fbpx


Warme omslagsjaal…!

Hij is af….! Mijn nieuwe omslagsjaal geïnspireerd door Claire tijdens de World of colors workshop…


Uiteraard in mijn favoriete kleuren..!


Hij is prachtig als omslagdoek, maar ik draag hem ook gewoon als sjaal, dan is hij lekker stoer.


Ik haakte de omslagsjaal met Stylecraft weekender, dat is een heel zacht en lekker dik garen en het haakt super fijn, er gingen 5 bollen in, Voor de randjes gebruikte ik DMC nature in verschillende aqua blauwe en groene tinten…


Ik ben er erg blij mee, en hij is zo lekker warm! De randjes maken hem wat speelser, een paar haakte ik uit mijn hoofd en ook haalde ik er twee uit het boekje randjes haken. Daar staat zoveel keus in!

Fijne zaterdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (26)

 • Avatar

  Truus de Mier

  |

  Ik heb het al vaker gevraagd, maar wanneer doe jij dit allemaal.? Het is niet dat ik stilzit, zeker niet, maar jij bent wel heel productief.

  Deze omslagdoek vind ik ook weer super.

  Groeten van Juffrouw Mier

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi, ik kan het je niet anders uitleggen ;) Ik zit s'avonds heerlijk te haken en ga soms wel eens te laat naar bed daardoor. In het weekend begin ik meestal wat eerder, maar dan maak ik ook alle foto's en patronen en dergelijke. Ik vind het zo heerlijk om te doen, dat het meestal lekker snel gaat. En ik heb natuurlijk nog geen kids die ik moet verzorgen zoals jij, hihi D. doet zichzelf in bad ;) en de katten zijn al snel tevreden met lekker eten en een heerlijk slaapplekje (kussens en plaids genoeg) haha Een dag niet gehaakt is een dag niet geleefd..! Zo nu eerst stofzuigen, opruimen en naar een verjaardag. X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Pure

  |

  Oh wat kan je het toch allemaal prachtig..
  Ieder heeft zijn eigen unieke eigenschap he ??
  Wat zou het je lekker warm zitten..
  Lieve groetjes Chris

  Reply

 • Avatar

  Gaëtane

  |

  Opnieuw een pareltje!! Echt prachtig!

  Reply

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Wauw! Mooi Lisanne! En prachtige kleuren ook!
  Geniet maar van je heerlijke sjaal en weekend!
  Liefs,
  Nadine

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Mooi! Ik kan me goed voorstellen dat hij lekker warm is en goed bevalt! Groetjes

  Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Geweldig!! Ik zag op de Kreadoe een omslagdoek van Weekender bij Echtstudio, echt heel mooi garen, maar ze hebben helaas niet zoveel kleuren.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Nee daar heb je gelijk in, maar kan toch nog wel wat mooie vinden hoor hihi groetjes

   Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Wow, de omslagdoek is prachtig! Het garen ziet er inderdaad heerlijk zacht uit en het randje maakt het geheel helemaal af. Ik heb zo'n idee dat ie veel gedragen gaat worden. ;-)

  Groetjes, Daphne

  Reply

 • Avatar

  Denies overseas

  |

  Oh wat mooi! En wat een leuk blog heb je. Ik ga je zeker volgen.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel! Gezellig, je bent van harte welkom! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  marmarel

  |

  Wat een prachtige sjaal, mooi garen en mooie kleurencombi!
  Groetjes, Marijke

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Tuurlijk. Ik heb alleen geen patroon gebruikt. Ik heb 200 lossen opgezet en 1e toer vasten gehaakt. Daarna alle toeren granny stripes gehaakt en aan de uiteinden steeds geminderd zodat hij schuin afloopt. Tot hij lang genoeg is. Daarna verschillende randjes eromheen gehaakt. Hoop dat dit helpt :) groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Martina

  |

  Erg mooi! Leuke mix van netjes en stoer.

  Reply

 • Avatar

  Kim J

  |

  WoW! Deze is erg leuk. Ik moet alleen nog even oefenen met de granny squares helaas…Want heb geen geduld. Dankjewel!

  Reply

Laat een reactie achter