fbpx


Yvestown winterfair…!

Afgelopen zondag was ik op de Yvestown winterfair…! Samen met D. maakte ik er een gezellig dagje uit van. Het was een uur en drie kwartier rijden en al snel kwamen we in een andere omgeving met mooie bomen en bossen. Vele roofvogels en mooie huizen…! De fair was bij Yvonne thuis en ik ben nogal nieuwsgierig, dus wilde dat heel graag een x in het echt zien. In de tuin stonden de kraampjes met hippe spullen…! Binnen kon je de eetkamer zien die al helemaal in kerststemming was ingericht.


Yvonne maakte een leuke eucalyptus krans en bleekte kleine kerstboompjes om ze vervolgens zelf in de gewenste kleur te verven…


Ik droom nu al dagen van dit servies, in een zachtroze buffetkast staat het mooiste lichtblauwe servies…! Prachtig hè, als je goed kijkt zie je nog een weerspiegeling van mij hihi…


Er staat ook een hele vrolijke kerstboom, en er lag overal een wit geschilderde houten vloer…! Zo te gek!


En ondanks dat het echt koud was (3 graden) was het buiten ook heel gezellig, er was een kampvuur, kraampjes met vers gebakken taarten en natuurlijk allemaal mooie en veelal handgemaakte spullen.


Ik kocht een fijn lintje en vilt bij By Petra, een kralen hartje in mijn favo kleur bij Silly old suitcase, mooie woodsigns en kaarten bij Wood, Wool & Stool, haak je happy bestelde ik voor de workshops en fuck christmas vond D. erg leuk dus die namen we ook mee hihi. Een Japanse ketting met houten eikeltje bij Mondays milk en een Sleutelhuisje van Keecie bij Make Room…! En er was nog veel meer leuks…! Het was genieten…

Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  juffrouw truus

  |

  Mooie plaatjes. Die foto van de kleurige kerstboom heb ik naar een vriendin doorgestuurd. Die past precies in haar interieur, zie flowerpowerant.blogspot.nl

  Groeten van Juffrouw Mier

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Superleuk! Gaaf he 'om het huis van Yvonne in het echt te zien …….ik ben 2 x naar de Yvestown Fair geweest, deze Kerst editie heb ik helaas moeten missen..;-( Volgende x hoop ik er ook weer te zijn, nu genieten van je leuke spulletjes ♥
  XMiriam

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja leuk!!!! ik hoop jou dan ook weer eens te zien…! X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  ziet er gezellig uit, wat kijk je ernstig op de eerste foto haha;D,prachtig leuke lieve kleurtjes heel mooi,volgende keer lachen he
  hihi

  liefs mingle-mangle

  Reply

 • Avatar

  Friemel En Tinus

  |

  Leuk!! Ik had ook graag willen gaan, jammer dat het zo'n eind rijden is…maar het ziet er fantastisch uit!

  Reply

 • Avatar

  Alet Venhuizen

  |

  Leuke foto's. Al helemaal in de kerstsfeer. Daar zullen we hier volgende week mee beginnen, zodra Sinterklaas weer de deur uit is…..

  Reply

 • Avatar

  Stins

  |

  Super uitje! Zo grappig dat je haar huis al kent van het blog en dan nu in het echt ziet….
  Leuke spullen heb je gekocht! Liefs, Mirjam.

  Reply

Laat een reactie achter