fbpx


Thuiswerken en gelukkig zijn…!

Ik vind het zo heerlijk om thuis lekker mijn gang te kunnen gaan…! Hoewel het hier af en toe wel ontploft lijkt (zie foto ;)… haha maar het is echt zo fijn om lekker bezig te zijn. Ik noem het thuiswerken, omdat een blog bijhouden echt heel veel werk is (de bloggers onder ons weten dat)…het geeft ook zoveel voldoening, dat ik er geen genoeg van kan krijgen ;)

Ik heb de afgelopen dagen heel veel sterren en klokjes voorbij zien komen…! Zo gaaf vind ik dat, dus als je me een foto wilt sturen, van iets dat je hebt gemaakt…DOEN! Daar word ik blij van!

Als ik naar deze foto kijk, zie ik eerst een heleboel rommel, maar ook hoe goed ik het wel niet heb! Met al mijn mooie spullen in mijn fijne warme huis…soms vergeet ik in alle hectiek om daar bij stil te staan, terwijl het zo belangrijk is..!

Hema heeft trouwens hele leuke blog notitieboekjes,..! Gaaf he
Ik kan er echt blij van worden, van al die spullen! Maar waar het echt om gaat is natuurlijk veel belangrijker D. en de jongens (katten) maken me ECHT gelukkig! Ook de leuke contacten die ik via mijn blog op doe zijn me heel veel waard…

En deze nieuwe visitekaartje natuurlijk ook ;) hihi! gekkigheid, maar het kan geen kwaad om af en toe even stil te staan bij alle fijne dingen in het leven. In het journaal word je alleen nog maar geconfronteerd met nare dingen, en zoals men zegt: Je moet zelf de slingers ophangen...!

Ik hoop dat jullie dat ook doen vandaag, of dit weekend. Ik heb deze week zoveel gewerkt dat ik even lekker ga bijkomen dit weekend…

-X- Lisanne

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (23)

 • Avatar

  ikke

  |

  Heel goed om er bij stil te staan, heel veel mensen nemen hun "rijkdom" voor lief.
  Geniet heerlijk van je "thuiswerk" dag.
  P.s. te gekke visite kaartjes waar heb je die laten maken?
  Alvast een fijn weekend!
  Groetjes ikkeismooi

  Reply

 • Avatar

  Jen

  |

  Zelfs ik wordt blij van je spulletjes op de foto's.
  Ik kan ook ontzettend genieten van ons huis, spulletjes, hobbydingetjes etc.
  Bovenaan staat natuurlijk het gezin. Maar alles spulletjes en prulletjes hebben een goede tweede plaats ;)
  Het tezamen maakt het toch een thuis.

  groetjes Jen

  Reply

 • Avatar

  Carla Killens

  |

  Haha, ik zie geen rommel hoor, ik zie bruisende activiteit en heerlijke creativiteit !
  Alles is relatief, zelfs rommel ;-)
  Liefs !

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi, gelukkig maar, geloof dat D. daar iets anders over denkt hahahah Fijn weekend, liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Een hele mooie gedachte voor deze druilerige vrijdagochtend! De visitekaartjes zijn heel erg mooi, heb je ze laten maken of zelf gemaakt?

  Groetjes, Daphne

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks! Ja, laten maken, ik ben wel handig maar dit kan ik echt niet hahaha ;)

   Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Creatievelingen hebben overal ideeën liggen hè, geen rommel… ;-)
  Ik vind het journaal ook zeer relativerend werken ja, goed om stil te staan bij alle fijne dingen!
  Maak er een mooi weekend van met je mannen, liefs van Mirjam.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi das waar! Jij ook, ondanks alles…! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Brigitte Peetermans

  |

  Dag Lisanne,

  Alles wat je schrijft, beaam ik volmondig.
  Niet zo leuk als een lekkere werkplek (kei mooie werktafel heb je ook) , liever blogvriendinnen en veel fantasie, (en oh ja, de poezen niet vergeten…, daarvan krijg ik ook elke dag ontzettend veel lekkerigheid)

  Geniet van het weekend,

  (mooie kaarten, mooie klokjes in de vorige post)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks…! Dat is idd precies wat I bedoel! Groetjes

   Reply

 • Avatar

  Pure

  |

  Geweldige foto..zo is het hier ook regelmatig..
  Bloggen kost inderdaad veel tijd maar het makat het wel leuk..
  Je visitekaartjes zien er super uit..
  Ik ben blij met een cyberdin als jij..
  Liefs Chris x

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Idd, je begrijpt me helemaal! Ik ben ook heeeeel blij met jou. Kom binnenkort weer op de lijn.. hihi Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Ik zag je foto en lees je verhaal erbij, over rommeltjes… Heerlijk… Ik ben niet de enige. Maar bij een ander ziet het er niet uit als rommel maar als een soort van rijkdom aan ideeën en leuke/ mooie spullen die een ander heeft (lees dit vooral niet als jaloezie). Heerlijk 'rommel' blijven maken en vooral de foto's daarvan plaatsen! Ik word er in elk geval blij van… Of zal dat komen omdat ik het zelf niet hoef op te ruimen…??? ;-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha ja misschien is dat het hihihi groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Heerlijk he, mooie spulletjes en doen wat je leuk vind. Wat een zegen als dat gewoon kan! En er dan nog bewust van zijn ook, helemaal top. Geniet van je weekend! Groetjes

  Reply

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Ohw wat een heerlijke creatieve tafel vol fijne spulletjes! Maar laten we idd niet vergeten wat echt belangrijk is. Vandaag met Jikke haar schoenendoos van Edukans Schoenmaatjes ingeleverd. Ze had zelf wat van haar eigen spulletjes bij elkaar gezocht en we kochten wat.
  Je visitekaartjes zijn gaaf!!
  Ik wens je een heel fijn weekend met je mannen!

  Reply

 • Avatar

  HaakBrei-n

  |

  Heerlijk, lekker tussen alle freubeldingen, ik kan daar ook zelf zo van genieten, storm en regen buiten en dan lekker de gezelligheid in huis?

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Wat heb jij een aantrekkelijke werkplek met al die fijne spullen om je heen. Dat maakt je dag thuis extra fijn. Zelf kan ik ook genieten van mijn lieverds thuis en van lekker creatief bezig zijn.

  Geniet van de mooie, fijne dingen in het weekend, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Kei leuke visitekaartjes (en inderdaad een fijne werkplek)!

  Reply

Laat een reactie achter