fbpx


Nog een fijne mand!

Wast een storm he..! Maar het is bijna weekend! Ik heb zo’n zin om even wat te kunnen haken en door de drukte lukt me dat nog niet echt…Het lijkt wel alsof er geen jaarwisseling en vakantie is geweest. Of juist wel, maar dat al het werk wat toen is blijven liggen nu ingehaald moet worden. Ach ja, het is niet anders. Maar ik ben van plan om dit weekend alleen maar leuke en fijne dingen te doen :)

Ik haakte laatst nog een stoere mand voor in huis, maar dan van heeeeel dikke wol! :)Stoer he, dit was overigens wel zwaar haken…met haaknaald 15 mm. Maar het resultaat vind ik het zeker waard. Ze staan zo gaaf in huis. En er kan van alles in, bijvoorbeeld een stapel tijdschriften of een kat ;) Wil je er ook één maken? Op 21 februari geef ik een workshop “mand haken” in het midden van het land en dat gaat zo leuk worden, heb er al helemaal zin in! Ook is het patroon te koop via mijn blog, klik dan HIER.

Eens even verzinnen wat ik nu weer ga maken….

Fijne vrijdag,

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (15)

 • Avatar

  Tabitha Duim

  |

  Wat een gavr mand! Mag ik vragen welke wol je hiervoor hebt gebruikt?

  Groetjes Tabitha

  mijnhaaksels.blogspot.nl

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Het is hele dikke stugge wol, maar helaas geen merk…! Ik heb het ooit op een beurs gekocht bij een Belgische kraam, maar ik weet geen naam of site helaas.

   Reply

 • Avatar

  Saskia

  |

  Supermooi!!! Ik zet het alvast op mijn ideeën-lijstje!!!

  Groetjes, Saskia :)

  Reply

 • Avatar

  juffrouw truus

  |

  Ik ben ook erg benieuwd welk garen je voor deze supermooie mand hebt gebruikt.

  Groeten van Juffrouw Mier

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi, ik heb helaas geen merk, er zat geen label aan de klossen. Ik heb het vorig jaar op een beurs gekocht in Zwolle, maar weet helaas geen site of naam van de verkopers…zo jammer! Groetjes

   Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Hij is echt heel stoer Lisanne ! Prachtige wol…
  Ik heb er zin in ..21 februari om zelf zo'n mooie mand te maken !
  Tot dan ! X

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Mooie mand! Daarvan kun je er niet genoeg van hebben in huis.
  Fijn weekend!

  Groetjes, Daphne

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik heb geen flauw idee, zat helaas geen etiket om. Er loopt wel iets van touw doorheen. Heb het ooit op een beurs gekocht…helaas weet ik niet meer precies van wie

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Helaas voelt het snel alsof je geen vakantie en feestmaand hebt gehad als de gewone zaken weer in het gewone (dus snelle) tempo moeten gebeuren. Heel herkenbaar. Gelukkig kun je haken en creatief zijn in je eigen tempo.
  Wat een store mand met dit dikke, viltachtige garen. Hiervan zou ik graag een poef willen maken, maar het lijkt me met dit dikke garen en grote haakm=naald een fikse klus.
  Leuk dat je een workshop gaat geven. Je vertelt ons er vast meer over.

  Groetjes, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi, nou zeg dat! Ja een poef heb ik ook al gemaakt met dit garen. Is ook zo leuk geworden al zeg ik het zelf ;) hihi Je gaat zeker meer over de workshops horen! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Pure

  |

  Wow Lisanne,die is wel heul tof..ben flieft hihihihi..
  Liefs Chris

  Reply

 • Avatar

  wendela

  |

  heel gaaf zeg! Ik lees al tussen de reacties dat je niet weet welk garen het is. Lijkt me ook heel leuk voor een hondenmandje, lees teckelmandje!

  Reply

Laat een reactie achter