fbpx


Maart..!

Maart…..wat een bijzondere maand. Met aan de ene kant veel afscheid nemen, maar aan de andere kant ook heel veel nieuwe mensen ontmoeten! Veel minder reistijd en ik merk nu pas hoe moe ik daar eigenlijk van was. Ik voel me eigenlijk een beetje als nieuw :) Nu kan ik iedere ochtend gewoon rustig opstaan en dat is me FIJN!

Ook had ik een hele gezellige bloggersworkshop bij Galerie Lucie! En wat een mooie materialen daar allemaal waren. Echt niet normaal, kon bijna niet kiezen. We gingen aan de slag met papier en je mocht eigenlijk alles maken wat je wilde. Wat je hierboven ziet koos ik uit, ik zal het eindresultaat later nog eens showen.

En ik kan nu ook kraanvogels vouwen :) cool he! Met dank aan Eline Pellinkhof die heel veel geduld met me had hihi. En als je het eenmaal weet, is het super leuk om te doen!
Ik zeg april, kom maar op!!! Ik heb er zin in!

Ik wens jullie een hele fijne woensdag, vanmiddag geef ik in heel klein comité haakles in Schoonhoven :) en ook daar heb ik zin in! Ben benieuwd…
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  crea d' emilia

  |

  Wat fijn dat het je bevalt met je nieuwe werk, en de mindere reistijd. Die foto's van jou zijn altijd zo mooi. haha. dat moest ik gewoon even zeggen. Fijne woensdag (ondanks de regen) ;-)

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super lief Emily, erg leuk om te horen dank je wel en een fijne dag! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Mooie creaties groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wauw! Prachtige papiercreaties!

  Reply

 • Avatar

  Galerie Lucie

  |

  Wat gezellig om terug te lezen! Super leuk dat je erbij was, tot snel;-)

  Reply

Laat een reactie achter