fbpx


FEEST! 1 jaar draad en praat…met cadeautjes!
Mijn blog moest een soort dagboek worden van alles wat ik maakte en wat tips die ik ontdekte tijdens het maken. Ik wilde zelf graag terug kunnen kijken wat ik wanneer maakte. Ik ben zo gek op deze hobby, dat ik er hele dagen over kan praten…hihi, mijn familie wilde het graag ook nog over andere dingen kletsen (behalve oma dan, oma (92) is echt mijn haak steun en toeverlaat (ook op andere gebieden trouwens :) en dus zocht ik iemand anders om tegen aan te ketsen. Ik wilde mijn ideeën en belevingen graag met andere creatieve blije mensen delen.

Op 9 december 2013 hakte ik de knoop door, ik ga het gewoon doen! En zo begon ik met bloggen. Wist ik veel dat er heeeeel veel creatieve blije mensen zijn! Die net zo gek zijn van deze hobby als ik. Die er ook graag over kletsen en net zo blij kunnen worden van een bol wol…! Nu zijn we een jaar verder…

Ik ben zo blij dat ik met draad en praat… ben begonnen, ik heb zoveel leuke mensen ontmoet door mijn blog! Ben op hele leuke plekken terecht gekomen! Maar heb ook vele kansen en nieuwe ideeën gekregen door te bloggen. Ik kan mezelf hierin ontwikkelen en dat geeft een goed gevoel. Ik kan mijn ei er in kwijt, het maakt me echt een gelukkiger mens…!

Om nog even terug te blikken op het afgelopen jaar (vond ik zelf erg leuk om te zien) hieronder de meest populaire draad en praat… berichten op een rij:

Bedankt! Jullie bezoeken en reacties maakt het bloggen zo leuk! Het contact met andere haakgekken ;) vind ik zo gezellig en zonder jullie zou het gewoon maar een dagboek zijn voor mezelf. Nu is het een gezellige digitale ontmoetingsplaats en heb ik er een heleboel vriendinnen bij!

Op naar een nieuw jaar..! Met hopelijk nog veel meer creatieve berichten, nog meer creatieve blije mensen, te gekke ideeën en kansen en vooral veel gezelligheid! Ik ga ervoor…binnenkort start de eerste echte draad en praat… workshop en er zitten nog veel meer leuke plannen in mijn hoofd :) 

Ik zeg: haak je happy…! ook in 2015. Nogmaals dank aan jullie allemaal! Ik had het liefst iedereen een taartje en een kaartje gestuurd ;) Helaas gaat dat niet…wat ik wel ga doen, is één van jullie verblijden met een VERRASSINGSpakket! Wat daarin zit? Ja, dat is een verrassing ;) maar het zijn allemaal leuke spullen die met draad en praat…te maken hebben. Wat moet je daar voor doen? Laat in een reactie onder dit bericht weten wat jij graag op draad en praat… wilt zien! Waar word je blij van? Ik ben er erg nieuwsgierig naar…volgende week woensdag (17-12) laat ik weten wie ik het verrassingspakket toe stuur.

De laatste week van december is een echte FEESTweek ook hier op draad en praat…dus hou het in de gaten! En voor straks als je aan je kopje thee zit: PROOST op ons en onze fijne hobby! ;) 

Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (57)

 • Avatar

  fieve

  |

  Ow wat leuk!!! Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan. Ik blog ook al jaren en het is nog steeds leuk, verslavend en ik word zelf ook dolenthousiast van alle leuk reacties!
  Lisanne wat ik wil zien is dat jij dolenthousiast, gelukkig blijft en doorgaat met wat je nu allemaal haakt! Ook al ben ik geen haakmuts…je blijft me inspireren!!!
  Heel veel succes en PROOST!

  Reply

 • Avatar

  Brigit van Rooij

  |

  Hallo lieve Lisanne,

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Ik geniet enorm van je posts.
  Wat ik graag zou zien op jouw blog is wat ik nu al zie: heel veel enthousiasme en mooie dingen die je gemaakt hebt. En af en toe een leuk patroon. En je interactie met je lezers hier en op Instagram. Zo leuk en attent! Ik ben nog steeds niet toegekomen aan het haken van je opkikkertje waarvoor je me heel lief labeltjes en oogjes stuurde. Maa hij zit nog in de planning. Misschien later als ik wat meer tijd heb…Hahaha, alsof dat moment ooit gaat komen. Je kent het vast wel.
  Ga lekker door met bloggen en Instagrammen, dan blijf ik lekker genieten van je. Fijne dinsdag Lisanne!
  Groetjes,
  Brigit
  @gittepetit

  Reply

 • Avatar

  Brigitte Peetermans

  |

  Dag Lisanne,

  Dikke proficiat met je verjaardag!
  Ik geniet erg van je foto's op IG omdat ze altijd in diverse tinten blauw zijn. Het fascineert me hoe jij weet daarin te blijven.

  Verder heb ik even geklikt op je meest bekeken posts: de tas is super (ga ik ook zeker ooit proberen) en de huisjes zijn ook helemaal mijn ding.

  Heel erg geniet ik van de foto's van je mooie huis met allemaal kleine bijzettafeltjes met daarop een grandioze wereldbol, ook je keuken is prachtig, zeker wanneer daar twee katten met hun buik omhoog bij het aanrecht liggen. Omdat ik zelf heel veel van interior decoration houd, geraak ik nooit uitgekeken op jouw "home-foto's".

  Ik wou daarnet je volgen via blogloving maar het systeem zegt dat het even uitligt, ik probeer het straks opnieuw.

  Fijne dag , Brigitte van
  http://www.homeiswherethedachshundis.blogspot.be/

  Reply

 • Avatar

  Saskia

  |

  Gefeliciteerd Lisanne! Op een jaar tijd heb je een prachtig, leuk en creatief blog opgebouwd! Door je haakwerk en je patronen ben ik je blog gaan volgen. Maar al je werk én je foto's zijn een grote inspiratie. Je kleurencombinatie, je ideeën, je tips,… het is steeds fijn om hier even een kijkje te nemen! :) Doe dus gewoon verder zoals je bezig bent! :)
  Fijne feestdag! Groetjes, Saskia :)

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Altijd gezellig om te zien wat je doet en maakt.
  Gewoon zo door gaan!
  Fijne dinsdag.

  Reply

 • Avatar

  anouk

  |

  van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag! Onder het genot van een kopje thee zit ik heerlijk jou blog te lezen. En ja, daar wordt ik al blij van. Wat ik nog meer wil zien op je blog? Niks nieuws, gewoon jezelf blijven dan inspireer je al enorm…!

  Reply

 • Avatar

  crea d' emilia

  |

  Hey Lisanne,

  Wauw, proficiat. Je mag echt trots op jezelf zijn!!! Ik vind het echt knap dat je zo'n leuk blog hebt weten neer te zetten met zo veel volgers. Wat ik graag zou willen zien? Gewoon al jouw leuke haakwerkjes. Zo inspireer je weer veel mensen, en vooral mij, om ook te gaan haken. Ik zou zo zeggen ga zo door en op naar het volgende jaar!!! :-) Een hele fijne dinsdag gewenst.

  Lieve haakgroetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Alet Venhuizen

  |

  Félicitations oftewel gefeliciteerd met deze 1e kaars op je taart (je hebt wel een taartje toch vandaag?)
  Dat er nog vele mogen volgen. Met evenveel enhousiasme, plezier, nog heel veel inspiratie, ideëen, mooie creaties en foto's. Ik vind het iedere gezellig om even 'langs te komen' en ik lees je graag. Dus ga vooral zo door. Groetjes Alet

  Reply

 • Avatar

  Janneke Berk

  |

  Gefeliciteerd! Ik vind je blog vooral zo leuk door de haalbaarheid van de dingen die je maakt als ik dan wat leuks zie denk ik dat kan ik denk ik ook wel maken! Voor volgend jaar wil ik dus ook graag weer lekker veel inspiratie op doen! Succes!

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Van harte gefeliciteerd! En weer een feestje om je blog te lezen, en je mooie foto's te bekijken! Want dat vind ik vooral heel erg leuyk van jou mooie blog, dat jij van die mooie sfeervolle foto's post!
  En het blijft zo leuk en bijzonder dat hele web! Mensen met dezelfde passie leren kennen. En dan elkaar een x in real life ontmoeten, hoe leuk is dat! Ga vooral door, met al je leuk haakpatronen, diy's en mooie foto's! En voor je workshop mag je mij vast op de lijst zetten :-) Mooie dag ! X Mir

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Van harte gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! :) ik zou zeggen: vooral zo doorgaan. Groetjes

  Reply

 • Avatar

  Henrike de Graaf

  |

  Hihi! Wat leuk dat je bent gaan bloggen op deze mooie datum ❤️ mijn verjaardag haha! Ik zou zeggen; GA ZO DOOR!!! Ik geniet ernorm van je blog en van je leuke verhalen rondom het haken :)

  Lieve groetjes Henrike

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Gefeliciteerd met je 1ste blog jaar, ik zeg vooral doorgaan ze inspireerd mij iedere keer weer. Ik volg je op IG zo gaaafff alles wat je maakt. Lieve groet Esther

  Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Van harte gefeliciteerd met je 1-jarige blogverjaardag! Ik heb je blog nog maar kort geleden ontdekt, maar vind veel inspiratie bij je. Fijn dat je zelf ook zo blij wordt van het bloggen, want dan ga je vast nog heel lang door!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  Reply

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Oh wauw, Lisanne!
  Blog je werkelijk nog maar een jaar? Meid, wat heb je er wat moois van gemaakt!
  Vab harte gefeliciteerd hoor! Je inspireert mii altijd enorm met je leuke ideeën en mooie kleuren.
  Poeh, wat zou ik nog graag van je willen zien?? …..das een moeilijke hoor! Jij bent nl altijd degene die met leuke dingen komt ;-).
  Ehm, nog meer instructie filmpjes? En nog veel meer van je gave inspiratie natuurlijk!!
  Geniet van deze speciale dag en ik ben benieuwd naar je eerste workshop!
  Liefs,
  Nadine

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel! Dit helpt! De tijd gaat snel he, liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Jente van Dijk

  |

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan van je blog en ik hoop dat je nog lang door gaat .Groetjes Jente

  Reply

 • Avatar

  marieke keuper

  |

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik geniet er echt van, gewoon doorgaan…. Gisteravond aan de slag geweest met je sinterklaas patroontje… de mijter verlengt, iets gebogen en aan de zijkant vastgemaakt … bij mij is het nu een kerstmannetje, super! Je blog is dus echt erg inspirerend!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel…! Ja leuk he..! Je kan er van alles mee, het is zon simpel patroontje, kabouters, boompjes etc etc. hihi groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Liza Veenendaal

  |

  Super Lisanne! Gefeliciteerd! Je verrast me elke keer weer!
  Groetjes,
  Liza

  Reply

 • Avatar

  Lisanne Multem

  |

  DANK DANK DANK…!! Voor jullie super lieve en fijne reacties! Ik ga er helemaal van blozen :) You make my day! Liefs XXX Lisanne

  Reply

 • Avatar

  Heidi Hammers

  |

  Wat een leuk nieuws, Lisanne! Gefeliciteerd met je eerste Draad en praat-verjaardag, ik hoop dat je nog héél veel gezellige draadjes en praatjes zult blijven houden. Ik blijf je zeker volgen! En wat ik graag zou willen zien…..eigelijk heb ik geen wensen, ik vind alles leuk wat je maakt. Dus mijn wens is eigenlijk….ga gewoon zo héérlijk door! Vrolijke haakgroet, Heidi

  Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  van harte !! wat gaat een jaar toch weer snel, hoop dat je nog lang doorgaat met van alles en nog wat,
  wij vinden het in iedergeval helemaal leuk om bij jouw te buurten,ga vooral DOOR:D

  ook de haakgroetjes van de mingle-mangle meiden;D

  Reply

 • Avatar

  Truus de Mier

  |

  Een jaar nog maar? Het lijkt wel alsof 'Draad en praat' er altijd al is. Wat ik graag zie op jouw blog? Alles wat er al is: jouw enthousiasme, de tutorials, de mooie foto's en de inspirerende werkstukken.

  Groeten van Jufrouw Mier

  Reply

 • Avatar

  afkes

  |

  Gefeliciteerd! wat leuk. Ik kijk eigenlijk elke dag op je blog en elke dag weer heb je wat gepost..jij hebt zoveel energie en daarbij werk je ook nog. Hoe krijg je dat voor elkaar. Ik vind dat je vooral door moet gaan zoals jij dat wil en ik vindt het altijd leuk om te zien wat je hebt gemaakt en wat plaatjes van je huis.

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ikzelf ben nog maar een maand of 5 bezig en herken me helemaal in jouw verhaal. Jouw blog is één van mijn favorieten, ik hou van de rustige opmaak en de styling, waardoor jouw haakprojecten zo mooi uitkomen. En wat ik graag nog zou willen zien? Ik laat me graag door jou verrassen!

  Op naar nog vele blog-jaren!

  Groetjes, Daphne
  http://www.haak-en-maak.blogspot.nl

  Reply

 • Avatar

  Carla Killens

  |

  Niet te geloven dat je pas één jaar blogt, je hebt er talent voor !
  Graag foto-tips, want mooie foto's maken van kleine dingetjes vind ik nog steeds moeilijk, en die van jou zijn altijd mooi…. dus verklap maar hoe je dat doet :-)
  Liefs !

  Reply

 • Avatar

  Marloes van de Ree

  |

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog. ik volg je al een poosje en haal echt leuke ideeën bij je weg. ga vooral Door met alles wat je doet en ik blijf je volgen.

  groetjes marloes

  Reply

 • Avatar

  Ingrid K.

  |

  Hallo Lisanne!
  Proficiaat!!!
  Echt alleen een jaar?
  Ik volg je al heel lang… en kijk heel graag elke dag voor nieuwe inspiratie bij jouw blog!
  Ik hou van alles waarover je schrijft, vooral met veel enthousiasme over haken en andere leuke dingen! <3
  Stay true to yourself!
  Ingrid xx
  http://myfunkycrochet.blogspot.be

  Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Ik zou graag zien dat je lekker zo doorgaat… Ik vind het hier heel gezellig en ben blij met jou als blog vriendin!
  Liefs van Mirjam.

  Reply

 • Avatar

  Angélique

  |

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Weet je wat ik nou graag op dit blog wil zien? Een feestje met 2 kaarsjes en een feestje met 3, met 4…. :-D

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Hieperdepiep hoera, al weer één jaar. Net als een baby in de groei is jouw blog steeds mooier en gezelliger geworden. Gefeliciteerd met jouw eerste blogverjaardag. Wat leuk dat je workshops gaat geven. Maar de 1e? De meet en greets in jouw eerste blog-jaar waren toch ook super geslaagde workshops. Je bedoelt misschien de 1e workshops in het nieuwe jaar waar we tegen betaling aan deel kunnen nemen. Spannend wat je in de workshops gaat doen.

  Wat ik echt leuk zou vinden: een supergrote meet en greet waar we met zijn allen leuk knuffeltjes haken voor een goed doel en intussen lekker kunnen praten over onze hobby's. (hulp nodig bij het organiseren? Je weet me te vinden)

  Maar waarschijnlijk bedoelde je dat niet met jouw verrassingspakket. Ik heb net een heerlijk boek bij je gewonnen. Nu is iemand anders aan de beurt. Ik plaats wel een linkje op mijn blog. Dan kunnen nog meer haakliefhebbers jouw leuke blog vinden.

  Op naar een tweede geslaagd haak- en blogjaar, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah…tijd gaat snel! Die workshops/meetingen waren TOP! Maar dit is de echte draad en praat… workshop! By me, on my own en op locatie…spannend! hihihi Maar echt zin in! Lijkt me leuk zo'n bijeenkomst..gaat er zeker van komen. maar eerst maar even dit jaar afsluiten hihi Op naar een 2e jaar! Gezellig, liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Hoi Lisanne,

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag
  Je bent een bron van inspiratie voor me met je blog en met IG.
  Ik zou zeggen; ga zo door;je toont altijd een grote diversiteit van projecten;voor elk wat wils zeg maar.

  Groetjes Jose @josinascreations

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hai Jose, wat leuk om je ook hier te zien! Dank voor de complimenten! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Van harte gefeliciteerd, Lisanne! Je hebt een prachtblog, met zulke mooie creaties, ga zo door. Uhm..wat ik graag wil zien op je blog? Tja, je doet al zoveel en maakt veel wat mij aanspreekt. Misschien iets waar we als bloggers/lezers samen voor kunnen gaan? Een soort haak/draad-workshop, maar dan online laten zien aan elkaar?

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks! Wat een leuk idee, ik ga er even op broeden hihi Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Ik ben blij je blog te hebben leren kennen; Proficiat bij deze… Het lijkt of ik je al langer 'ken' ;-)
  Wat ik nog graag wil zien op je blog? Doe gewoon zo voort, ik hou ervan!
  Je hebt nog altijd post van me te goed, ik denk dat ik dat weldra op de post ga doen voor je!
  Groetjes Sofie, linkje komt er aan!

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  PROOST Lisanne met het 1-jarig bestaan van Draad en Praat!
  Het lijkt alsof je het al jaaaaren doet!! ik vind jou én jouw blog een aanwinst in mijn kring van haakgekkies ;-)
  Ik maak jouw blog dan ook graag bekend bij (beginnende)haakgekkies, die jouw nog niet eerder virtueel hadden ontmoet!
  Ik hoop je in de toekomst toch ook een keertje in het echie te ontmoeten, dat zou gezellig zijn!!
  Het leukste aan jouw blog; het leest allemaal zo lekker makkelijk weg!
  Van nature ben ik helemaal geen 'lange-lezer' maar jouw tekst kan me niet lang genoeg zijn…misschien moet jij maar eens gewoon een boek in elkaar gaan zetten! lukt je makkelijk!! ik gun het je van harte!!
  Keep up the good work!!

  dikke virtuele knuffel!
  Joyce

  Reply

 • Avatar

  Kristine Vos-Skopane

  |

  Hiep-hiep-urra!!! Wat goed! Ik ben zo blij dat ik je blog en IG heb gevonden. Wat je schrijft over je "haak-ei-kwijt-kunnen", ik ben zo met je eens. Daarom ben ik ook met een blog begonnen, maar ik moet nog zo veel leren (en tijd vinden). Ik vind echt knap hoe je je teksten schrijft, soms zijn 't maar paar zinnen met wat leuke foto's er bij, maar ze geven altijd de juiste feeling! Echt leuk!
  We spreken weles op IG. Soms verbaas ik me dat we met iets gelijke bezig zijn.
  Wat zou ik nog meer van jou willen zien? Ik vond die korte interviews over haken erg leuk, daar zou ik nog meer van willen lezen. (Ik had wel paar ideeën over interactief haken, maar t zijn nog op 'n "Brian-storm" niveau.)
  Veel liefs! Keep on going! Je doet t echt goed.

  X
  Kristine
  (IG: skopane)

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Gefeliciteerd met je blog – verjaardag!! Leuk je hier gevonden te hebben na de workshop van Claire! Ik kijk elke dag wel uit naar je mooie inspirerende foto's op IG en je leuke posts hier op de blog! Je staat hoog in mn blog lees lijstje!! De interviews vond ik erg leuk! Dat mag zo doorgaan! En gewoon je mooie plaatjes blijven posten wordt er altijd blij van! Xx heidi (didid)

  Reply

 • Avatar

  wendela

  |

  Gefeliciteerd!!! Ik geniet van je blog! Mooie foto's mooie dingen. Tja wat zou ik willen zien…? Ik weet het eigenlijk niet zo goed. Ik heb in de reacties al iets geproefd van samen delen ,spulletjes laten zien aan elkaar. Ik denk dan aan een soort CAL die jij bedenkt en voor ons uitschrijft. Een mooie deken, of een serie leuke diertjes, of een toffe slinger, ga zo maar door. Ik denk dat jij dat kunt!!

  liefs,
  Wendela

  Reply

 • Avatar

  Willy Cats

  |

  Allereerst gefeliciteerd! Tja, wat ik hier wil zien…..Ik ben ooit op zoek geweest nar leuke patroontjes van vosjes, maar kwam bitter weinig tegen wat ik echt leuk vond. Heb er nu twee….maar wil er meer! Misschien is dat een ideetje?

  Reply

 • Avatar

  Friemel En Tinus

  |

  Van harte met je eerste blog verjaardag!! Ik vind het altijd zo fijn om je blog in de ochtend te lezen. Het is al bijna een ritueeltje aan het worden :)
  ik vind je creaties (en de ontzettend mooie foto's daarvan) altijd zo leuk om te zien. Een echte inspiratiebron! Maar wat leuk dat je workshops gaat geven!! Dan "haak ik aan"! Liefs, Lotte

  Reply

 • Avatar

  craftyqueens.nl

  |

  Gefeliciteerd!! Echt geweldig dat je na één jaar al zoveel hebt bereikt: veel volgers (vooral ook op Instagram, jeetje!), ontzettend leuke patronen en zoveel inspiratie voor ons allemaal. Ik kan niet wachten om te zien wat het volgende jaar je brengt! Ik zou graag nog een bosdierpatroontje zien van een wasbeer! Zo schattig vind ik die :) xx

  Reply

 • Avatar

  Katrien Duck

  |

  Van harte gefeliciteerd met je blog! Ik vind het altijd leuk om even op jou blog te kijken, de vrolijke kleuren combinaties die jij gebruikt zijn altijd weer leuk! Ik hoop dat je daarmee door gaat en ben benieuwd welke nieuwe patronen je gaat ontwerpen.
  Groetjes Katrien

  Reply

 • Avatar

  Lucie Beck (Galerie Lucie)

  |

  Wow wat een mooi blog bericht! En die foto, top. Gefeliciteerd!!
  Het enthousiasme spat er vanaf. Heerlijk een mede creatief blog genoot;-)
  Ik heb trouwens gisteren mijn eerste haakles gevolgd, zin in onze plannen!

  Creatieve groetjes Lucie

  Reply

 • Avatar

  Tiny Happy Fox

  |

  Wat leuk, gefeliciteerd!!! Hopelijk ga je er nog jaren mee door, want ik vind het super dat we iedere dag opnieuw kunnen meegenieten van alle fijne dingen die je maakt. Meer van dat… :-)!!!
  Groetjes, Sarah

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Gefeliciteerd hoor!
  Wat ik het leukst vind om te lezen op je blog, zijn je mini-intervieuwtjes. Heel inspirerend.
  'k Wacht af wie de volgende zal zijn :-)
  Groetjes, Brenda vd W.

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Van harte gefeliciteerd! Ook ik had zoiets van 'Huh?? Pás een jaar??!' Wat heb je in korte tijd veel bereikt!
  Wat ik graag op Draad en Praat zou willen zien? Dat zeg ik niet. Ik vind het veel te leuk om me door jou te laten verrassen!
  Op naar nog heel veel blogverjaardagen, maar vooral; veel creatief plezier!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Gefeliciteerd met een jaar Draad en Praat! Ik kijk elke dag even op je blog. Vooral de hertjes vind ik leuk en ook de minihaakinterviews zijn leuk om te lezen. Vooral zo door blijven gaan. Groetjes Karin

  Reply

 • Avatar

  Patricia De Baene

  |

  Van harte gefeliciteerd ! Ik hou ervan je blog met de regelmaat van de klok te bezoeken om me steeds opnieuw te laten verrassen door je unieke ideeën. Ik blijf graag terugkomen en ik hoop dat je dit nog vele jaren voortzet.

  Veel groetjes en veel blogsucces
  Patricia x

  Reply

 • Avatar

  Simone s haak en naai blog

  |

  Wauw! Ik volg je blog al vanaf het eerste moment en lees steeds met plezier je berichten! Je bent erg inspirerend voor mij! Ga zo door :)
  Tot blogs!!
  Liefs Simone

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Ik maak graag kans op het verrassingspakket! Dat kan alleen maar leuk zijn. Ik heb zitten denken over wat ik graag op je blog zou willen zien. Gewoon lekker doorgaan met je woon-spulletjes zou ik zeggen. Blog- en foto-tips zou ik leuk vinden. Maar vooral: zorg dat je er zelf plezier in houdt, en je jezelf niet voorbij loopt! Je hebt er een fulltime baan bij toch? Je bent superenthousiast. Dat maakt het leuk om je blog te volgen, maar het moet wel vol te houden zijn. Anders doen wij het gewoon met wat minder berichtjes…!

  Reply

 • Avatar

  Wendy

  |

  Gewoon doorgaan met jouw blog, die is fijn en leuk om te lezen, te bekijken en inspiratie op te doen.
  Ik doe graag mee.

  Groetjes Wendy

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  op de valreep. of te laat!
  doe graag mee, groetjes mar

  Reply

Laat een reactie achter