fbpx


Deze week..!

Joehoe…het Paasweekend staat voor de deur! Ik ga er even heerlijk van genieten! En een gebreid ei, hoort erbij he ;) Dit herinnert me er trouwens aan dat ik ook nog echte eieren moet kopen…

En ook een schaapje mag natuurlijk niet ontbreken, dus ik spoot nog twee leuke voorraadpotten goud met lieve schaapjes bovenop. Wat M&M’s erin en je hebt binnen een mum van tijd een super leuk cadeautje. 

Ook scoorde ik afgelopen week nog een paar hele leuke lappen stof bij Kwantum. Ik wist helemaal niet dat ze daar stof verkochten, totdat ik er iemand over hoorde praten. Het is echt de moeite waard om te gaan kijken, ze hebben een vrij grote collectie stoffen en ook een aantal hele hippe :) En zelfs de prijzen zijn leuk!


Afgelopen woensdag gaf ik 3 uur privé haakles ;) Het was super gezellig en er kan nu nog iemand haken in dit land..! Het is zo leuk om deze fijne hobby te delen en er over te kletsen.


Owja en voordat ik het vergeet, bij Hema hebben ze nu super leuke voorraadpotten (jars) met deksels in mijn favoriete kleuren!! Gaaf he! Even bedenken wat voor leuks ik erin ga doen. Ik ben er helemaal blij mee! 

Fijne goede vrijdag en alvast een heerlijk Paasweekend gewenst,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Wat een lief gebreid eitje! En hoe leuk om iemand anders 'aan te steken' met je hobby, hihi. Die VW-bus is ook leuk zeg. En die potten van HEMA zijn helemaal jouw ding, hihi. Je weet ze vast wel snel te vullen met leuke spulletjes… :)
  Fijn paasweekend!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja daar word ik ook zo blij van!!! Ik ga er bolletjes borduurgaren in doen denk ik :)

   Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Gezellige blogpost weer. Altijd leuk bij jou.
  Fijne Pasen gewenst.

  Reply

 • Avatar

  Ankie vd Polder

  |

  Wat een gave stofjes Lisanne. Jammer dat ik niet handig ben met naald en draad, want ze zijn echt heel gaaf. En die potjes met die gekleurde deksels zijn ook erg leuk. Zal er binnenkort ook eens een paar halen. Kun je hele leuke cadeautjes van maken!! Groetjes en fijne pasen, geniet er van, Ankie

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Het gebreid eitje ,stofjes en haakwerkjes zijn mooi groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  Wat een ontzettende gave stoffen zeg die van de Kwantum ben al heel lang opzoek naar een betaalbare stof met de wereld erop, had hem wel eens ergens gezien maar toen was die €20 vond ik een beetje duur. Ik heb een zoon die alles over de wereld "weet" dus op naar de kwantim deze week en kussens bekleden! bedankt voor de tip!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja leuk he!! Ik ben ook helemaal fan :) ben benieuwd naar de wereld kussens! Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter