Heel soms heb je echt geluk bij de kringloop en vind je (zelf of iemand anders vindt het voor je) het perfecte woonaccessoire! Zo ook deze hertenschilderijtjes die ik van iemand overnam die ze daar vond. Ik was op slag verliefd en ik moest ze hebben..! Je ziet het echter wel steeds minder dat er echt iets te scoren is bij onze kringloopwinkels.
Toen ik, tot een jaar geleden ieder weekend ging, was er altijd wel iets te vinden…maar nu is het er altijd mega druk en is er maar weinig te scoren. Misschien moet ik het eens in een andere plaats proberen :) Wie weet is het daar nog stiller? In mijn hoofd zit altijd het idee dat er op Terschelling en in Zeeland nog veel te scoren is..hihi..vraag me niet hoe ik daar bij kom.
Ze passen echt perfect bij mijn huis he, deze schilderijtjes. Ik kan er uren naar kijken..! Vonden jullie laatst nog iets super gaafs bij de kringloop..? Iets dat perfect in jouw interieur past? Of iets dat je van vroeger kent en zo handig was. maar dat dan nu om één of andere malle reden niet meer verkocht wordt? Of iets dat je helemaal hebt opgeknapt? Ik ben heel nieuwsgierig! Dus mocht je het met me willen delen ;)
Fijne donderdag, Liefs Lisanne
Owja! Je kan nog mee doen met de give-away, kijk even HIER als je dat nog niet eerder deed…

17 reacties op “Kringloopgeluk..!”

  1. mingle-mangle schreef:

    kringlopen wij proberen ook elke zaterdag even te gaan wij hebben er twee in ons dorp maar helaas ook hier af en toe dat je denkt ooooo yes, maar niet zo vaak meer, leuke schilderijtjes echt helemaal jou,en met je dromenvanger erboven plaatje kompleet, fijne dag hier is het zonnig maar wel een beetje fris gelukkig droog lekker de was buiten heerlijk

    liefs mingle-mangle

  2. Villa Kakelbont schreef:

    Ik kom alleen bij de kringloop om er troep heen te brengen :-) Ik heb laatst mijn kelder ontruimd omdat die nu wordt verbouwd, er stond van 17 jaar troep in. Ik ben nogal "bewaarderig" en dat lukt wel met 4 kinderen. Bij de kringloop vroeg een man of we zelf soms een kringloopwinkeltje hadden…..

  3. Sjuulsss schreef:

    Elke keer als ik zie wat sommige mensen een leuke dingen bij de kringloop vandaag halen, ben ik voornemens om ook weer eens te gaan. Maar ik heb er het 'oog' niet voor, ik zie het gewoon niet… Misschien toch maar weer eens proberen?
    Groetjes,
    Barbara

    • Lisanne Multem schreef:

      Ga dan op een wat rustiger moment zodat je wel op je gemak kan kijken. Het is niet altijd makkelijk op mooie dingen te vinden tussen alle "troepjes" maar soms zijn ze er wel! Groetjes Lisanne

  4. Akkelien Smink schreef:

    Misschien wordt je ook steeds kritischer, denk ik wel eens. Ik kon eerst ook nooit met lege handen buiten komen, maar nu vaak wel. En weet je, ik vind dat momenteel ook wel goed! Zoveel spullen in huis! :-)
    Groetjes,
    Akkelien

    • Lisanne Multem schreef:

      Dat denk ik idd ook! Op een gegeven ogenblik heb je al zoveel in huis, ik heb gelukkig pas heel veel weggedaan! Dus deze mochten mee naar huis. Ik heb ze in gedachte voor de "nieuwe " slaapkamer :)

  5. Nou zeg, die hertjes horen echt bij jou thuis geloof ik. Leuk dat je die kon overnemen! Ik ben al een tijdje niet meer geslaagd bij een kringloop, terwijl we er toch genoeg hebben in Zwolle… Ik heb er eerlijk gezegd ook niet zo'n neus voor en heb ook niet zoveel plek meer voor spulletjes. Mijn zusje daarentegen komt constant met leuke dingetjes thuis, hihi. Misschien moet ik ook weer eens ergens anders kijken. ;)
    Groetjes

  6. Margaret schreef:

    Wat een mooie vangst. Het heeft echt op jou liggen wachten. Zelf koop ik even niets bij. Ik wil minimaliseren en dingen in huis veranderen. Zodra ik weer in de opbouwfase zit ga ik zeker ook eens neuzen bij de kringloop.

    Veel plezier met de nieuwe aanwinst, Margaret

  7. Nicole du Prie schreef:

    Inderdaad een schatje zeg, dat grote schilderijtje. Doet me een beetje denken aan een Verkadeplaatje. Ik heb vorige week een schattig beeldje en een dienblaadje van gebrande lucifers meegenomen. Het beeldje is een meisje bij een appelboom en dat vond ik zo schattig en toepasselijk voor een toekomstig (Betuws) blog en mijn oma maakte vroeger spulletjes van gebrande lucifers en in mijn fantasie is het dienblaadje ooit door haar gemaakt (haha zou wel heel bijzonder zijn want zij woonde in Voorschoten en dit kocht ik in Tiel :)
    Morgen ga ik weer even kringloopsnuiven. Wie weet levert het weer wat op!

  8. Monique schreef:

    Hoi Lisanne,

    Kom dan in juli idd in Zeeland een keer kringlopen (zou dat woord bestaan zoals wij het bedoelen ☺), dat is de moeite waard…….dan kun je gelijk een bezoekje brengen aan onze handgemaakt-markt die wij op 3 en 4 juli organiseren. Maartje van Sillyoldsuitcase staat er ook met haar KofferSchatten. Zou reuzegezellig zijn ☺

  9. Zaanse Zolder schreef:

    Ze zijn echt gaaf! Ik probeer altijd 1x in de 2 weken naar de kringloop te gaan. Ik ben altijd groot fan van memory spellen maar de laatste tijd vind ik ze niet meer. Maar goed ook eigenlijk want ik heb inmiddels bakken vol kaartjes haha.

  10. Margriet schreef:

    Oh wow super leuke vondst.

  11. Inge Roosen schreef:

    Kan regelmatig toch wel iets scoren in de kringwinkel. Soms staat het gewoon op je te wachten. Heerlijke schilderijtjes en zo mooi met die gehaakte "dromenvanger"
    Maar ik zie dat ik ondertussen eens naar Ikea moet gaan voor van die rieten lampen dedju, zo een goed idee van jou en je moeder!

  12. Anoniem schreef:

    Dat kleine schilderijtje hebben Jaap en Nel van Toen was geluk heel gewoon ook………;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving