14 december 2014

lockerkast….take 3…!

Het was al een tijdje een rommeltje in de gang…! Er stond een heel schattig grijs buikkastje met daarop stapels en stapels boeken en tijdschriften…zoveel dat ze bijna tot aan het plafond kwamen.
D. vond al een tijdje dat ik het moest opruimen (en hij had gelijk) maar ik had geen idee waar ik ze moest laten..en wegdoen is geen optie :)

Zo kwam het idee in mijn hoofd dat ik een lockerkast nodig had…zo’n smalle, hoge en niet te diepe kast die in de gang past, waarin ik al die stapels kwijt kan… De zoektocht begon..mijn vader is een super speurder en die had er al snel 3 op internet gevonden, wat bleek, ze waren helaas nettttttt voor heel weinig geld verkocht :( Ok verder zoeken…

De volgende die hij vond was weer een hele mooie, lichtgrijs en driedeurs zoals ik in mijn hoofd had. En als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, hihi! Dus zo gezegd, zo gekocht en vorige week woensdag konden we hem ophalen. D, ging samen met mijn vader op pad om de kast te halen met een grote auto…Ik moest die ochtend naar de tandarts en lag in die stoel met de fijne gedachte van die leuke nieuwe kast in de gang..wat denk je..? Daar aangekomen bleek dat de kast boven stond…en met geen mogelijkheid de trap af kon. Hij was erin gegaan toen de ruit er uit was…maarja die zat er nu gewoon in. Daar gingen D. en mijn vader weer…zonder kast naar huis…ok het is geen ramp, maar ik kan je zeggen ik baalde er echt van. Had heel de gang overhoop gehaald en zat nu met al die spullen op de eettafel en zonder kast…

Poging 3…! mijn moeder vond er dit x één in Amsterdam…en JA dit x is het gelukt! Ik heb een lockerkast in de gang en ik ben er zooo blij mee, dat ik dit met je wilde delen ;) Zie hieronder de foto’s.

Ik gaf meteen de hele gang maar een makeover ;) Kan je geen foto’s van de binnenkant laten zien, want daar zit nu alle rommel in hihi. Ik ben er zooooo blij mee.! De sterrenslinger komt uit de Flow en het lampje won ik bij Studio de winkel…. Het hert op canvas bestelde ik HIER.

Owja en als je me kwijt bent…? Dan zit ik in de gang ;)

Fijne zondag,
Liefs Lisanne

17 reacties op “lockerkast….take 3…!”

  1. Friemel En Tinus schreef:

    Hihi, gave kast hoor!! Staat onwijs goed! Liefs, Lotte

  2. Henrike de Graaf schreef:

    Je huisje vind ik zo mooi!! Het doet mij denken aan mijn nichtjes huis.

    Hele fijne dag!

    En geniet van je kast :)

    Groetjes Henrike

  3. Villa Kakelbont schreef:

    Goed idee, om zo van je "troep" af te komen, zou ook wel iets voor hier in huis zijn :-) Het is zo fijn als je weer een gedeelte hebt op kunnen ruimen!

  4. Truus de Mier schreef:

    Wow, wat een mazzel dat je een hal hebt waarin zulke mooie kasten passen. De lampenkap past niet eens in onze gang, haha.

    Fijne, zonnige zondag,

    Juffrouw Mier

  5. Alet Venhuizen schreef:

    Erg tof zo'n locker kast…. Staat mooi zo.

  6. Pure schreef:

    Gaaaaffff…echt een plaatje..
    Liefs Chris

  7. Amber schreef:

    Goed idee om een lockerkast hiervoor te gebruiken. Kun je alles fijn achter slot en grendel wegbergen. De gang ziet er zo netjes en gezellig uit. Blijft maar één uitdaging over: hoe zorg je dat de groei van de geliefde 'rommel' (hmmm :) binnen de kast blijft. Maar ja, datr is van latere zorg. Nu kun je lekker genieten en D. ook.

    Fijn weekend, Margaret

  8. mingle-mangle schreef:

    helaas geen ruimte voor maar zooooooo mooiiiiii

  9. kreamade schreef:

    Lockerkasten hebben precies de juiste look! Hier staat er ook één in de gang, een enkele kast. Heerlijk veel ruimte voor regenpakken, mutsen, sjaals enz. enz. gr. Hennie

  10. Akkelien Smink schreef:

    Fantastisch! De aanhouder wint, hé!
    Groetjes,
    Akkelien

  11. Martina schreef:

    Mooi!
    Ik ben ook de gelukkige bezitter van een hele leuke locker. Alleen, mijn gang is nog niet klaar (is nog een bouwput) en de locker heeft een paar maanden buiten gestaan.
    Ik heb in ieder geval inspiratie gkregen om morgenochtend als ik terug ben van mijn schoolrun de gaatjes te stoppen van de gipsplaten en de locker een heerlijke schoonmaakbeurt te geven.
    Maar ……. nu snel naar mijn bedje.
    Bedankt voor de inspiratie :)

  12. Verie - Vestywo schreef:

    Wat gaaf! Als ik de kasten zie moet ik aan de schoolkluisjes denken, die zagen er ook zo uit bij ons! Prachtig zijn ze, leuke plek ook om neer te zetten! Geniet ervan..

    Lieve-Groetjes,
    Verie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving