Volgende week is het Pasen, ik hoop dat het dan een stuk beter weer is dan afgelopen weekend. Man man man…..wat was dat troosteloos. Maar goed, Na regen komt vast zonneschijn!
Het was wel weer om lekker in huis aan de slag te gaan! Ik zag in de laatste Ariadne at home allemaal leuke DIY ideeën met veertjes. Dat vond ik zo leuk dat ik er mee aan de slag ging. 

Eerste versierde ik mijn witte kan met stickers, waardoor hij ineens een stuk hipper is :) Daarna maakte ik de veertjes vast aan de takken met gouddraad. Ik kreeg de veertjes bij een plaatselijke cadeauwinkel, die gebruikt ze bij het inpakken van cadeautjes. 
Een aantal veertjes dipte ik in wat gouden glitters…ik vind het een heel mooi effect geven. Deed er maar twee in de paastak omdat het ook weer niet te glitterig moet worden. 
Even een tip voor als je dit ook gaat doen, ik gebruikte een lijmspuitbus. Doe dit trouwens alleen als je katten buiten zijn. Want wat gebeurde er bij mij: Kees ging er met mijn net gedipte veer vandoor, waardoor mijn hele woonkamer onder de gouden glitters zat…OEPS!

Ik ben heel blij met het resultaat, vind het erg gezellig staan en als in de avond het licht erop schijnt, zie je af en toe iets glinsteren…

Staan er bij jullie ook al paastakken in huis? En zoja, wat hangt er bij jullie in? Ik ben heel nieuwsgierig. 
Owja, nog iets belangrijks :) de 4 leren blije ei labels zijn gewonnen door Marie-Loise Radder! Marie-Louise mail me je adres en de labels komen naar je toe! 
Fijne nieuwe week, maak er wat moois van!
Liefs Lisanne

12 reacties op “DIY paastakken..!”

  1. Henrike de Graaf schreef:

    Wat een leuke paastakken! Ik heb me er dit jaar niet aan gewaagd! Onze kater Connery is nog iets te speels ;) wellicht volgend jaar! Dat van die veertjes ga ik onthouden ?

    Fijne dag!

    Groetjes Henrike

  2. kreamade schreef:

    wat gezellig! gr. Hennie

  3. Heidi Hammers schreef:

    In onze Paastakken hangen de wit-met-zalmroze versierseltjes van Dille en Kamille! Twee haasjes, kuikentjes en bloemetjes. Verder de witte papieren eieren en een zalmroze stipjesslinger.

  4. Zaanse Zolder schreef:

    Helemaal leuk je kan én je takken. Hier geen paastakken maar bloesemtakken, hangt niets in. Ik ben niet zo van het versieren.

  5. wat enorm leuk ♥ enne feliesss aan de winnaar x jenneke

  6. Sofie schreef:

    Thuis heb ik geen paastak, in mijn klas wel. Daar hangen van die kleurrijke eieren in!

  7. Johannekeisvrij schreef:

    Leuk gedaan! Jazeker hebben wij ook paastaken in huis! Mede dankzij jouw blogpost van vorig jaar hangen er schitterende eitjes in! Ik heb dan ook dankbaar in mijn net gestarte blog naar je verwezen ;-) Dankjewel. Wat vind je van het resultaat? grtz Johanneke

  8. Leuke Lintjes schreef:

    Erg leuk, Lisanne :) Hier staan er lentetakken! Gehaakte bloemetjes, houten dingetjes, lint, vlinders en hartjes.

  9. Hilde haakt schreef:

    Mooie kan en paastakken! Bij mij hangen de pauwenogen er in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving