20 januari 2015

Voorjaarsschoonmaak..!




Het is nog steeds januari en dat betekent “grote schoonmaak” hihi. Ik ben de hele bovenverdieping aan het reorganiseren..! Wat een klus en wat een vreselijke voorraad boeken en wol heb ik! Voor de rest van mijn leven waarschijnlijk genoeg inspiratie en garen ;) Maar na drie dagen flink spitten het begint al ergens op te lijken.

Binnenkort krijg ik mijn bureau weer terug van het logen, zo spannend! En dan kan het herinrichten beginnen. Daar heb ik echt heel veel zin in! Er is al een heleboel naar de kringloop en de stort. En ook is de hele kamer inmiddels wit. Lekker fris en licht!

Jullie nog iets aan het opruimen deze maand? Of is het altijd al keurig netjes…
Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

19 reacties op “Voorjaarsschoonmaak..!”

  1. kreamade schreef:

    wat ben jij goed bezig! Hier is genoeg op te ruimen (te veel zelfs…). Moet alleen nog even beginnen… gr. Hennie

  2. Amber schreef:

    Dat ziet er mooi, fris en gezellig uit. Handige manden en dozen gebruik je, die er toch ook mooi uitzien. Zop herkenbaar van die berg boeken en bollen wol. Het is goed dat de berg patronen in mijn computer iets minder zichtbaar is.
    Ik ben begonnen om allerlei werkjes in ontwikkeling weg te werken (afmaken of uithalen en garen opbergen). Dat is een beginnetje van de schoonmaak.

    Veel plezier met het verder inrichten van jouw kamer, Margaret

  3. zenuwpees schreef:

    Ik denk dat wij allemaal op tijd en stond eens moeten opruimen maar iets weg gooien kan ik niet heeeeeeeeeeeeel mooi gedaan groetjes Marie-Claire

  4. vaNNien schreef:

    Goed bezig Lisanne!!
    Hier moet ook nodig opgeruimd worden. Zeker als we ons huis te koop willen zetten dit jaar. Binnenkort gaat Fenne een paar dagen logeren bij mijn ouders. Dan heb ik de handen vrij en begin ik op zolder….alweer ;-)
    Vorige week achter het schot op onze slaapkamer opgeruimd en heel veel weg gedaan. Ik ben daar heel goed in, soms iets te, maar mijn man is er juist heeeeeeeel slecht in. Daarom ruim ik op zonder man erbij ;-)
    Succes nog even!! Ben benieuwd naar je bureau!
    Liefs,
    Nadine

  5. Akkelien Smink schreef:

    Haha, herkenbaar! Ik ben ook heel erg aan het opruimen momenteel!
    Groetjes,
    Akkelien (debreimeisjes.blogspot.nl)

  6. Villa Kakelbont schreef:

    Met 4 kinderen ben ik al jaren aan het reorganiseren :-) Maar wat betreft de knutselspullen, daar haal ik een paar keer per jaar de bezem doorheen, anders weet ik niet eens meer wat ik allemaal in huis heb.

  7. mingle-mangle schreef:

    creatieve mensen hebben geen rommel weet je toch haha,hier hetzelfde altijd opruimen,opruimen nu nog eens proberen iets
    weg te doen dat is het moeilijkst….maar gaat eens gebeuren ….wanneer weet ik nog niet;D

  8. juffrouw truus schreef:

    Ik ben ook druk bezig, Elke dag probeer ik iets op te ruimen, al is het maar een klein kastje. Helaas ben ik zo iemand die denkt dat ze alles kan hergebruiken. Heb vandaag een grote opruimklus gepland, ik ben inmiddels al anderhalf uur bezig en heb ook al wat leuke dingen teruggevonden. ….

    Groeten van Juffrouw Mier

  9. Stins schreef:

    Ik ben nog steeds met de zolder bezig, pffffffff….
    Maar vooruit, er zit een beetje schot in!
    Succes verder, liefs Mirjam.
    Ps. Ik zie een oude bekende op de foto ;-)!

  10. crea d' emilia schreef:

    Hey Lisanne,

    Goed bezig zeg. Haha. Netjes opruimen. Ik heb mijn eigen kamer al opgeruimd en ga straks beginnen aan de oude kamer van mijn broertje. Hij is toen mijn broer uit huis ging, verhuisd naar zolder, en ik zou zijn kamer er bij krijgen. Maar het is nu al maanden geleden en mijn broertje laat zijn spullen gewoon op zijn oude kamer staan. Ik ben er nu klaar mee dus ik ga zijn spullen in dozen stoppen en verhuizen naar zolder. Dan kan ik daarna eindelijk mijn grotere kamer krijgen haha. Meer ruimte voor mijn spullen. :-). Succes met opruimen verder en een fijne dinsdag.

    Lieve opruimgroetjes,

    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  11. Verie - Vestywo schreef:

    ..hier ook heerlijk aan de voorjaar-schoonmaak! Succes met opruimen, zag al heel wat leuke dingen langskomen op IG. Heb je trouwens mijn blogpost gezien over het telefoonhoesje (`k heb je weblog erin vermeld, hopelijk krijg je hierdoor nogmeer volgers!).

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  12. Shirley Bonke schreef:

    Hoi Lisanne,

    Hier ook bezig met opruimen. Ik had mijn man afgelopen jaar eindelijk zo ver, dat de zonnebank het huis uit gegaan is, zodat ik een "eigen" kamer kreeg voor mijn wol en andere creatieve spullen. Er is een grote tafel geplaatst, zodat de naaimachine kan blijven staan, maar op deze grote tafel past ook zoveel andere rommel, haha. Nu ben ik patronen uit aan het zoeken en in klappers aan het doen, een aantal bollen wol krijgt een plaatsje in een mooie krat en daarna wil ik de kamer wel nog wat gezellig aankleden. Genoeg werk nog dus.
    De rest van het huis is gelukkig niet zo'n rommel, want daar wordt ik zo onrustig van…

    Groetjes, Shirley :)

  13. Inge Roosen schreef:

    Wauw, jij hebt er moed op!!! maar het resultaat zal er wel naar zijn, jou kennende :-)
    Ik blijf hier opruimen en reorganiseren maar het komt altijd op hetzelfde neer…en mens heeft te veel van van alles en ik kan zo slecht dingen wegdoen :-) dus verleggen is voor mij een betere omschrijving!

  14. fabol schreef:

    How pretty!!! The container is great and the photo too! Such beautiful colors!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving