fbpx


Deze week..!

Posters uit Flair magazine

Mijn eerste werkweek op mijn nieuwe plek zit erop! Het is natuurlijk even wennen, maar het bevalt me al heel goed. Het 2 uur minder reizen is zoals ik van droomde… Het lijkt wel of ik een heel ander leven heb. Met rustig opstaan en op mijn gemak ontbijten, nog even mijn blog bekijken voordat ik naar kantoor ga…echt HEERLIJK!!! 

Ik had ook weer naailes, en voor het eerst sinds tijden was ik niet al uitgeput voordat ik er naar toe ging. Maar had ik de hele middag al zin en energie om te gaan. Dat was voor mij een teken dat ik de goede keus heb gemaakt om dichterbij huis te gaan werken. Ik begon daar aan mijn allereerste stoffen vlaggenslinger :) En ook al is het nog niet veel…ik vind hem nu al leuk! Het is ook een project dat ik niet zo moeilijk vind, dus dat maakt het extra leuk!!

Wat ik me wel afvroeg, is waarom ze op de naaiclub ook garen verkopen ;) hihi Dat is dus echt niet goed voor mij…hahaha naast mijn naaispullen, kwam ik ook nog met een tas vol wol thuis! Wil aub niemand dit aan mijn man doorvertellen…


Ook maakte ik deze nijlpaard koekjes pot voor mijn allerliefste 2 jarige vriendin..! Ik kan zo met haar lachen…en gelukkig vond ze de pot ook leuk. Maar niet zo leuk als het maken van een tekening natuurlijk ;) Dus gingen we samen kleuren.

Verder snakte ik heel erg naar de zon, maar ik vond het vooral koud en nat de afgelopen week. Zoals je ziet, genieten Kees en ik altijd zo van het buiten zijn. Dan eten we heerlijke feest broodjes met druiven en lezen we stapels tijdschriften aan de tuintafel. Dat is “het leven” als je het mij vraagt…ik hoop dat we snel weer zonnige dagen krijgen…dan kunnen we weer GENIETEN!

Ik kijk enorm uit naar het weekend!!! Morgen ga ik een leuke workshop volgen, daarover later meer. Wat zijn jullie plannen?

Geniet van je vrijdag..!
liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  Zaanse Zolder

  |

  Wat een leuke post Lisanne, ik word er helemaal blij van! Heerlijk dat het je zoveel rust geeft dichter bij huis te werken. Ik heb een aantal jaren geleden dezelfde beslissing genomen. Het heeft me goed gedaan. Helaas stond ik na 4 jaar op straat en is het nooit meer echt goedgekomen met werk vinden. Nu dan iets op oproep basis, ook vrij dichtbij. Vooralsnog is het goed zo. En nee ik zal niets tegen je man zeggen hahahaha.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat leuk om te horen :) daar word ik dan weer helemaal blij van! Fijn weekend, liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Zo te lezen top die wisseling van baan. Meer rust, meer energie, meer tijd voor leuke andere dingen in het leven. Slim Besluit dus.
  O jeetje, wat erg dat je zulke leuke bolletjes op de naaiclub kon kopen. Dat kan geen enkele garenverslaafde laten liggen. Gelukkig loop jij over van ideeën.Die bolletjes maken vast snel een metamorfose door. En dan vindt jouw man het vast ook leuk.

  Fijn weekend, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Ankie vd Polder

  |

  Ha Lisanne, fijn dat je eerste werkdag je zo goed is bevallen. Ik weet ook dat het werk nu bij jou in goede handen is. Ik ben heel blij met jou als nieuwe collega, al zitten we voorlopig nog op verschillende locaties.

  Reply

 • Avatar

  Judith Maas

  |

  Hoi Lisanne, wat goed dat je eerste week positief was en wat lekker dat je nu meer tijd over hebt, al wordt die met jou enthousiasme vast weer snel opgevuld ;). Tof dat je op naailes zit en leuk dat je dit mets ons deelt!
  Fijn weekend!! (zelf moet ik morgen een cursus wimperextensions geven maar daarna lekker vrij ;))

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Fijn dat je tijd overhoudt nu je niet zo ver naar je werk hoeft te reizen! En hopelijk krijgen we snel weer warmer weer, zodat je (we!) ook weer buiten in het zonnetje kunt zitten. Daar verlangen we allemaal naar (al houdt Sushi mij gezelschap ipv jouw Kees, hihi)
  Die bolletjes… Ik zal niks verklappen hoor! ;) vertel jij mijn man dan ook niet dat ik mr niet kon bedwingen met de knoopjes van de zeeman en nieuw garen van de wibra? :)
  Mijn plannen voor het weekend: op kraamvisite om een zelfgemaakt vestje te geven aan het dochtertje van vrienden. En zondag vroeg op, ik zing dan in een kerkdienst met mijn man achter de piano. En de klok wordt ook verzet, dus extra vroeg op!
  Groetjes

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik vertel niks ;) hihi Geniet van je weekend!! En nog even niet denken aan dat uur korter hihi Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  fijn dat het je bevalt je nieuwe baan, en tijd over altijd leuk nog meer knutsel frutsel tijd haha
  ik ga lekker haken er wordt slecht weer voorspeld en het is nog koud ook en de meiden moeten leren
  de proefwerkweek komt er weer aan :( wens je een fijn weekend workshop spannend wij zijn benieuwd

  liefs mingle-mangle

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Fijn weekend! Ik hou jullie op de hoogte. Veel haakplezier, Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Fijn om te horen dat het zo goed bevalt! x

  Reply

  • Avatar

   Sandra

   |

   Oh ha, wat heb ik moeten lachen om je wolaankoop… Kat op het spek binden hè… Wel echt helemaal jouw kleuren! Dat wordt mooi!

   Reply

 • Avatar

  Miss Creatuurtje

  |

  Ik word mee vrolijk van je leuke update. Fijn dat het nieuwe werk (en afstand) je zo goed bevallen! En samen kleuren … leuk :-)

  Reply

Laat een reactie achter