fbpx


Kerstversiering…!

Bedankt voor alle super lieve en leuke reacties gisteren…Echt zo te gek! Ik kan niet uitleggen hoe blij ik daar van word! Dikke zoen voor jullie allemaal…!

Vorige week mochten we Sinterklaas weer uitzwaaien. En dat betekent dat de kerstversiering de woonkamer in mag…! Ik had er erg veel zin in dus ben meteen begonnen.

kringloopvondsten

Oude brocante kerstballen blijven altijd mooi…

kerstboompjes van Engelpunt

Papier is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur, of het nu gaat om posters, ansichtkaarten of deze witte kleine kerstboompjes. Alles kan en alles mag! 

adventskalender van Papier en huis en canvas doek met rendier van Dirty old canvas

Een adventskalender mag natuurlijk niet ontbreken. Nu nog leuke pakjes maken :) En de canvas poster met rendier….kon ik ook niet missen hihi.

ponsjes van Hema
En confetti mag ook niet ontbreken!!! hihi


Het is zo grappig om te zien dat er steeds weer nieuwe trends bijkomen! Ik pik alleen de dingen mee die ik echt mooi vind. Ook mijn smaak wil nog wel eens veranderen met de jaren. En tegenwoordig denk ik eerst, o kan ik dat niet zelf maken?…hihi

Een echte boom erbij en het feest kan beginnen! Jullie nog nieuwe kerstversiering gekocht dit jaar?

Fijne woensdag vandaag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  crea d' emilia

  |

  Die ouderwetse kerstballen vind ik zo mooi. Mijn ouders hebben er ook nog een hele doos van. Vorige week waren we op de kerstmarkt en daar kocht ik voor mijn ouders een kleine holle kerstbal. Echt super leuk vind ik ze. Ik heb hem nog niet gegeven, maar ik hoop dat ze er blij mee zijn. Een hele fijne woensdag.

  Groetjes Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf he…! O wat fijn, dus jij kan ook lekker los met de vintage ballen :) Die vinden ze vast heeeeeel mooi! Liefs Lisanne

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, blij mee! Allemaal bij de kringloop gescoord!

   Reply

 • Avatar

  jamey

  |

  heel simpel maar toch zo mooi

  Reply

 • Avatar

  Friemel En Tinus

  |

  Ik vind ze geweldig je vintage ballen! Ik heb de kerstballen van de oma van mijn man gekregen. Op een aantal zitten zelfs brandplekjes van de kaarsen die vroeger in de boom gingen. Zo bijzonder, ik word altijd blij als ik ze zie! Liefs, Lotte

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Heerlijk om al die leuke kerstversiering te zien. Prachtig rendier zo in de sneeuw. Hij kan na kerst natuurlijk best nog even blijven hangen. Je laat mooi de kleine sfeervolle details zien die jouw huis in kerstsfeer brengen. Zoals het lieve witte sterretje. Ik krijg echt zin om ook te beginnen met versieren.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Lidia

  |

  Hey Lisanne, ik heb deze week je blog ontdekt;-). Leuk al die kerstversiering! En ik heb hetzelfde tegenwoordig, ik denk heeel vaak, oh kan ik dat niet zelf maken;-). En dat maakt je huis uniek toch? Groetjes! Lidia

  Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Ik heb geen nieuwe spulletjes gekocht dit jaar. Ik heb juist heel veel weggedaan. Van jaren her stonden hier spullen op de zolder. Ik heb er eens kritisch naar gekeken en er meer dan de helft van weggedaan. Dit jaar dus een opgeluchte, lichte en luchtige kerst. En weer ruimte voor nieuwe dingen :-)

  Reply

Laat een reactie achter