fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
10 april 2015

Deze week..!

Deze week wilde ik eigenlijk de hele week met deze mand op schoot op de bank zitten:) Maar helaas was daar maar weinig tijd voor. Wel deed ik een heleboel andere leuke dingen!  Zo ging ik weer naar naailes, en zorgde ik ervoor dat het mijn naaiuitrusting (is vast geen woord ;) wel goed zit…hihi […]

Deze week wilde ik eigenlijk de hele week met deze mand op schoot op de bank zitten:) Maar helaas was daar maar weinig tijd voor. Wel deed ik een heleboel andere leuke dingen! 
Zo ging ik weer naar naailes, en zorgde ik ervoor dat het mijn naaiuitrusting (is vast geen woord ;) wel goed zit…hihi nu nog leren naaien. De te gekke gehaakte vos centimeter kocht ik in Delft bij Knottenwol, ik was op slag verliefd!
Eenmaal in Delft ging ik met een vriendin eten bij Kek. Nou dat is me tof!! Wat een heerlijke inspirerende omgeving. Je kunt er niet alleen heerlijke broodjes en smoothies krijgen, maar ook nog eens super hippe accessoires scoren! Ik ga er zeker nog een x naar toe!
Tijdens de naailes ging ik verder met het maken van mijn vlaggenslinger en de huisjes die je gister zag. Ik word al helemaal blij van de slinger, ga er zeker nog meer maken!! 
Ook ben ik druk bezig met het herinrichten van onze slaapkamer, ik ben er op uitgekeken en wil het helemaal anders gaan maken. De nachtkastjes heb ik al (zie hieronder), maar nu nog een leuk bed en een nieuw kleurtje op de muur! Ik zocht alvast wat accessoires bij elkaar om een thema te bepalen…m.b.t. het bed heb ik al wat goede tips gekregen, maar er zijn er altijd nog meer welkom. Ik wil in ieder geval geen boxspring meer! 
HK living lockernachtkastjes via wonen met Lef
Zo kan ik me prima vermaken, met al dat heen en weer geschuif :) hoe was jullie week? En nog bijzondere plannen voor het weekend?
Fijne vrijdag, 
Liefs Lisanne

9 reacties op “Deze week..!”

 1. Nina Hobbysite schreef:

  Leuk naailessen en mooie kleurtjes wol.

 2. Margaret schreef:

  Heerlijk om in de flow van de week van alles te maken en helemaal niet wat je vooraf had bedacht.
  De vlaggetjes zien er leuk uit. Jouw slaapkamer wordt vast mooi zo aan jouw voorwerk te zien.

  Veel slaapkamerplezier :), Margaret

 3. Tiny Happy Fox schreef:

  Hihi, dat vosje. Super leuk :-)
  Veel plezier met het herinrichting van de slaapkamer! De speurtocht naar leuke spulletjes is op zich al heel leuk!
  Fijn weekend! Sarah

 4. Wat ga je toch weer als een speer Lisanne!!
  En leuk he aan de naaimachine! Hihi, nieuwe verslaving op komst?? Leuk om te zien hoe je heel eenvoudig iets leuks kunt maken zoals die vilten huisjes.
  Fijn weekend!!
  Liefs Simone

 5. Sandra schreef:

  Ow, dat zijn toffe nachtkastjes zeg! Lekker stoer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving