Maart…..wat een bijzondere maand. Met aan de ene kant veel afscheid nemen, maar aan de andere kant ook heel veel nieuwe mensen ontmoeten! Veel minder reistijd en ik merk nu pas hoe moe ik daar eigenlijk van was. Ik voel me eigenlijk een beetje als nieuw :) Nu kan ik iedere ochtend gewoon rustig opstaan en dat is me FIJN!
Ook had ik een hele gezellige bloggersworkshop bij Galerie Lucie! En wat een mooie materialen daar allemaal waren. Echt niet normaal, kon bijna niet kiezen. We gingen aan de slag met papier en je mocht eigenlijk alles maken wat je wilde. Wat je hierboven ziet koos ik uit, ik zal het eindresultaat later nog eens showen.
En ik kan nu ook kraanvogels vouwen :) cool he! Met dank aan Eline Pellinkhof die heel veel geduld met me had hihi. En als je het eenmaal weet, is het super leuk om te doen!
Ik zeg april, kom maar op!!! Ik heb er zin in!
Ik wens jullie een hele fijne woensdag, vanmiddag geef ik in heel klein comité haakles in Schoonhoven :) en ook daar heb ik zin in! Ben benieuwd…
Liefs Lisanne

7 reacties op “Maart..!”

  1. crea d' emilia schreef:

    Wat fijn dat het je bevalt met je nieuwe werk, en de mindere reistijd. Die foto's van jou zijn altijd zo mooi. haha. dat moest ik gewoon even zeggen. Fijne woensdag (ondanks de regen) ;-)

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  2. zenuwpees schreef:

    Mooie creaties groetjes Marie-Claire

  3. Sandra schreef:

    Wauw! Prachtige papiercreaties!

  4. Galerie Lucie schreef:

    Wat gezellig om terug te lezen! Super leuk dat je erbij was, tot snel;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving