fbpx


Warme omslagsjaal..!

Soms heb ik ineens zin om te breien…dat duurt altijd wel minder lang dan mijn zin om te haken. Maar het kan heel fijn zijn om even lekker een stuk ribbels te breien zonder er bij na te denken. 


Gelukkig is oma altijd bereid om verder te gaan met mijn breiwerk, als ik weer een ander project heb verzonnen :) Zo maken we vele co-producties. Dit x moest het een warme omslagsjaal worden. Hij zat al een tijdje in mijn hoofd en nu moest hij er uit.

De mooie grijze wol had ik nog liggen…ik kocht hem ooit bij een interieurwinkel in Zwolle. Nadat de grijze sjaal af was, haakte ik met witte dikke wol een toer bovenop de sjaal, een paar centimeter naast de rand. Gewoon om dat het me leuk leek en het staat lekker stoer. Ik vind het leuk om af en toe iets nieuws uit te proberen.

Met dezelfde dikke wol, maar dan in de kleuren wit en lichtgrijs maakte ik allemaal franjes aan de sjaal. Hij is daardoor super lekker warm en voor koude dagen als nu, kan ik hem goed gebruiken! Heb jij nog iets op de pennen staan? :)

Fijne dinsdag, pas op dat je niet van de weg af waait. 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (14)

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Mooie sjaal groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Heerlijk dat je het haken kunt afwisselen met breien, naaien en wat je verder allemaal aan creatiefs doet. En extra leuk om er een coproductie met jouw oma van te maken. Dat maakt de omslagdoek nog iets specialer. Hij ziet er prachtig uit. Welk merk garen heb je hiervoor gebruikt?
  Bij mij staat nog iets om mijn haaknaald voor Pasen (voor de laatste week Samen Haken met Pasen).

  Fijne dag, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi, ja heerlijk al die hobby's he hihi! Ik wol gebruikt zonder merk. Het is van Puur in Zwolle, maar ze hebben er zelf een kartonnen etiket om gedaan en er staat geen merk op. En ja, het is zo gezellig om dit met oma te kunnen doen!!

   Reply

 • Avatar

  Zaanse Zolder

  |

  superleuk! Ik heb nog niet zo lang geleden ook een paar doeken gebreid ipv gehaakt, ook wel eens leuk.

  Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Mooi! Leuk ook, die gehaakte rand erop!
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!!! Het was ff afwachten hoe het uitpakte maar ik vind het erg leuk geworden. Dit kun je natuurlijk op vele manieren toepassen.

   Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Een pracht-sjaal en wat een warme kleuren! Met de wind buiten is het heerlijk om deze sjaal om je te hebben!! Geniet ervan..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat een storm he! Niet normaal, nu heb je echt weer een sjaal nodig.

   Reply

 • Avatar

  Henrike de Graaf

  |

  Wauw prachtig! En breien is idd leuk soms! Ik kan het ook! Misschien maar weer eens een keertje proberen!

  Groetjes Henrike

  Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Heel mooi!! Op dit moment brei ik paasballen, heel leuk werkje om te doen. gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Ja, leuke stoere sjaal! Hij lijkt me wel erg warm, dat is voor mij vaak net een beetje teveel van het goede… Grappig dat je dat samen met je oma doet zeg! Ik las dat je het garen van Puur in Zwolle hebt, laat dat me nou niets zeggen (terwijl ik al jaren in Zwolle woon, hihi).
  Wat ik voor werkje heb? Het afhaken van een romantisch zomers vestje van een chinees tekenpatroon en een foto, hihi. Moet nu toch maar eens af! En ik heb net een spider-omslagdoek gehaakt voor m'n schoonzusje. :)

  Reply

 • Avatar

  Brigitte Peetermans

  |

  Heel heel heel erg geslaagd die coproductie!
  Ik wou dat ik ook nog een oma had !

  Reply

 • Avatar

  HaakBrei-n

  |

  Prachtig deze omslagshawl en zo bijzonder dat je oma zo goed meedoet ❤️

  Reply

Laat een reactie achter