Alle foto’s bij dit artikel zijn eigendom van Club Geluk

Yeah..!! Het is weer tijd voor wat mini haakinterviews, en we beginnen deze tweede reeks interviews met de haak- en breisterren achter Club Geluk!!

Club Geluk ken je waarschijnlijk wel van de Hema folders en commercials van afgelopen december. Ze maakte de meest fantastische dingen voor de Hema. Zelf ben ik helemaal verliefd op de gebreide haardblokken en hertenkop. Zo grandioos bedacht. Je herkent Club Geluk meteen aan hun eigentijdse en een tikkeltje vreemde ontwerpen :)

Alle foto’s bij dit artikel zijn eigendom van Club Geluk

Ik vind ze stuk voor stuk hilarisch en ze zijn ook prachtig gemaakt! Hoe gaaf staan dit soort dingen in de keuken!! Ik ben dol op dit soort bijzondere eyecatchers. Zie hieronder de antwoorden van Club Geluk op de vragen van het mini haakinterview.

Alle foto’s bij dit artikel zijn eigendom van Club Geluk

Wat is je nummer 1 haaktip? 

Als je bezig bent met een haakproject met een patroon daarbij, doe dan stap voor stap wat er staat en denk niet zelf na. Dat is mijn beginners fout geweest, zelf nadenken. Dan maak je fouten en komt er iets heel anders uit. Lisanne: Hihi dat is heel grappig, ik ben ook geneigd om te doen zoals in mijn hoofd zit en dan vooruit te lopen op het patroon, maar dit is idd niet altijd even handig. 

Is er iets dat je nog graag wilt leren op handwerkgebied? 


Ik kwam laatst via pinterest op knooking. Dat is haken met een brei resultaat. Je gebruikt dan een haaknaald met een gat in het handvat. Daar gaat een draad in en daar schuif je steeds de steken op. Dat wil ik wel een keer proberen. Lisanne: Ik heb de knookingnaald al klaar liggen, maar het lijkt me toch ingewikkeld! Ben bang dat hij nog wel even in de kast blijft voorlopig. 

Wat is jullie favoriete garen? 


Ik heb niet echt een favoriet garen. Het hangt helemaal af van wat ik ga maken. Moet het lang mooi blijven dan is een duurder garen mooi om mee te werken maar voor een ingebreide theepot is goedkoper acryl garen prima. Lisanne: leuk om te horen dat jullie met verschillende soorten materiaal werken!

Wat moet iedere haakster een x gehaakt hebben? 


Ik zou zeggen maak iets met veel uitdaging. Een patroon wat er heel moeilijk uitziet of toch een keer die enorme grote deken voor over de bank. Dan ben je zo trots op jezelf! Lisanne: Idd, en het dan gewoon heel lang op de eettafel leggen, zodat je er steeds naar kan kijken :)

En is dit dan ook jouw favoriet? 


Zelf ben ik wel heel erg trots op onze sexy mannen verjaardagskalender, craftsmen calender: darn! men with yarn. Voor deze kalender hebben we alles gehaakt en/of gebreid. Erg leuk om te doen en het resultaat is enorm geestig. Lisanne: Heel erg leuk! Uniek en vrolijk! Ik vind de gebreide champagnefles ook fantastisch!!

Alle foto’s bij dit artikel zijn eigendom van Club Geluk
Je koopt deze hilarische kalender HIER, ook geeft Club Geluk hele leuke breiworkshops en verkopen zij prachtige handgemaakte items. Ik zou zeggen, ga even heerlijk op hun site surfen, er is super veel inspiratie te vinden! Ook op Instagram kun je ze volgen, klik HIER om naar hen account te gaan. Ik krijg ineens super veel zin om ook iets hilarisch te gaan maken :)
Fijne dinsdag,
-X- Lisanne

12 reacties op “Mini haakinterview met Club Geluk!”

  1. zenuwpees schreef:

    Super haak creaties groetjes Marie-Claire

  2. Friemel En Tinus schreef:

    Wat leuk dat je mini interviews weer terug zijn. Ik lees ze altijd met veel plezier! Ik ga meteen eens op de website van club geluk kijken. Liefs, Lotte
    ps ik heb een nieuwe website :) !! Als je het leuk vindt neem eens een kijkje: http://www.lottehaakt.nl

  3. Verie - Vestywo schreef:

    Super leuk, ik wist niet dat hun `er achter (hema)` zaten, ga ze gelijk volgen, echt heel leuk! Prachtige dingen maken ze.

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  4. Amber schreef:

    Leuk dat je aandacht besteedt aan de hilarische creatieve dingen van Club Geluk. Ook ik heb al eens wat van hen laten zien, maar een interview en hun eigen prachtige foto's is helemaal top. Die mannenkalender is echt om te lachen.

    Fijne dag (ondanks de regen), Margaret

  5. Akkelien Smink schreef:

    Geweldig leuk om te lezen. Die Hemafolders heb ik ook bewaard, zo leuk vond ik ze!
    Groetjes,
    Akkelien
    (debreimeisjes.blogspot.nl)

  6. […] over het boek van Club Geluk, eerder deed ik al eens een mini interview met dit duo breisters. Klik HIER als je dat wilt lezen. Deze meiden kunnen werkelijk alles breien, je kan het zo gek niet verzinnen […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving