Joehoe…het Paasweekend staat voor de deur! Ik ga er even heerlijk van genieten! En een gebreid ei, hoort erbij he ;) Dit herinnert me er trouwens aan dat ik ook nog echte eieren moet kopen…

En ook een schaapje mag natuurlijk niet ontbreken, dus ik spoot nog twee leuke voorraadpotten goud met lieve schaapjes bovenop. Wat M&M’s erin en je hebt binnen een mum van tijd een super leuk cadeautje. 
Ook scoorde ik afgelopen week nog een paar hele leuke lappen stof bij Kwantum. Ik wist helemaal niet dat ze daar stof verkochten, totdat ik er iemand over hoorde praten. Het is echt de moeite waard om te gaan kijken, ze hebben een vrij grote collectie stoffen en ook een aantal hele hippe :) En zelfs de prijzen zijn leuk!

Afgelopen woensdag gaf ik 3 uur privé haakles ;) Het was super gezellig en er kan nu nog iemand haken in dit land..! Het is zo leuk om deze fijne hobby te delen en er over te kletsen.

Owja en voordat ik het vergeet, bij Hema hebben ze nu super leuke voorraadpotten (jars) met deksels in mijn favoriete kleuren!! Gaaf he! Even bedenken wat voor leuks ik erin ga doen. Ik ben er helemaal blij mee! 
Fijne goede vrijdag en alvast een heerlijk Paasweekend gewenst,
Liefs Lisanne

9 reacties op “Deze week..!”

  1. Wat een lief gebreid eitje! En hoe leuk om iemand anders 'aan te steken' met je hobby, hihi. Die VW-bus is ook leuk zeg. En die potten van HEMA zijn helemaal jouw ding, hihi. Je weet ze vast wel snel te vullen met leuke spulletjes… :)
    Fijn paasweekend!

  2. Jeanette Renting schreef:

    Gezellige blogpost weer. Altijd leuk bij jou.
    Fijne Pasen gewenst.

  3. Ankie vd Polder schreef:

    Wat een gave stofjes Lisanne. Jammer dat ik niet handig ben met naald en draad, want ze zijn echt heel gaaf. En die potjes met die gekleurde deksels zijn ook erg leuk. Zal er binnenkort ook eens een paar halen. Kun je hele leuke cadeautjes van maken!! Groetjes en fijne pasen, geniet er van, Ankie

  4. zenuwpees schreef:

    Het gebreid eitje ,stofjes en haakwerkjes zijn mooi groetjes Marie-Claire

  5. Natasja schreef:

    Wat een ontzettende gave stoffen zeg die van de Kwantum ben al heel lang opzoek naar een betaalbare stof met de wereld erop, had hem wel eens ergens gezien maar toen was die €20 vond ik een beetje duur. Ik heb een zoon die alles over de wereld "weet" dus op naar de kwantim deze week en kussens bekleden! bedankt voor de tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving