaay!

    Graag zou ik dit patroon willen hebben, maar zie hem op deze pagina er niet tussen staan. Dank!

  13. nellie schreef:

    Ik kan het patroon ook niet vinden.
    Ik klik bij categorieën gratis patronen maar kom steeds hier terecht?

  14. Dewi schreef:

    Hoi Lisanne,
    Zou dolgraag het patroon van deze ster willen bekijken, alleen hangt er geen hyperlink (meer?) achter de tekst ‘ Klik HIER om naar het patroon te gaan.’ aan het einde van deze post. Ik lees dat anderen dit ook melden maar dat iemand hem ook weer vond… Ik kijk met mijn neus vrees ik… Kun je me helpen?
    Veel groeten!
    Dewi

  15. Danielle schreef:

    Wat een prachtig patroon! Kan je deze ook groter kunnen maken? Voormaat bank kussen?
    Groetjes Danielle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving