fbpx


Deze week…


Plakte ik gouden stippen op de muur in mijn “wolkamer” Het zijn muurstickers en zo je krijg in 10 minuten een hele andere muur. Zo leuk! Ik kocht ze bij Dits & Dots.


Inmiddels zit het hele kastje al vol met wol en katoen hihi


Ook heb ik heerlijk zitten haken met Kees naast me, die haakte trouwens ook, maar dan in mijn been (miAUW!)


En kocht ik mijn eerste ranonkels van dit jaar. Uiteraard heb ik ook gewoon heel veel gewerkt, boodschappen gedaan, gestofzuigd en eten gekookt uit de Hello Fresh box (zonder die box lukt me dat namelijk voor geen meter) Maar die foto’s waren net iets minder gezellig :) Nou vooruit eentje dan.Ik maakte laatst, voor de allereerste x een verse soep! Aardappel/ courgettes soep. Ja, ik weet het, het is natuurlijk schandalig dat je daar 28 jaar voor moet worden ;) Maar ik ben mijn leven aan het beteren hihi en die box daagt me steeds uit. En het was me lekker!!

Had jij ook een fijne week? Bijna weekend YEAH!!

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  Amber

  |

  Ik weet niet wat het is, maar ik krijg niet meer automiatisch een seintje dat er een nieuw berichtje op jouw blog staat. Een beetje meer moeite doen dus om al mijn favoriete blogs echt te volgen.
  Zo te zien heb jij een prima week gehad op dat inhaken van Kees na natuurlijk. Op de foto ligt hij er heerlijk onschuldig bij.

  Fijn Vakentijnsweekend, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Myriam

  |

  Ik ben helemaal weg van je wol kast. Die ziet er zo mooi uit!
  Fijn weekend!

  Reply

 • Avatar

  Ilja

  |

  Gaaf effect!

  Reply

 • Avatar

  Friemel En Tinus

  |

  Onwijs leuk die gouden stippen!! Je soepje ziet er heerlijk uit. Ik maak vaak verse soep. Gewoon met de groente die nog in de koelkast liggen. Het is eigenlijk zo gepiept en veel lekkerder dan kant en klaar. Fijn weekend alvast! Liefs, Lotte

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   En super simpel joh die stickers!! Ik ga het ook vaker doen, idd die kant en klaar vind ik ook niet lekker. X

   Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Leuk, Lisanne! De stippen vind ik een leuk idee. Mijn week was druk, maar nu heb ik een soort van mini-vakantie (zie mijn blogpost).

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Klinkt als een lekkere soep! Heerlijk om weer voorjaarsbloemen in huis te hebben.

  Reply

Laat een reactie achter