fbpx


Slaap kindje slaap..! Muziekster haken

Het blijft leuk die muzieksterren haken..! En het zijn super leuke cadeautjes. Dit x moest ik een lichtblauwe maken.
Ook omhaakte ik het trekkoordje van de muziekdoos dit x. Het staat grappig vind ik zelf.
Het patroon maakte ik 2 jaar geleden al (hihi zo gek dat we weer een nieuw jaar in zijn gegaan) maar zoals al eerder gezegd. Een ster gaat nooit uit ;) Klik HIER om naar het haakpatroon te gaan.
Fijne vrijdag, ik ga mijn vloerkleed afmaken en lekker nieuwe bloemen kopen voor in huis. Nieuw jaar nieuwe bloemen toch… ;)
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (29)

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Zo ontzettend zoet! En waar koop je dan de muziekdoosjes?

  Ik had een heel leuk speelgoedwinkeltje in de wijk wat ze verkocht. Maar die is nu verhuisd en het assortiment is enorm geslonken. Weg doosjes : (

  Reply

  • Avatar

   Hanneke

   |

   Ooo jee. Ik zie nu de link naar Echt. Ooo jee. Allemaal mooi spul :D

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Hanneke, Ja mooie spullen daar he!! Ik krijg net via Instagram de tip van iemand die oude knuffels met doosjes bij de kringloop zoekt en ze daar uit haalt. Groetjes Lisanne

   Reply

  • Avatar

   Hanneke

   |

   Ha, dat is ook slim ja. En dan vind je misschien ook wel ouderwetse wijsjes. Ik had er eentje van Winnie the Poo voor mijn grootste kleintje. Instant happiness!

   Reply

  • Avatar

   Marjon van Dam

   |

   Ik heb mijn muziekdoosjes gekocht bij het Wolplein.
   Ruime keus uit verschillende melodietjes en niet duur.

   Reply

   • Avatar

    Lisanne Multem

    |

    Goeie Tip Marjon :) Dankjewel

    Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Super leuk… Ik heb van mezelf ook nog zo'n muziekdoosje, een rood vogeltje, hangen in mijn klas!
  Die van jou ziet er heel tof uit, zelfs met dat boordje aan die trekker….
  Groetjes Sofie

  Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Heel leuk gemaakt en een goed idee om het trekkoordje om te haken!!

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Heel mooi groetjes Marie-Claire

  Reply

  • Avatar

   Simone s haak en naai blog

   |

   Oh ja en de I love wol zak is binnen!! Superleuk! Is al helemaal gevuld met mooie bollekes garen :) Thnx!!

   Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Wat een ontzettend leuk idee! De ster is al een topper en met het muziekdoosje erin is het een lief en tegelijkertijd stoer babycadeautje! Ik denk dat ik op zolder en op de kinderkamers maar eens ga zoeken naar afgedankte muziekpoppetjes.

  Groetjes, Daphne

  Reply

 • Avatar

  Antoinette van Schaik

  |

  Zo is het, in het nieuwe jaar, nieuwe bloemen! En de ster is een onzettend leuk kraamcadeautje.

  Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Wat een mooie ster. Daar zal de baby vast zoet van gaan slapen. Welk melodietje heb je er in gedaan?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   It's a small world..! ;) word ik zelf ook altijd vrolijk van hihi

   Reply

 • Avatar

  Tartelette Maison

  |

  Ik heb 2 jaar geleden een hartjesmobiel gemaakt om boven het babybedje te hangen. Deze ster is ook een leuk idee.

  Reply

 • Muziekdoosje | Met Naald En Draad

  |

  […] De site wordt steeds meer bezocht en ook de FB-pagina wordt steeds vaker geliked. Zo komen er ook steeds vaker mailtjes binnen van mensen die graag iets willen bestellen. Echt super leuk!! Bedank voor jullie interesse. Zo kwam er vorige week een bestelling voor een muziekdoosje in de vorm van een ster. Ik maakte hem naar het patroon van draad en praat… […]

  Reply

 • Gehaakte cadeautjes | Wonderbaarlijk, toch?

  |

  […] een meisje, voor haar had ik een muziekster gemaakt. Ik baseerde me hiervoor op het patroon van draad en praat. Zoals je kan zien, had hij twee verschillende […]

  Reply

 • Avatar

  Angela

  |

  Wat een leuke ster! Mijn schoonmoeder wil deze voor ons gaan haken alleen vroeg ze zich af met welke dikte garen de ster is gehaakt? Haaknaald 5,5 is erg grof maar zo ziet de ster er helemaal niet uit.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Angela

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Je kunt By Claire nr 2 goed gebruiken, is een mooi dik garen :)

   Reply

 • Avatar

  Jonne

  |

  Hoi Lisanne, ik ben pas een aantal weken aan het haken en kom nu dus pas dit patroon tegen. Ik heb net een hartje met muziekbox gemaakt maar vond het lastig om het boxje er netjes en vast in te naaien. Heb je hier tips voor?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Het blijft natuurlijk een zachte huls met een hard en zwaar doosje. Je kunt het doos het beste vastzetten tussen de bogen van het hartje en het goed opvullen aan de onderkant. Overigens zal er wel altijd met beleid aan getrokken moeten worden.

   Reply

 • Avatar

  Marjolein

  |

  Hoi Lisanne,

  Ik ben nog niet een hele ervaren haakster maar heb al wat leuke projecten uit je boek gemaakt. Ik heb nu de twee delen voor de ster gemaakt maar weet niet hoe ik het doosje binnenin moet vastnaaien, heb je misschien wat tips? Ook lees ik graag waar ik zo’n stoer leer draad kan kopen om aan op te hangen. Groetjes Marjolein en alvast bedankt

  Reply

Laat een reactie achter